Psinoza
Bronz Üye
saçmalıyorsun çünki, 40 kilo kızın gündeme vücuduyla geldiğini ima ediyorsun.o ne demek ya neyi geliyor g.tü başı mı
2 dk ciddiye alayım dedim seni pişman ettin hadi by
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
saçmalıyorsun çünki, 40 kilo kızın gündeme vücuduyla geldiğini ima ediyorsun.o ne demek ya neyi geliyor g.tü başı mı
2 dk ciddiye alayım dedim seni pişman ettin hadi by
Bunu yapan aleyna mı başka bir kişi mi ?Kadını linç etmek derken ?
Yaşlı bir adam bankta otururken erkek(!) kişisi geliyor ve o yaşlı adamin önünde twerk yapıyor adam utanmaktan ve üzülmekten öylece kaldi bu ne şimdi ya ? Doğru bişey mi ? Onca büyüklerin içinde aptalca poz vermesi doğru yani öyle mi ?
Yooo sadece sesine yakışan şarkıları söylemiyor ya kız ilk yeteneksizsinize çıktığı parçayı hatırlamıyor musunuz gerçekten çok başarılı söylemiştiAleynada ses yok. Ama magazinde primadonna olabilecek potansiyeli var.
Ulkede reynmen bile sarki cikarsa trendlere giriyor. Hav hav da giriyor.
Yani bandista "muzik" icra ederken neden trend degil biliyorsun.
Aleyna olsun , hadise olsun.
Bunlar 50+ dayi eskisiz babacim.
Dayilar azıcık pantolonunun fermuarini indirse orda sapıklıkla suclanir ama Aleyna yapınca yakışıyor dimiyaşlılara saygi meftununu anca yaşlılığa doğru ilerleyenler dert edinebilir.
biz aleyna'dan razıyız, bir yanlışını görmedik.
gerisine evet ama aleyna'nın sesi basbayağa var. hatta pop müzige nazaran türkülerde daha çok hissetiriyor kendini.Aleynada ses yok. Ama magazinde primadonna olabilecek potansiyeli var.
Ulkede reynmen bile sarki cikarsa trendlere giriyor. Hav hav da giriyor.
Yani bandista "muzik" icra ederken neden trend degil biliyorsun.
Aleyna olsun , hadise olsun.
Bunlar 50+ dayi eskisiz babacim.
özellikle açılmış bir durum yok, moda olsa gerek.Dayilar azıcık pantolonunun fermuarini indirse orda sapıklıkla suclanir ama Aleyna yapınca yakışıyor dimi
Gerizekalı mısın?saçmalıyorsun çünki, 40 kilo kızın gündeme vücuduyla geldiğini ima ediyorsun.
Ne farkı var ? Onca yılını yaşamış bir asır devirmiş dedelerin yaninda o poz bacak bacak üstüne atilmis düğmeler açılmis ya bu size normal.mi geliyor sahiden ?Bunu yapan aleyna mı başka bir kişi mi ?
Nzkdkdkdldodpdldppdoddöfldlddödldlddldldldflddldldlddldldlldözellikle açılmış bir durum yok, moda olsa gerek.
AjsjssjsjjsjjssjsjsjsjsjsjsjjsjjssNzkdkdkdldodpdldppdoddöfldlddödldlddldldldflddldldlddldldlld
saçma sapan paylaşımları ile edindiği yer, senin tüm varlığından daha kıymetli, oki? hadi cnm.Gerizekalı mısın?
Sesinin güzelliği ile mi ön plana çıkıyor yoksa salak saçma paylaşımlarıyla mı ?
Hadisenin pozlarından daha masum geliyor bana.Ne farkı var ? Onca yılını yaşamış bir asır devirmiş dedelerin yaninda o poz bacak bacak üstüne atilmis düğmeler açılmis ya bu size normal.mi geliyor sahiden ?
Nskskskdodkdldldldldjdkdkdkdkkdkdsaçma sapan paylaşımları ile edindiği yer, senin tüm varlığından daha kıymetli, oki? hadi cnm.
Daha büyüyecek abisi o daHadisenin pozlarından daha masum geliyor bana.
Daha büyüyecek abisi o da
Ya bu kızı aslında bir ara takıldığı bir rapçi vardı ben de sizdenim gibi takılmaya çalıştı sonra bozdu kendiniDaha büyüyecek abisi o da
Öyle bir yaşı yok kalaycioglu o27 yaşındaymış
yaşı benden hızlı akıyor...
Yok kanka bana gore. Bilmiyorum gesi baglarini dinlerken goz gordugu icin gonlunuz katlaniyor olabilir.gerisine evet ama aleyna'nın sesi basbayağa var. hatta pop müzige nazaran türkülerde daha çok hissetiriyor kendini.
özellikle açılmış bir durum yok, moda olsa gerek.