-
-
-
-
-
Ali Koç: "Seneye şampiyon olacağımızdan hiçbir şüphem yok."
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
hahahahahahaahahaahahahahahahahaahaBu demek oluyor ki yeni sezonda da fırtına gibi esmeye devam edeceğiz.![]()
o zaman efsane röportajı hatırlayalımBu herifin söylemleri Erdoğan'ın her yıl ekonomi seneye fırlayacak, enflasyon tek haneli olacak demesine benziyor.
@climax ne düşünüyor acaba, fırtına gibi eser misiniz sence seneye doktor : ddBu demek oluyor ki yeni sezonda da fırtına gibi esmeye devam edeceğiz.![]()
Söylentiyi gördüm x'de ama şimdilik spekülasyon. ''Anlaştı'' filan deniyor Chobani için ama öyle bir şey olsaydı KAP'a bildirim yapmaları gerekirdi.@No Pasaran Allah aşkına bişey sorcam bunu anca sen bilirsin şükrü Saraçoğlu adı mi değişiyor bı kaç gündür önüme bazı videolar düşüyor da merak ettim yalan haber mi diye
Bilgilendirme için teşekkürler....şev xwaşSöylentiyi gördüm x'de ama şimdilik spekülasyon. ''Anlaştı'' filan deniyor Chobani için ama öyle bir şey olsaydı KAP'a bildirim yapmaları gerekirdi.
Fenerli olmaya mı karar verdin canım? CjjfjfBilgilendirme için teşekkürler....şev xwaş![]()
Düşünme aşamasındayım dermişim .. tövbe haşa kjkhkkhkbFenerli olmaya mı karar verdin canım? Cjjfjf