Ali Koç: "Seneye şampiyon olacağımızdan hiçbir şüphem yok."

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
@climax ne düşünüyor acaba, fırtına gibi eser misiniz sence seneye doktor : dd
Rakipler beklesin, her zamankinden çok daha güçlü olarak karşınıza çıkacağız!

Mourinho da ligi çözdü artık ve ona göre strateji geliştirecektir ancak önceliğimiz her zamanki gibi Avrupa!

Yine ne demişler?:)
2025’ten sonra 2030 ya da 36 mıydı FB büyük yükselişe geçecek, önce 2 sene üst üste şampiyon olacak diyor. Ve bı öngörüyü de ta 2020’lerde yapmış. Biraz öyle gibi duruyor.

2025’ten sonra 2030 ya da 36 mıydı FB büyük yükselişe geçecek, önce 2 sene üst üste şampiyon olacak diyor. Ve bı öngörüyü de ta 2020’lerde yapmış. Biraz öyle gibi duruyor.
Eğer öyle ise günümüz astrolojisi hakkında görüşüm değişebilir.:)

Eğer öyle ise günümüz astrolojisi hakkında görüşüm değişebilir.:)
Umarım öyledir. İlla bir yerde kırılacak. Sonsuza kadar böyle sürmeyecek. Bakalım umarım doğrudur. 2030’lara kadar şahlanmadan bahsediyor. Yani mevcut duruma göre de olabilir gibi geliyor. Manifestlensin ve olsun Allahın izniyle jfjfjjf

Umarım öyledir. İlla bir yerde kırılacak. Sonsuza kadar böyle sürmeyecek. Bakalım umarım doğrudur. 2030’lara kadar şahlanmadan bahsediyor. Yani mevcut duruma göre de olabilir gibi geliyor. Manifestlensin ve olsun Allahın izniyle jfjfjjf
Son deprem ile ilgili tahmin yapan bir astrolog olmuş, bahsedilen aynı kişi mi?

Son deprem ile ilgili tahmin yapan bir astrolog olmuş, bahsedilen aynı kişi mi?

Tweet uçmuş ama Can olması lazım adı. Evet depremle ilgili yazılar da gördüm.
bi de TR’nin Hazirandan sonra iyi olacağını ekonomik açıdan falan yazdı.
bi tweette deprem tarihi gördüm. Nisan Mayıs 2025 ve 2028 de vardı.

Tweet uçmuş ama Can olması lazım adı. Evet depremle ilgili yazılar da gördüm.
bi de TR’nin Hazirandan sonra iyi olacağını ekonomik açıdan falan yazdı.
bi tweette deprem tarihi gördüm. Nisan Mayıs 2025 ve 2028 de vardı.
Son yaşanan astrolojik gelişmelerden sonra duyduğuma göre @HosgeldinHarunAbi de kendine bir program satın almış ve davaları kabul etmeden önce kişilerin doğum haritasına bakıp ona göre karar veriyormuş. :)

Geçmiş dönem astrolojisi farklı ancak günümüzde ticarete dönmüş durumda. Yine de bakalım neler olacak?

Son yaşanan astrolojik gelişmelerden sonra duyduğuma göre @HosgeldinHarunAbi de kendine bir program satın almış ve davaları kabul etmeden önce kişilerin doğum haritasına bakıp ona göre karar veriyormuş. :)

Geçmiş dönem astrolojisi farklı ancak günümüzde ticarete dönmüş durumda. Yine de bakalım neler olacak?
Evet iyi kazanıyorlar. İnsanlar tutunacak dal arıyor. Ben para vermiyorum. Verenler düşünsün. fjklfk

IMG_7076.jpeg

Yaz tabi ki bir şey demedim sadece merak ettim. Sabah sabah ne bu asabiyet. Gel kahvaltı ısmarlayayım sana :)
Asabiyet değil ancak sen Galatasaraylı olunca bir çatışma yaşanmasın diye belirteyim dedim.:)

Teşekkür ederim, erkenden kahvaltımı yaptım, sana afiyet olsun.:)

Bu arada Okan Buruk istifa etmesin, iki teknik direktör yeni sezon da kozlarını paylaşsınlar.

Asabiyet değil ancak sen Galatasaraylı olunca bir çatışma yaşanmasın diye belirteyim dedim.:)

Teşekkür ederim, erkenden kahvaltımı yaptım, sana afiyet olsun.:)

Bu arada Okan Buruk istifa etmesin, iki teknik direktör yeni sezon da kozlarını paylaşsınlar.

Bana Galatasaraylı dedin kahvaltı iptal. :(

sağlık olsun
ali koç başkan
fenerbahçe şampiyon

Geri