Aleyna Tilki, kahvehane pozlarını paylaştı

🕒 Konu sahibi 4 saat önce aktifti
Banlanmayıp banlanmayıp Aleyna Tilki uğruna banlansanız ya.

Bekledim biliyor musunuz? Güzel bir anı olurdu yıllar sonra konuşurduk, HHA Aleyna Tilki konusunda toplu ban attı falan diye. Sürekli direkten dönmüşsünüz.

Hevesim kaçtı...
Tam bi hitler aurası var Harun bey dkdkd

konuşuldu konuşulmasına ama kesin bir yargı koyulmadı. pedofili falan yoktu. geek, furry, otaku alt kültürlerinin gayet başarılı bir parodisini sergilemişti.
Cok iyimsersin be kardesim yada ben olayi karanlik tarafa cekiyorum bilemedim. Ayrica o sen olsan bari klibinden bahsediyorsan.

Geek , furry hatta otaku ile hic bir alakasi yok. En azindan ben baglanti kuramadim. He sen baska bir sey farkettiysen dinlerim. Ama bana;

Flamingo imgesini bir kenara biraksak bile ki dusunmeden edemiyorum ama o cocuk pijamasi giymis o sen olsan bari diyorsa bir kiz klip ile sarki arasinda bir daddykink havasi veriyor.
Hatta direkt su sarkiyi andiriyor.
Ki otaku kismina bir ihtimal diyebiliyorum kadinlarin "karanlik ask tarafi" ni anlattigi icin.

Cok iyimsersin be kardesim yada ben olayi karanlik tarafa cekiyorum bilemedim. Ayrica o sen olsan bari klibinden bahsediyorsan.

Geek , furry hatta otaku ile hic bir alakasi yok. En azindan ben baglanti kuramadim. He sen baska bir sey farkettiysen dinlerim. Ama bana;

Flamingo imgesini bir kenara biraksak bile ki dusunmeden edemiyorum ama o cocuk pijamasi giymis o sen olsan bari diyorsa bir kiz klip ile sarki arasinda bir daddykink havasi veriyor.
Hatta direkt su sarkiyi andiriyor.
Ki otaku kismina bir ihtimal diyebiliyorum kadinlarin "karanlik ask tarafi" ni anlattigi icin.

cinsel bir imge yok demiyorum var tabii ki. onu kabul ediyorum. ama burada aleyna'yı cinsel bağlamda sunma amaçlı imgeler değil onlar. unicorn, kedi kostümü ne kadar parodi-anlatının birer parçasıysa onlar da öyle. ölümde allahtan yani nidek...

cinsel bir imge yok demiyorum var tabii ki. onu kabul ediyorum. ama burada aleyna'yı cinsel bağlamda sunma amaçlı imgeler değil onlar. unicorn, kedi kostümü ne kadar parodi-anlatının birer parçasıysa onlar da öyle. ölümde allahtan yani nidek...

Allah için tartışmak için söylemiyorum sen sabahtan beri ne savunuyorsun veya neyi savunmaya çalışıyorsun ???
Millet görüşlerini yazıyo alıntılayıp zıttını yazıyorsun sonra kendi yazdıklarınla çelişen cevaplarını atıyorsun( kim ne bilsin senin 2019 da yazdıklarını)
Sonra yaaa takılıyordum demine kadar diyorsun
Fıtık ettin be milleti be ne istiyorsun sen

Bilmem ne kültürlerin parodisini yapmış diyorsun okey bakıyoruz adam fikrini yazıyor.. pedofili diye eleştirilmiş buna okey diyorsun ama kesin bir şey söylememiş diyorsun..
Daha sonra başka biri bunu çürütüyor cinsel imge var yok demiyorum diyorsun

Demişti..Hamza demişti.
"Sen,ünü kaldıramamış asalak popçu tribindesin."diye.Ah be üstat,seni boşa sevmiyorum.Sesini,parçalarını bilmem.Sanatçıdan çok;karakterine bakarım.Sırf gündeme gelmek için asalak hareketlere bürünenlere ise linçlenmek düşer.

Geri