Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Usta adamdaki farklılıkları yakınları farketmiş. Aslında onların zoruyla geliyor. Durumunu hastalık olarak görmüyor. Fakat bana kalırsa bu sesler onu korkutuyor ve aslında bunları yaşamak istemiyor. Ama eğer seçilmiş kişi ise bu firsati kaçırmak da istemiyor.Climax bu adam, sana neden gelmiş?
Eğer sana gelmişse, kendisi bile biliyor ve kabul etmiş hasta olduğunu.
Hımmm@NightBlue maalesef. Öyle demek zorundaydım. Yoksa adam görüşmeyi sonlandırdı.
Usta adamdaki farklılıkları yakınları farketmiş. Aslında onların zoruyla geliyor. Durumunu hastalık olarak görmüyor. Fakat bana kalırsa bu sesler onu korkutuyor ve aslında bunları yaşamak istemiyor. Ama eğer seçilmiş kişi ise bu firsati kaçırmak da istemiyor.
Aslında basit ve sıradan bir hasta. Özelliği ve öznellgi yok. Muhtemelen şizofreni değil. Ağır okb. Bu tip hastalarda dinden çıkma ve günaha girme endişesi o kadar artar ki bu takıntı dine ani ve aşırı yoğunluğa neden olur.
Bu konuyu paylaşma sebebim aramızda bu adamın hasta olmadığını dusunen biri var mı? EkSen
Bana göre cinlere inanan tayfada da bir problem var.
Şizofreninin normale bakan kısmı bunlar.
Tarikata mensup. Hangisi olduğunu sormak etik degilSanırım ciddisin ve ciddi soruyorsun ..
Elemanı görmeden akli bir sorunumu var yoksa bazı yaramazlar tarafından manipüle mi ediliyor bilemem ama anlattığın kadarıyla durumu cinlik değil gibi geldi bana ..
Gerçi bir çok psikolojik vakanın sebebidir cinler ama bilim elbette bunu kabul etmez.
Elemanı bir daha görürsen ona bir tarikata ya da tarikat benzeri bir topluluğa gidip gitmediğini sor ..
Tarikata mensup. Hangisi olduğunu sormak etik degil
Nörolog