Tabiiki kazanıyorum hatta daha da fazla kazanıyorum. Sana borcu ben değil bay Recep ve Sülüman versin. Benden sana zındık yok.30.000 TL maaş alıyorum diyen sensin. O kadar kazanıyorsan borç de verebilirsin.
Bedavaya trollük yapma artik.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Tabiiki kazanıyorum hatta daha da fazla kazanıyorum. Sana borcu ben değil bay Recep ve Sülüman versin. Benden sana zındık yok.30.000 TL maaş alıyorum diyen sensin. O kadar kazanıyorsan borç de verebilirsin.
İdris diye bir arkadaşım var. Daha önce kaçak olarak Almanya'ya gitmiş, ama karı kız meselesine kendisi ele vermiş ve yurt dışı edilmişti. Almanca da biliyor kendisi. Senin fişi ona gösterdim de, senin aldığın ekmek indirimden miş. 3 Avro'dan 1,25 Avro'ya düşürülmüş. Almanya'da bayatlayan ekmeklere yapıyorlarmış indirimi. Dikkat et zehirlenme.Tabiiki kazanıyorum hatta daha da fazla kazanıyorum. Sana borcu ben değil bay Recep ve Sülüman versin. Benden sana zındık yok.
Bedavaya trollük yapma artik.
Gene angutluğunu gösterdin. İlk yazdığımda kendim indirimli diye yazdım ve o firin her hafta bir çeşit ekmeği indirimli satıyor. O ekmek indirimsiz 2.5€. Yani günlük taze ekmek bir hafta boyunca indirimli satın alıyorsun.İdris diye bir arkadaşım var. Daha önce kaçak olarak Almanya'ya gitmiş, ama karı kız meselesine kendisi ele vermiş ve yurt dışı edilmişti. Almanca da biliyor kendisi. Senin fişi ona gösterdim de, senin aldığın ekmek indirimden miş. 3 Avro'dan 1,25 Avro'ya düşürülmüş. Almanya'da bayatlayan ekmeklere yapıyorlarmış indirimi. Dikkat et zehirlenme.
Hesapladım da 30.000 TL 3.200 Alman Avro'su yapıyor. Bir insan 3.200 Avro ile kuru ekmeğe muhtaç kalıyorsa, o ülkede gerçekten yaşanmaz. İstersen İdris'in yanında işe başlayabilirsin. Sabah, akşam balık var menüde. Hem gezersin boydan boya Karadeniz sahillerini. Pazartesi Trabzon balıkçı limanında olacaklarmış. Taka'nın adı Gurbetçim.
2.5 Avro 20 TL eder. Bizde 2x350 gr Ekmek 7 TL. Arada 3 kat fark var. Zorda kalırsan atla gel Türkiye'ye. biz sana buluruz bir iş. Rpmanya veya Bulgaristan üzerinden bir balıkçı teknesine bin, denizin ortasında bir yerde bizim Taka'lara geçersin.Gene angutluğunu gösterdin. İlk yazdığımda kendim indirimli diye yazdım ve o firin her hafta bir çeşit ekmeği indirimli satıyor. O ekmek indirimsiz 2.5€. Yani günlük taze ekmek bir hafta boyunca indirimli satın alıyorsun.
indirimsiz hali dahi gene ucuz Türkiye'ye göre. 750gr ekmeğe kaç TL ödüyorsun söylesene troll.
Madem burada yaşanmaz neden gelmek istiyorsun? Veya neden aktroller ve akkoyunlar gitmiyor buradan? Sen devam et trollüğe canım ben burada rahatça yaşayayım.
Ne yazık ki IQ seviyeni de kendin göstermiş oluyorsun.2.5 Avro 20 TL eder. Bizde 2x350 gr Ekmek 7 TL. Arada 3 kat fark var. Zorda kalırsan atla gel Türkiye'ye. biz sana buluruz bir iş. Rpmanya veya Bulgaristan üzerinden bir balıkçı teknesine bin, denizin ortasında bir yerde bizim Taka'lara geçersin.
