Almanya - Türkiye Market fiyatı karşılaştırmaları

• Kullanıcı Klaus
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı
🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Sana ne kadar yardım geliyor @melnur cuğum?
Ben almiyorum canim, kazancim iyi, aksi taktirde ev kredisini alamazdim demi. Ama sen güya takskssak gectigini zennediyorsun demi.
At bi foto görelim.

12 X 890 = 10680 Avro
10 X 10.680 = 106.800 Avro eder.
Almanya'daki ev fiyatlarını bir inceleyim bakalım.
Evladim ben bu evi yeni almadimki, sen gercekten bir Gurkesin. Ben 2000 yilinda bitirdim evi ve simdi satsam ikiye katladi. Son kredi borcum bu kadar, 100000 kalmisti ve 10 yilligina 1,2 üzerinden yillik faizle devam ediyor. Sen catla.

İsmail ile Ramazan sohbetleri başladı..

@melnur cuğum 116 metrekare daire için 470.000 Avro istiyor bu site. Seninki bir de bahçeli ve havuzluymuş. Sen bence fiyatlardan bihabersin.

Bekârdın? oğlun nerenden çıktı.

@melnur cuğum 116 metrekare daire için 470.000 Avro istiyor bu site. Seninki bir de bahçeli ve havuzluymuş. Sen bence fiyatlardan bihabersin.
İstanbul’da Etilerde 60 metrekare göt kadar yer 1 trilyondan başlar (tahmini bide sallamosyon düşün)
Beylikdüzünde 200 metre kare 400 bin tldir

Yerine mevkine göre fiyatlar değişir

Sen bihabersin, yerine göre degisiyor. Benim oglan mesela 900000€ veriyor yeni bir daireye, 115 mk
Aldigin yer öbnemli. Münih'te daha pahali mesela.

İstanbul’da Etilerde 60 metrekare göt kadar yer 1 trilyondan başlar (tahmini bide sallamosyon düşün)
Beylikdüzünde 200 metre kare 400 bin tldir

Yerine mevkine göre fiyatlar değişir
400.000 tl 40.000 Avro yapar. Almanlar o fiyata güler.

Beni bunlarla tartıştırtma iq seviyem geriliyor

İsmail tıpta karşılığı olmayan bir hastalık elimden birşey gelmez

Geri