Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Rakipler beklesin, her zamankinden çok daha güçlü olarak karşınıza çıkacağız!@climax ne düşünüyor acaba, fırtına gibi eser misiniz sence seneye doktor : dd
Yine ne demişler?Astrologun tweeti görmüs kfjfjfjjfjdbdb
2025’ten sonra 2030 ya da 36 mıydı FB büyük yükselişe geçecek, önce 2 sene üst üste şampiyon olacak diyor. Ve bı öngörüyü de ta 2020’lerde yapmış. Biraz öyle gibi duruyor.Yine ne demişler?![]()
Eğer öyle ise günümüz astrolojisi hakkında görüşüm değişebilir.2025’ten sonra 2030 ya da 36 mıydı FB büyük yükselişe geçecek, önce 2 sene üst üste şampiyon olacak diyor. Ve bı öngörüyü de ta 2020’lerde yapmış. Biraz öyle gibi duruyor.
Umarım öyledir. İlla bir yerde kırılacak. Sonsuza kadar böyle sürmeyecek. Bakalım umarım doğrudur. 2030’lara kadar şahlanmadan bahsediyor. Yani mevcut duruma göre de olabilir gibi geliyor. Manifestlensin ve olsun Allahın izniyle jfjfjjfEğer öyle ise günümüz astrolojisi hakkında görüşüm değişebilir.![]()
Son deprem ile ilgili tahmin yapan bir astrolog olmuş, bahsedilen aynı kişi mi?Umarım öyledir. İlla bir yerde kırılacak. Sonsuza kadar böyle sürmeyecek. Bakalım umarım doğrudur. 2030’lara kadar şahlanmadan bahsediyor. Yani mevcut duruma göre de olabilir gibi geliyor. Manifestlensin ve olsun Allahın izniyle jfjfjjf
Son deprem ile ilgili tahmin yapan bir astrolog olmuş, bahsedilen aynı kişi mi?
Son yaşanan astrolojik gelişmelerden sonra duyduğuma göre @HosgeldinHarunAbi de kendine bir program satın almış ve davaları kabul etmeden önce kişilerin doğum haritasına bakıp ona göre karar veriyormuş.Tweet uçmuş ama Can olması lazım adı. Evet depremle ilgili yazılar da gördüm.
bi de TR’nin Hazirandan sonra iyi olacağını ekonomik açıdan falan yazdı.
bi tweette deprem tarihi gördüm. Nisan Mayıs 2025 ve 2028 de vardı.
Evet iyi kazanıyorlar. İnsanlar tutunacak dal arıyor. Ben para vermiyorum. Verenler düşünsün. fjklfkSon yaşanan astrolojik gelişmelerden sonra duyduğuma göre @HosgeldinHarunAbi de kendine bir program satın almış ve davaları kabul etmeden önce kişilerin doğum haritasına bakıp ona göre karar veriyormuş.
Geçmiş dönem astrolojisi farklı ancak günümüzde ticarete dönmüş durumda. Yine de bakalım neler olacak?
Son yaşanan astrolojik gelişmelerden sonra duyduğuma göre @HosgeldinHarunAbi de kendine bir program satın almış ve davaları kabul etmeden önce kişilerin doğum haritasına bakıp ona göre karar veriyormuş.
Geçmiş dönem astrolojisi farklı ancak günümüzde ticarete dönmüş durumda. Yine de bakalım neler olacak?

Rakipler beklesin, her zamankinden çok daha güçlü olarak karşınıza çıkacağız!
Mourinho da ligi çözdü artık ve ona göre strateji geliştirecektir ancak önceliğimiz her zamanki gibi Avrupa!
Görüşlerimi yazıyorum, seninle ya da başkası ile aynı görüşte olmak zorunda mıyım?Abla sen ciddi misin yoksa bizimle eğleniyor musun?
Görüşlerimi yazıyorum, seninle ya da başkası ile aynı görüşte olmak zorunda mıyım?
Asabiyet değil ancak sen Galatasaraylı olunca bir çatışma yaşanmasın diye belirteyim dedim.Yaz tabi ki bir şey demedim sadece merak ettim. Sabah sabah ne bu asabiyet. Gel kahvaltı ısmarlayayım sana![]()
Asabiyet değil ancak sen Galatasaraylı olunca bir çatışma yaşanmasın diye belirteyim dedim.
Teşekkür ederim, erkenden kahvaltımı yaptım, sana afiyet olsun.
Bu arada Okan Buruk istifa etmesin, iki teknik direktör yeni sezon da kozlarını paylaşsınlar.
Galatasaraylı değil misin sen, yanlış mı hatırlıyorum yoksa?Bana Galatasaraylı dedin kahvaltı iptal.![]()