Almanya - Türkiye Market fiyatı karşılaştırmaları

• Kullanıcı Klaus
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı
🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Herkes maaş bordrosunu atsın kim fakir ortaya çıksın..

@melnur nedio bu kitai jdsjsjjs kahroldum okurken :/
Agzi olan konusuyor. Asgari ücreti yazarken sonrasini yazmiyor isine gelmedigi icin. Yani Almanya'da belirli bir kazancin altinda olanlar takviye olarak sosyal yardim aliyor demiyor cünkü isine gelmiyor. Sosyal yardim alirken herhangi bir parti defteri gösterilmez de diyemiyor. Onlar Almanya'dan asla vaz gecemezler ama hep kötü konusurlar.

Avrupadada Çomar çok Türkiye’de izine gelince herşeyi güllük gülistanlık görür oysa hepsi borç batağında kredi kartlarıyla yaşamını sürdürüyor temelli dönende arsa,daireler alıp Bağkurdan emekli olup öyle dönüyor Almancı koyunlar çok ikiyüzlü

Evet öyle bir konuşmuşki sanirsin almanyanın %100 ü askeri ücretle çalışıyor.
oysa max %5 dir bu oran. yazik gercekten boyle yalan yanlis bilgiler vererek insanlari kandırmak turkiyede ise askeri ucretle calisan %40 in üzeridir herhalde. sad

@melnur bu troller heryerde maalesef yapicak bisey yok

Agzi olan konusuyor. Asgari ücreti yazarken sonrasini yazmiyor isine gelmedigi icin. Yani Almanya'da belirli bir kazancin altinda olanlar takviye olarak sosyal yardim aliyor demiyor cünkü isine gelmiyor. Sosyal yardim alirken herhangi bir parti defteri gösterilmez de diyemiyor. Onlar Almanya'dan asla vaz gecemezler ama hep kötü konusurlar.
Sana ne kadar yardım geliyor @melnur cuğum?

Evet öyle bir konuşmuşki sanirsin almanyanın %100 ü askeri ücretle çalışıyor.
oysa max %5 dir bu oran. yazik gercekten boyle yalan yanlis bilgiler vererek insanlari kandırmak turkiyede ise askeri ucretle calisan %40 in üzeridir herhalde. sad

@melnur bu troller heryerde maalesef yapicak bisey yok
Hayir tabiiki Almanya'da da elestirilecek yönler var, gayet dogal ama Türkiye ile kiyasladigin zaman bir cennet. Inkar eden resmen nankör.

Arkadaslar tartisirken lutfen birbirinize cirkin seyler yazip kirmayin gercekten artik her gun uyarmaktan biktik bu nasil usluptur

Kendi evim var bahceli, kredi ödüyorum. Yillik faiz 1,20 üzerinden tolam 890,-€ ödüyorum. 8 yil sonra hic borcum kalmiyor. Sen ne kadar kira ödüyorsun canim?
At bi foto görelim.

12 X 890 = 10680 Avro
10 X 10.680 = 106.800 Avro eder.
Almanya'daki ev fiyatlarını bir inceleyim bakalım.

Biz burada 400 binlik bir kredi için 120 ay vadede aylık 6.200 TL ödeme yapıyoruz bunu asgari ücretle almak zaten mümkün değil burada çok adaletsiz bir dağılım var zaten..

Geri