Ya sacmalama
(
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
şaka bir yana, ben bekar olduğum için rahatım. gelir gider dengem belli. ülke geneli için konuşursak a101, bim gibi zincir marketlerde en temel ihtiyaçların en dandik markaları bile asgari ücretle çalışan aile geçindirenlerin karşılayamayacağı seviyelerde. en temel ihtiyaçlar diyorum bak. haftalık olarak bunlara sürekli zam geldiğini düşün bir de.Ya sacmalama(
Illaki nediyebilirim. Ben sadece icinde oldugum bazi seylerin "aaa bak nekadar ucuz koş" havasini dogru bulmuyorum ve ekleme yaptim.şaka bir yana, ben bekar olduğum için rahatım. gelir gider dengem belli. ülke geneli için konuşursak a101, bim gibi zincir marketlerde en temel ihtiyaçların en dandik markaları bile asgari ücretle çalışan aile geçindirenlerin karşılayamayacağı seviyelerde. en temel ihtiyaçlar diyorum bak. haftalık olarak bunlara sürekli zam geldiğini düşün bir de.
Belirli gelirin altında kazanana zaten hiç ayrım yapmadan ek yardım yapılıyor, yani sosyal yardım alabilmen için iktidar partisine yalakalık yapmak zorunluluğun yok.almanyada askeri ucretle calisan %5 dir en fazla herhalde sjjsjsjs
www.indyturk.com
Ama gene de yandaş ve yalakakar bunu inkar ediyor, madem öyle git Tayyibin yanına değince zır zır ağlıyorlar, birden "yok ben buraya emek verdim" moduna giriyorlar,....oralarda gerçekten cok ucuz yaşam alkolunden tut elektronik aletine yeme icme et fiyatı falan fıstık yani video.izliyorum adam 130birim paraya.bagaji dolduruyor arabanin 10poset sey aliyor marketten trajikomik vallahi trde 130birim paraya 1 poset le cikarsin oda 2 tane sivi yag 1 tane camasirsuyu xd