ne
Elmas Üye
-
-
-
-
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Seni mumyalatmak istiyorum izin verirsen SjssjsjKendime bir şey alacağım zaman kısa sürede nokta atışları ile bitirmeyi severim ama bir hanımefendiye, bir bayana olduğu zaman sıkılmak da ne bileyim... Olmaz öyle şey. Elbise ile birlikte hanımefendiyi de değerlendirmek faydalı bir etkinlik olabilir. Penti'ye girerim, Gratis'te birlikte sıra beklerim![]()
Seni mumyalatmak istiyorum izin verirsen Sjssjsj
Gel buraya :ddRuhumu ele geçirebilirsiniz ama bedenimi asla.![]()
Para belkide onu travmaya itiyordur bilemeyiz SjssjsParadan haber versin gelmese de olur
Baslarim onun travmasina ablamla bir olup evlenmeden once koca parasi yersin deyip durdularPara belkide onu travmaya itiyordur bilemeyiz Sjssjs
Afiyet olsun SjsjssjBaslarim onun travmasina ablamla bir olup evlenmeden once koca parasi yersin deyip durdular
Guzel oluyor koca parasi yemek
Çünkü sizin saçınız kısa düz ve grisiniz. Oysa biz renkliyiz kombinimiz var işte ayakkabısı çantası : /Bu sebeple bir erkeğin dolabında binlerce "yaa giycek hiç bir şeyim yok" bulamassınız
Ya neden Fırsat veriyorsun neden! Sil postu :ddBende uzun uzadıya mağazalarda dolaşmayı sevmiyorum.Cok doğal bende sıkılıyorum.Hiç kimse benle sıkılmaz)) Al ve çık...Sanki defalarca bakınca ne değişiyor anlamış değilim.
Benimle alışveriş yapmayı seviyorsun ama hayatım..Bu sebeple bir erkeğin dolabında binlerce "yaa giycek hiç bir şeyim yok" bulamassınız
Gezme konusunda evet ama alışverişte hayır tabi ki. Al çıkcı adamım benBenimle alışveriş yapmayı seviyorsun ama hayatım..
Henüz senin dediğin döneme gelmedik hala yaşam belirtileri var insanlarda :dhala alışverişe çıkan var mı gerçekten…….
“Ehehehe”Henüz senin dediğin döneme gelmedik hala yaşam belirtileri var insanlarda :d