Almanya - Türkiye Market fiyatı karşılaştırmaları

• Kullanıcı Klaus
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı
🕒 Konu sahibi 2 saat önce aktifti
Almanya'da yaşayan için Türkiye ucuz. Türkiye de yaşayan için Almanya pahalı. Almanya'da yaşayan için de Almanya pahalı. Bu nedenle Almanlar tatile Türkiye'ye gelir.

Gerçek fiyatları da youtube dan değil, İnternet var, oradan arayıp bulabilirsiniz. Bakın, ben öyle yaptım.
Yaniliyorsun kocum. Almanya ici turizim daha fazla iyi arastir. Berlin ortalama yilda 20 milyon turist agirliyor. Türkiye'ye gelenlerin cogu kelepir. Zengin Alman Ispanya, Italya, Yunanistan,... gibi ülkelere gidiyor. Sana gelen 500-1000€ ya her sey dahil, ucakta icerisinde .

Yaniliyorsun kocum. Almanya ici turizim daha fazla iyi arastir. Berlin ortalama yilda 20 milyon turist agirliyor. Türkiye'ye gelenlerin cogu kelepir. Zengin Alman Ispanya, Italya, Yunanistan,... gibi ülkelere gidiyor. Sana gelen 500-1000€ ya her sey dahil, ucakta icerisinde .
Mutlu paskalayalar @melnurcuğum. Tavşanlar kovalasın seni.

Osterhase2.jpg

Siyasetten izdivaça geçmişsiniz gençler .O

Göstermeye gösteririmde troller, yandas ve yalakalar kiskancliklarindan catlarlar. Almanya bizi kiskaniyor safsatasini söyleyemezler bir daha.
Bu forumda akpyi en çok eleştiren kişi benim sen beni bileee BENİ BİLE yandaşlıkla suçlamıştın,.

Bu forumda akpyi en çok eleştiren kişi benim sen beni bileee BENİ BİLE yandaşlıkla suçlamıştın,.
Alintiladigin yazimdan böyle bir sonucmu cikardin? Zeka fiskiriyor bu cocukta.
Ama üzerine alındığına göre demekki var bir şeyler.

Son düzenleme:
nüfusunun %45'inin asgari ücret ile çalışıp %20'sinin işsiz gezmesi yetmiyormuş gibi hayvan gibi de vergi ödeyen ve buna rağmen alım gücü yerlerde sürünen canım ülkemin kendinde almanya ile kıyas haddini bulması bile "hayallerde yaşıyor bazı i***ler" dedirtir.

arkadaşlar bizim "varlık fonu"na devrettiğimiz 100 yıllık birikimimiz olan türk havayolları, turkcell, halkbank, ziraat, vakıfbank, ptt, borsa istanbul, botaş, eti madencilik vs. gibi şirketlerimizin toplam ederi, almanya'nın 1 yıllık dış ticaret fazlasından daha az.

ülkede senin 3 asgari ücretle alabildiğin telefonu adam tek asgari ücretle alıp 300-400 euro'sunu da cebine koyuyor. senin 5 asgari ücretle aldığın bilgisayarı tek maaşıyla alıyor. senin 20 yılda alabileceğin arabayı o 3 yılda alıyor. tek tek incelesen 100 tane daha örnek çıkarırsın.

biz de isterdik bunlarla rekabet edebilecek ekonomimiz olmasını ama unutmamak gerekir ki rüyalarını gerçekleştirmenin en iyi yolu uyanmaktır kjfgkj o yüzden kendinize geliniz.

Atatürk'ün çok güzel sözü var;
Tam bağımsızlık ancak ekonomik bağımsızlıkla olur.

Yani sürekli yerli ve milli deniyor ama içi boş değil, gerçekten yerli ve milli ürünler üreterek bunları dünyaya satarak, ithal ürünlere olan mecburiyeti bitirirsek olur.

Mesela meyve sebze fiyatları yükseliyor, suçlu tarımcı.
Sonuç veya çare, ithalat.

Kimse olayın iç yüzüne bakmıyor, onu üreten çiftçi hangi şartlarda üretiyor, üretilen meyce-sebze kamyonlarla taşındığı için ne kadar köprü-otoyol parası harcıyor, gübre ne kadar? Bunları sorgulamak gerekiyor. Dışarıdan ithal ürün getireceğimize ona verilcek paranın yarısını çiftçilere geri almamak kaydıyla versen işine daha çok sarılacak, daha çok ürün üretecek fiyatlar düşecek.

