Alışverişten Sıkılan Erkek

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Ne var iki dakika alıp çıkıcaz yani ne varr ne Ssjsjsj

1629314205544.png

Kendime bir şey alacağım zaman kısa sürede nokta atışları ile bitirmeyi severim ama bir hanımefendiye, bir bayana olduğu zaman sıkılmak da ne bileyim... Olmaz öyle şey. Elbise ile birlikte hanımefendiyi de değerlendirmek faydalı bir etkinlik olabilir. Penti'ye girerim, Gratis'te birlikte sıra beklerim :)

Kendime bir şey alacağım zaman kısa sürede nokta atışları ile bitirmeyi severim ama bir hanımefendiye, bir bayana olduğu zaman sıkılmak da ne bileyim... Olmaz öyle şey. Elbise ile birlikte hanımefendiyi de değerlendirmek faydalı bir etkinlik olabilir. Penti'ye girerim, Gratis'te birlikte sıra beklerim :)
Seni mumyalatmak istiyorum izin verirsen Sjssjsj

Bu sebeple bir erkeğin dolabında binlerce "yaa giycek hiç bir şeyim yok" bulamassınız

Bende uzun uzadıya mağazalarda dolaşmayı sevmiyorum.Cok doğal bende sıkılıyorum.Hiç kimse benle sıkılmaz :))) Al ve çık...Sanki defalarca bakınca ne değişiyor anlamış değilim.

Bende uzun uzadıya mağazalarda dolaşmayı sevmiyorum.Cok doğal bende sıkılıyorum.Hiç kimse benle sıkılmaz :))) Al ve çık...Sanki defalarca bakınca ne değişiyor anlamış değilim.
Ya neden Fırsat veriyorsun neden! Sil postu :dd

Benimle alışveriş yapmayı seviyorsun ama hayatım..
Gezme konusunda evet ama alışverişte hayır tabi ki. Al çıkcı adamım ben
Alışverişimi uzatabilecek ve bir kadından daha shopping monster olabileceğim tek şey teknolij market ya da müzik markettir.

Geri