Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Tamam bu senenin sadakasini fitresini ricamla buraya bagis biraksin dostlar.Her türlü fitre sadaka kabul edilir
Senden istiyorum ama senin ki daha sevaba girerTamam bu senenin sadakasini fitresini ricamla buraya bagis biraksin dostlar.
Ayipsin senimi kircam.Senden istiyorum ama senin ki daha sevaba girer
Agzi olan konusuyor. Asgari ücreti yazarken sonrasini yazmiyor isine gelmedigi icin. Yani Almanya'da belirli bir kazancin altinda olanlar takviye olarak sosyal yardim aliyor demiyor cünkü isine gelmiyor. Sosyal yardim alirken herhangi bir parti defteri gösterilmez de diyemiyor. Onlar Almanya'dan asla vaz gecemezler ama hep kötü konusurlar.@melnur nedio bu kitai jdsjsjjs kahroldum okurken :/
Kendi evim var bahceli, kredi ödüyorum. Yillik faiz 1,20 üzerinden tolam 890,-€ ödüyorum. 8 yil sonra hic borcum kalmiyor. Sen ne kadar kira ödüyorsun canim?@melnur cuğum kaç Avro kira ödüyorsun?
Sana ne kadar yardım geliyor @melnur cuğum?Agzi olan konusuyor. Asgari ücreti yazarken sonrasini yazmiyor isine gelmedigi icin. Yani Almanya'da belirli bir kazancin altinda olanlar takviye olarak sosyal yardim aliyor demiyor cünkü isine gelmiyor. Sosyal yardim alirken herhangi bir parti defteri gösterilmez de diyemiyor. Onlar Almanya'dan asla vaz gecemezler ama hep kötü konusurlar.
Hayir tabiiki Almanya'da da elestirilecek yönler var, gayet dogal ama Türkiye ile kiyasladigin zaman bir cennet. Inkar eden resmen nankör.Evet öyle bir konuşmuşki sanirsin almanyanın %100 ü askeri ücretle çalışıyor.
oysa max %5 dir bu oran. yazik gercekten boyle yalan yanlis bilgiler vererek insanlari kandırmak turkiyede ise askeri ucretle calisan %40 in üzeridir herhalde. sad
@melnur bu troller heryerde maalesef yapicak bisey yok
Ben almiyorum canim, kazancim iyi, aksi taktirde ev kredisini alamazdim demi. Ama sen güya takskssak gectigini zennediyorsun demi.Sana ne kadar yardım geliyor @melnur cuğum?
At bi foto görelim.Kendi evim var bahceli, kredi ödüyorum. Yillik faiz 1,20 üzerinden tolam 890,-€ ödüyorum. 8 yil sonra hic borcum kalmiyor. Sen ne kadar kira ödüyorsun canim?