Şimdi yardım yapılıyor denecek ama 500 çiftçi varsa 50-60 çiftçiye yapılmıştır yardım, bazılarının daha 2019-2020 den alcağı paralar var.

Arkadaşlar bakın burada herkes vatanını sevdiği için yazıyorsa, yani herkes kendini öyle ifade ediyor sonuç olarak yanlış gördüklerimiz varsa eleştirmeliyiz.

Benim zoruma gidiyor burada 15.000 TL'ye satılan telefon almanyada 1500 euro olması, abd de 1050 dolar olması.

Ben gördüklerimi bildiklerimi elimden geldiğince yazmaya çalıştım.
Biz eğer göz göre göre hatalı yapılan politikaları yanlışları çok güzelmiş diye yazarsak ancak kendimizi kandırırız.

Hiç yurt dışına gitmemiş insanların Youtube dan izledikleri ile bilginçlik taslamasından bir sonuç çıkmasını bekleyemeyiz.

Yurt dışında yaşayan arkadaşların bizi bir gün davet etmelerini beklerim. En müsait olanı @melnur. Onun bahçeli ve havuzlu evi varmış. Rakılar bizden olsun, izgaralar da ondan olsun.

Hiç yurt dışına gitmemiş insanların Youtube dan izledikleri ile bilginçlik taslamasından bir sonuç çıkmasını bekleyemeyiz.

Yurt dışında yaşayan arkadaşların bizi bir gün davet etmelerini beklerim. En müsait olanı @melnur. Onun bahçeli ve havuzlu evi varmış. Rakılar bizden olsun, izgaralar da ondan olsun.
O kadar da abartma, bahçeli evim var ama havuzlu değil. Seninle kimyamız uyuşmaz. Rakı masasına dahi yakışmazsın. O masa mundar olur. Sen en iyisi troll Ketiyanın misafiri ol ve mangalın yanında zemzem suyu da içersiniz,....
Diğer taraftan vize alacak kadar maaşın dahi yok, uçak paran bile yok,.... Yani anlayacağın tam bir kelepirsin. Sen kim Almanya'ya turist gelmek kim.

O kadar da abartma, bahçeli evim var ama havuzlu değil. Seninle kimyamız uyuşmaz. Rakı masasına dahi yakışmazsın. O masa mundar olur. Sen en iyisi troll Ketiyanın misafiri ol ve mangalın yanında zemzem suyu da içersiniz,....
Diğer taraftan vize alacak kadar maaşın dahi yok, uçak paran bile yok,.... Yani anlayacağın tam bir kelepirsin. Sen kim Almanya'ya turist gelmek kim.
Biz üç kişiyiz @melnur cuğum. Seni çok seviyoruz ve seninle tanışmak tek arzumuz. Ben @Extraction ve @Klaus , Beşer bin Avro'ya üç pasaport'ta elinizde bilin diyor tanıdığım kişi. İkişer bin Avro da yol parası gönderirsen, bu iş tamam. Sen topluca 21.000 Avro'yu bana gönder, ben topluca halederim. Böyle daha kısa sürer.

Tanıdığın kızlar varsa, onları da davet et, sap sap dikilmeyelim mangal başında. Havuz sorun değil bizim için.

Biz üç kişiyiz @melnur cuğum. Seni çok seviyoruz ve seninle tanışmak tek arzumuz. Ben @Extraction ve @Klaus , Beşer bin Avro'ya üç pasaport'ta elinizde bilin diyor tanıdığım kişi. İkişer bin Avro da yol parası gönderirsen, bu iş tamam. Sen topluca 21.000 Avro'yu bana gönder, ben topluca halederim. Böyle daha kısa sürer.

Tanıdığın kızlar varsa, onları da davet et, sap sap dikilmeyelim mangal başında. Havuz sorun değil bizim için.
Paraları alıp tek başına kaçma sakın, artan paralarla gidip araba filan alırsın :D

Ne oldu, troll Keitaya güvenmiyorsun galiba. Ona söyle ihracat ile uğraşıyor. Onda para daha çok. Hem benin etrafın vatan hainleri ile dolu. Sen rahat olmazsın solcu teröristlerle, Kürt teröristlerle aynı masaya oturursan.

Geri