3.500 Avro maaş ile sadece bir kuru ekmek alabiliyorusun ve bununla da mutlusun. Ben senin için üzülüyorum. Ben burada alışverişe gittiğim zaman sepeti doldurup kasaya gidiyorum. Ama sen hesap yapmak zorundasın. Belki o ekmeği bir hafta yetirmek zorundasın. Gurbette yaşamak zor iş miş. İdris'in selamı var, gelsin yanımda başlasın diyor.Ne yazık ki IQ seviyeni de kendin göstermiş oluyorsun.
Evladım sen Türkiye'de yaşıyorsun ve TL bazında ortalama 3000 kazanıyorsun ve ben Almanya'da yaşıyorum ve kazancım ortalama 3500€. Sen 3000 TL maaş karşılığında 2x350gr beyaz ekmeğe 7 veriyorsun ve ben 3500€ maaş karşılığında beyaz değil daha kaliteli olan siyah ekmeğe (750gr için) 2,5 veriyorum ve sen hala olayı kavrayamadığın gibi birde güya bana göre daha ucuza aldığını söylüyorsun. Unutma benimle özelden yazışmıyorsun. Buraya yazdığını herkes okuyor belki de arkadaşın İdris'de okuyor. Okuyanlara verdiğin gülünç cevaplarla İQ seviyeni gösteriyorsun ve arkadaşın İdris bunları okuyorsa kesin senin adına utanıyordur.
Sen devam et zeka kaliteni göstermeye. Ağlanacak haline gülüyor insanlar Forumda bundan bile bihabersin.3.500 Avro maaş ile sadece bir kuru ekmek alabiliyorusun ve bununla da mutlusun. Ben senin için üzülüyorum. Ben burada alışverişe gittiğim zaman sepeti doldurup kasaya gidiyorum. Ama sen hesap yapmak zorundasın. Belki o ekmeği bir hafta yetirmek zorundasın. Gurbette yaşamak zor iş miş. İdris'in selamı var, gelsin yanımda başlasın diyor.
Sen gülebiliyorsan, ne mutlu bana. Ama seni hiç iyi görmüyorum. Adresini ver de sana bir kasa Patates ve bir kasa da Soğan göndereyim.Sen devam et zeka kaliteni göstermeye. Ağlanacak haline gülüyor insanlar Forumda bundan bile bihabersin.
Onlara muhtaç olan sen olduğun için bay Recep sana vereceğini söylüyor. 3500€ kazancı olan refah içerisinde yaşıyor burada. İnanmıyorsan İdris'e sor. Yok 3500€ ile zor yaşanıyor diyorsa İdris söyle Almanya'yı terk edip bay Recebin şahsım devletine geri dönsün.Sen gülebiliyorsan, ne mutlu bana. Ama seni hiç iyi görmüyorum. Adresini ver de sana bir kasa Patates ve bir kasa da Soğan göndereyim.
@ismail89 gibilerin nesli azalmadıkça bu sefilliğe razı olacaksınız arkadaşım. Yapacak fazla bir şey yok. Memleket IQ derecesi düşükler ile dolu.Tövbe estafurullah tövbe tövbe.....
Ya sabır
İdris zaten Türkiye'de demiştim. Taka'da çalışıyor. Yurt dışı edilmişti.Onlara muhtaç olan sen olduğun için bay Recep sana vereceğini söylüyor. 3500€ kazancı olan refah içerisinde yaşıyor burada. İnanmıyorsan İdris'e sor. Yok 3500€ ile zor yaşanıyor diyorsa İdris söyle Almanya'yı terk edip bay Recebin şahsım devletine geri dönsün.
Demek ki kötü bir suç işlemiş.İdris zaten Türkiye'de demiştim. Taka'da çalışıyor. Yurt dışı edilmişti.
Sen yazdıklarımı okumadan cevap veriyorsun sanırım. Neden yurt dışı edildiğini de yazmıştım zaten. Sana bir metin önüne koyuyorlarda oradan mı yazıyorsun?Demek ki kötü bir suç işlemiş.