ne
Elmas Üye
Bööö Sjsjsj“Ehehehe”
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Bööö Sjsjsj“Ehehehe”
Seçmeden al çıkta ne bileyim yaniUzun süre gezmekten Nedret ediyorum , beğenir ve alırım hemen . Fazla dolanmayın, kör düğüm olursunuz
Neye fırsat veriyorum ki.Neye inanıyorsam onu derim benYa neden Fırsat veriyorsun neden! Sil postu :dd
Sizin yüzünüzden üstümüze denemeye korkuyoruz ;dSeçmeden al çıkta ne bileyim yani
Yok onlar hiç çekilmez bi an düşündümde :dNeye fırsat veriyorum ki.Ne inanıyorsam onu derim ben)) Emin ol ki mağaza düşkünü erkekler de var.Ve hiç çekilir gibi değiller ;)
Mıymıy olmayacaksın arkadaş :dSizin yüzünüzden üstümüze denemeye korkuyoruz ;d
Mağaza da ne varsa üstünüze geçiriyorsunuz ;dMıymıy olmayacaksın arkadaş :d
Bak bunu hiç düşünmedim başka neler var :dMağaza da ne varsa üstünüze geçiriyorsunuz ;d
Hayır günde 10 kişi denese ürün çöp oldu ;d
Türünün 2. Örneği diğeri Enigma :dben sıkılmam mağazanın içinde uzun uzun dolaşırım, alacak bir şey bulamazsam da vitrinlere baka baka gezerim. içimden oha şu çok güzelmiş, yuhhh müthiş gömlek falan derim.
Şimdi kadında veya adamda ne var bilmiyoruz ki . Uyuz mu, kurdeşen mi , yıkanıyor mu , yıkanmıyor mu ;dBak bunu hiç düşünmedim başka neler var :d
Alışveriş hevesimi yok ettin e yıkarız giymeden : /Şimdi kadında veya adamda ne var bilmiyoruz ki . Uyuz mu, kurdeşen mi , yıkanıyor mu , yıkanmıyor mu ;d
Terli felan üff ;d
Yıkasan ne olacak, orda denemiyor musun sonuçta . Ben bedeni mi bildiğim için denemeden alıyorum ;:dAlışveriş hevesimi yok ettin e yıkarız giymeden : /
Tamam sen temiz biz pasaklı okay :dYıkasan ne olacak, orda denemiyor musun sonuçta . Ben bedeni mi bildiğim için denemeden alıyorum ;:d
Estf, titizim diyelim ;dTamam sen temiz biz pasaklı okay :d
Gitse Okadar eğlenmez o yüzden rahat :ddkim demiş erkekler alışverişi sevmez sıkılır. benim abimin bi gardrobu var ben de yok o kadar elbise. e tabii kendi gitmez kapıya getirtir hepsini. :m