Bence sana yazık ya milleti doktorum diye trollüyorsun bunu internette çoğu kişi yapıyor.Hahahhahahjajaaj
Yazık valla yazık sana.
Yada hastalarının sorunlarını burada açıklayarak alay edilmesini sağlıyorsun.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Bence sana yazık ya milleti doktorum diye trollüyorsun bunu internette çoğu kişi yapıyor.Hahahhahahjajaaj
Yazık valla yazık sana.
Boş yapıyorsun. Benim lobim geniştir. Arkandan teneke çalar forum beni hafife alırsan. Parayla forum almaya benzemez benim auram.Bence sana yazık ya milleti doktorum diye trollüyorsun bunu internette çoğu kişi yapıyor.
Yada hastalarının sorunlarını burada açıklayarak alay edilmesini sağlıyorsun.
Yahu sen ne anlatıyorsun adggsvfsvBoş yapıyorsun. Benim lobim geniştir. Arkandan teneke çalar forum beni hafife alırsan. Parayla forum almaya benzemez benim auram.
Ben etiği ahlakı deontolojiyi kimseden öğrenecek degilim. Konuda yer yok zaman yok hasta kimliği veya hastane adı yok. Aslında amaç vaka üzerinden etkileşim başlatmak.
Konuyu anlatma sebebim dalga da değil. Salak mıyım la ben. Bir fenomen, basit günlük olaylar hakkinda makara için hikayesini anlatir mi?
Soru sormuştum, bak hala soruyorum.
Bugün Allah'la konuşanlar ermiş mi yoksa hasta mı, nasıl ayirirsin demişim.
Buna vereceğin her cevab seni ateşe atar. Kavurur yakar. Titretir. O yüzden bana sallıyorsun ama ben sadece dağ değilim. Dağın arkasindaki ovayım. Nehirim. Caglayanim..
"Diğer insanlar ömürlerin de bir defa ölürler, ama ahiret ehli her gün nefisleriyle mücadele etmelerinden, heva-heveslerine karşı gelmelerinden ve damarlarda dolaşan şeytanla yaptıkları cihat nedeniyle her gün yetmiş defa ölürler. Bir rüzgâr bile esecek olsa onları titretir, lakin benim karşımda durduklarındaysa sapasağlam, birbirine kenetlenmiş binalar gibidirler."