Almanya - Türkiye Market fiyatı karşılaştırmaları

• Kullanıcı Klaus
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı
🕒 Konu sahibi 3 saat önce aktifti
Almanya'da yaşayan için Türkiye ucuz. Türkiye de yaşayan için Almanya pahalı. Almanya'da yaşayan için de Almanya pahalı. Bu nedenle Almanlar tatile Türkiye'ye gelir.

Gerçek fiyatları da youtube dan değil, İnternet var, oradan arayıp bulabilirsiniz. Bakın, ben öyle yaptım.

Artık poşet kullanmıyorum marketten çıkarken 3 parça eşyaya 100 TL bırakıyorum poşet parasından kurtardı bizi bu hükümet nankörler..

E tabi bazı dağda yaşayan , hiçbir şeyden haberi olmayan ezikler Almanyada Asgari ücretin 1120 Euro olduğunu, 70 m.karelik dairenin kirasının 800 Euro bilmezler.
Bu kamiller Türkiyedeki en düşük ücretliyle Avrupada en yüksek maaş alanı kıyaslarlar.
Biyinmiyirsin ilkini din.
Lan niye döneyim salak. Benim yaşayış tarzım kazancım sefil bilo gibi değil, Bok gibi para kazanıyorum. Türkiyeyi beyenmeyen o fırıldak Gökhan niye terketmiyor ülkeyi? Saçma salak konuşulmasın

Bende olsam dönmem biz bu dünyaya hayatını yaşamaya gelenleri izlemeye geldik.. .p

İlkay Zaman abimi açım okyanus kenarında altın öğütler veriyordu en son haha..

Sezen Almanya’da aç kalmış iban atalım bari

E tabi bazı dağda yaşayan , hiçbir şeyden haberi olmayan ezikler Almanyada Asgari ücretin 1120 Euro olduğunu, 70 m.karelik dairenin kirasının 800 Euro bilmezler.
Bu kamiller Türkiyedeki en düşük ücretliyle Avrupada en yüksek maaş alanı kıyaslarlar.
Biyinmiyirsin ilkini din.
Lan niye döneyim salak. Benim yaşayış tarzım kazancım sefil bilo gibi değil, Bok gibi para kazanıyorum. Türkiyeyi beyenmeyen o fırıldak Gökhan niye terketmiyor ülkeyi? Saçma salak konuşulmasın
tatava yapma.
ya dön ülkeye burada yaşa, ona göre yap siyasetini ya da kapa çeneni.

41 metrekare, bir oda, 1200 Avro (10.000 tl)

Sezen konuyu sahsilestirme turkiyede herkes ac tuzun kuru olunca boyle konuyu sahsilestirmen normal tabi yazık.

Ulan Türkiyede bile yaşamıyorsunuz her boka karışıyorsunuz. Gel o zaman cennet vatan nerene saplanıyor bir bak hele.

Geri