"Allah benimle konuşuyor"

🕒 Konu sahibi 5 saat önce aktifti
Konu 2017’de açılmış hiç kimse böyle düşünmemiş. Serasker büyük resmî görmüş demek ki xd

Bence sana yazık ya milleti doktorum diye trollüyorsun bunu internette çoğu kişi yapıyor.

Yada hastalarının sorunlarını burada açıklayarak alay edilmesini sağlıyorsun.
Boş yapıyorsun. Benim lobim geniştir. Arkandan teneke çalar forum beni hafife alırsan. Parayla forum almaya benzemez benim auram.

Ben etiği ahlakı deontolojiyi kimseden öğrenecek degilim. Konuda yer yok zaman yok hasta kimliği veya hastane adı yok. Aslında amaç vaka üzerinden etkileşim başlatmak.

Konuyu anlatma sebebim dalga da değil. Salak mıyım la ben. Bir fenomen, basit günlük olaylar hakkinda makara için hikayesini anlatir mi?

Soru sormuştum, bak hala soruyorum.

Bugün Allah'la konuşanlar ermiş mi yoksa hasta mı, nasıl ayirirsin demişim.

Buna vereceğin her cevab seni ateşe atar. Kavurur yakar. Titretir. O yüzden bana sallıyorsun ama ben sadece dağ değilim. Dağın arkasindaki ovayım. Nehirim. Caglayanim..

"Diğer insanlar ömürlerin de bir defa ölürler, ama ahiret ehli her gün nefisleriyle mücadele etmelerinden, heva-heveslerine karşı gelmelerinden ve damarlarda dolaşan şeytanla yaptıkları cihat nedeniyle her gün yetmiş defa ölürler. Bir rüzgâr bile esecek olsa onları titretir, lakin benim karşımda durduklarındaysa sapasağlam, birbirine kenetlenmiş binalar gibidirler."

Benimle de konuşuyor ara sıra, hatta omurgasızlar hakkında dahi konuşuyoruz bazen.

Boş yapıyorsun. Benim lobim geniştir. Arkandan teneke çalar forum beni hafife alırsan. Parayla forum almaya benzemez benim auram.

Ben etiği ahlakı deontolojiyi kimseden öğrenecek degilim. Konuda yer yok zaman yok hasta kimliği veya hastane adı yok. Aslında amaç vaka üzerinden etkileşim başlatmak.

Konuyu anlatma sebebim dalga da değil. Salak mıyım la ben. Bir fenomen, basit günlük olaylar hakkinda makara için hikayesini anlatir mi?

Soru sormuştum, bak hala soruyorum.

Bugün Allah'la konuşanlar ermiş mi yoksa hasta mı, nasıl ayirirsin demişim.

Buna vereceğin her cevab seni ateşe atar. Kavurur yakar. Titretir. O yüzden bana sallıyorsun ama ben sadece dağ değilim. Dağın arkasindaki ovayım. Nehirim. Caglayanim..

"Diğer insanlar ömürlerin de bir defa ölürler, ama ahiret ehli her gün nefisleriyle mücadele etmelerinden, heva-heveslerine karşı gelmelerinden ve damarlarda dolaşan şeytanla yaptıkları cihat nedeniyle her gün yetmiş defa ölürler. Bir rüzgâr bile esecek olsa onları titretir, lakin benim karşımda durduklarındaysa sapasağlam, birbirine kenetlenmiş binalar gibidirler."
Yahu sen ne anlatıyorsun adggsvfsv

Hastane adı yokmuşta hasta ismi yokmuşta.

Şöyle düşün mesela sen psikoloğa gidiyorsun eşinle olan sorunlarını paylaşıyorsun, adamda gidip eşe dosta anlatıyor. Hoş mu bu? Soru soracak olsan başka bir senaryo ile anlatabilirdin.

Bu konunun burada alay konusu olacağını düşünmek için ermiş olmaya gerek yok.

Hatalıyım demek zor malesef.

Hep siz haklısınız.

Hatalı değilim. Hatalı olmam mümkün değil. Böyle bir konuda hatalı olacak olsam kendimi vururum.

Climax’tan bahsediyoruz beeee kendinize gelin??? Hatalı olma ihtimali benim kaosu bırakma ihtimalimin bile altında.
Tanımayanlar yorum yapmasın lütfen climax kırmızı çizgimizdir. :emoji_raised_hand:
At avrat Climax :emoji_hugging:

Geri