Alışverişten Sıkılan Erkek

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Ben erkek kardeşimle alışverişe gitmeyi hiç sevmiyorum... Benim onu bekletmem gerekirken ben onu daha çok bekliyorum... Beğeniyoruz bir şey giyiniyor, ee tamam diyorum harika oldun hadi sıra bende, yok içime tam sinmedi deyip tekrar değiştiriyor, çıldırıyorum (iki terazi burcu kardeşin kararsızlık dramı)

Ben erkek kardeşimle alışverişe gitmeyi hiç sevmiyorum... Benim onu bekletmem gerekirken ben onu daha çok bekliyorum... Beğeniyoruz bir şey giyiniyor, ee tamam diyorum harika oldun hadi sıra bende, yok içime tam sinmedi deyip tekrar değiştiriyor, çıldırıyorum (iki terazi burcu kardeşin kararsızlık dramı)
Kıyamam magdur olan taraf sensin demek :d

karı sözlük konusu mu açıyor, yoksa milletin yorumlarına laf yetiştirmeye mi çalışıyor belli değil.
atmosferik motor gibi maşallah, diyerek böyle saçma sapan sözlük konularından sıkılan erkek ile kafa dengi olan erkektir diye noktayı koyuyorum.

bir tek fikir alışverişinden sıkılmam ondada karşı taraf pek eglenmez her şeye hayır dediğim icin

Online alisverisi son zamanlarda daha sık bende. Ondan once yada hala bir magazaya gidersem ben oyle 5 saat gezemem tek tek ariyamam. Direk almak istedigime giderim al cik. Hic gelememm iyyy. Hatta diger arkadaslarimda benden nefret ederdi.

Yani erkekleri anlamak zor degil. Bende oyle oldugim icin yanindaki hatunla saatlerce alisverisde bekliyenide ben anlayamiyorum.

Online alisverisi son zamanlarda daha sık bende. Ondan once yada hala bir magazaya gidersem ben oyle 5 saat gezemem tek tek ariyamam. Direk almak istedigime giderim al cik. Hic gelememm iyyy. Hatta diger arkadaslarimda benden nefret ederdi.

Yani erkekleri anlamak zor degil. Bende oyle oldugim icin yanindaki hatunla saatlerce alisverisde bekliyenide ben anlayamiyorum.
Öyle deme o da bir fedakarlık :)

Uzun alış verişlerden ben de sıkılırım. Neye ihtiyacım varsa alır çıkarım. Yaşam pratik yaşamayı öğretiyor bazen.
Vakit telaşım vardır benim, planlıdır her şeye koşturmak mecburiyetinden.
Haydi bu günü de alış verişle geçireyim diyemem bu yüzden.

Soyunma kabinlerine kadar gelip eşini - sevgilisini bekleyen örnekler var ancak diğer kadın müşteriler tabii ki bu durumdan hoşlanmıyorlar.

ben de sıkılıyorum
alacağım şeyi önceden planlarım ve hedef odaklı bakinirim mağazalara. almayı dusunmedigim bir şeyi çok nadir satın alırım.

bu konuda sanslıyım. askitom beni gık demeden yüz saat bekler. ben de onu. zevkli bi iş bence. giymeyi de giydirmeyi de severim

Geri