Aleyna Tilki, kahvehane pozlarını paylaştı

🕒 Konu sahibi 1 saat önce aktifti
konuşuldu konuşulmasına ama kesin bir yargı koyulmadı. pedofili falan yoktu. geek, furry, otaku alt kültürlerinin gayet başarılı bir parodisini sergilemişti.
geek, furry, otaku alt kültürleri.. bakıyorum her b.ku da biliyorsunuz.
çocuk pijamaları, çocuk tişörtleri, 3-5 yaş peluş oyuncaklar, iç çamaşırıyla vücut hatlarını sergileme bunlar hep zaten kültür.

Deli misiniz ya farklı olucam diye savunmaya çalıştığınız şeylere dikkat edin hdkdkdkkdkd
Yok pantolon vermuarı açık modası öyle yok önü Açık modası öyle
Bilmem ne kültürleri parodisini yapmış

üşenmeden bir de baktım bu saydığınız kültürlere çıldırmayın ya hskdkdkdkdkfkfflf

Deli misiniz ya farklı olucam diye savunmaya çalıştığınız şeylere dikkat edin hdkdkdkkdkd

üşenmeden bir de baktım bu saydığınız kültürlere çıldırmayın ya hskdkdkdkdkfkfflf
Ben bakim mi? Neymis

geek, furry, otaku alt kültürleri.. bakıyorum her b.ku da biliyorsunuz.
çocuk pijamaları, çocuk tişörtleri, 3-5 yaş peluş oyuncaklar, iç çamaşırıyla vücut hatlarını sergileme bunlar hep zaten kültür.
yavrum bildiğin bir şey varsa paylaş okuyup faydalanayım, baştan gevezelik yapacaksan hatrımda gayet yaratıcı aşağılayıcı söz öbeklerim mevcut bu da olayı kişisel bir tartısmaya taşır ki, işin sonunda pişman olan taraf ben olmam. pedofili öğesi olarak üzerine atladığı şeyler (pigtail saç, oyuncak ayı) kendi başına birer parodiydi. lolicon parodisi. sonuçta bunlarla görünen dişil bireyin olmadığını, cinsel içerikle temsil edilmediğini, bir parodi sunulduğunu herkes anlayabiliyor bu bağlamda. kullanılan diğer öğeler, örneğin tek boynuzlu at, kedi kulaklı kostüm ise diğer alt kültürlerle birlikte değerlendirilince söylediklerimin bütüncül bir parodisini oluşturuyor. kaldı ki senin gibi böyle bakarsak mesela eskinin yeşilçam filmlerini tiye alan kahpe bizans filminin yunan karşıtı, ırkçı bir film olduğunu düşünebiliriz ki eğer metinlerarası bağlamlarını gözardı edersek bu türden sonuçlara ulaşabiliriz...

ya sen kimi ne düzeyde tanıyorsunda farklılık iddiasını kimliğini yapıştırıp duruyorsun. şuraya kadar konuda geyik yaptığım zaten malumdu, işi çocuğun "p*rno yıldızı"ymış düzeyine çekip durdugunuz için mevzu buraya geldi. 5 sene evvelin mevzunu açıp, üstüne üstlük kesin kanaatler getirildi.

-----

şurada biri 2019'da digeri 2022'de konular bağlamında iki yorum getirmiştim laf arasında.

Screenshot_2025-02-23-18-59-22-654_com.android.chrome-edit.jpgIMG_20250223_190008.jpg

Moderatör tarafında düzenlendi:
HSJSJSKDKDLDLDLDDLDLDLLDLDLDLD
Aynen devam et sen böyle

toparlamak adına son kez yazayım. performansı muhteşem aleyna gençlere hitap eden doğal ve kendi tarzının en iyi sanatçısı. dünya starı olacak potansiyele sahip. yaşı henüz genç ve yolu açık.
O treni çoktan kaçırdı bence Dünya starı olacak potansiyel yok kendisinde. İlk çıktığı zamanlardan şimdiye ne değişti üzerine ne koyabildi?

Banlanmayıp banlanmayıp Aleyna Tilki uğruna banlansanız ya.

Bekledim biliyor musunuz? Güzel bir anı olurdu yıllar sonra konuşurduk, HHA Aleyna Tilki konusunda toplu ban attı falan diye. Sürekli direkten dönmüşsünüz.

Hevesim kaçtı...
ban için kaldırdığın mouse yerine koy lütfen...

Geri