Aleyna Tilki, kahvehane pozlarını paylaştı

🕒 Konu sahibi 1 saat önce aktifti
Yazdıklarında hiç bir problem yok ama onca yaşını almış insanin yanında böyle poz vermesi absürt çünkü onu ordan bir adam yapsa sapık dersiniz
canım, neyi ne ile karşılaştırdığının farkında değilsin. ben sanmıyorum ki aleyna'nın orada birini taciz edebilecek bir potansiyele sahip olduğunu.
belirtmek istemedim ama tacize uğrasa "o da öyle giyinmeseydiye" getiriyorsun konuyu

• Beğenmedim
Tepkiler: ne
Ya bu kızı aslında bir ara takıldığı bir rapçi vardı ben de sizdenim gibi takılmaya çalıştı sonra bozdu kendini
İlk ünlü olduğunda çok daha iddialıydı
Sonra daha genç kız gibi değilde hala çocukmuş gibi bir imaj verilmeye başlandı yok her yere oyuncak götürmeler barbie götürmeler bilmem ne…
Tuhaf bir kariyer yönetimi yapıldı ya
Ne demek istediğini anlıyorum ara ara saçma geçişleri oldu ve bu saçma halleri bir ödül törenin de aglayarak ruhsal ve sıkıntılı bir geçiş olduğunu insanlara yansıttı doğru bir kariyer yönetimi olmadi maalesef ailesi ve menajeri yüzünden yakaladığı popüleriteyi kaybetti şuan daha dingin fakat etkili değil eskisi gibi

canım, neyi ne ile karşılaştırdığının farkında değilsin. ben sanmıyorum ki aleyna'nın orada birini taciz edebilecek bir potansiyele sahip olduğunu.
belirtmek istemedim ama tacize uğrasa "o da öyle giyinmeseydiye" getiriyorsun konuyu
Konuyu saçma bir yere taşıma ben ordaki insanların yaşına saygısızlık diyorum oturma tarzi ve düğmeyi açması Marquez nerde ya ?

Anlatmak istediğim şu resimde detaylı aslında.
Böyle bir poz ile kıyaslarsan Aleyna daha masum değil mi?

Ekli dosyayı görüntüle 106720
Onlar danscilari ve bir sahnede hadise ki hepsi yaşıti kimseye bir saygısızlık yok tercih.eden gider izler etmeyen evinde oturur Aleyna konusunu anlamani rica ediyorum

Konuyu saçma bir yere taşıma ben ordaki insanların yaşına saygısızlık diyorum oturma tarzi ve düğmeyi açması Marquez nerde ya ?
ya yaşlı başlı adamların nesine takıldın allah aşkına. adamlar rahatsızlık emaresi bile göstermemiş, aksine starımızla kadraja girmek için uğraş vermişler. rahatsız olsalar kalkar giderlerdi...

• Kahkaha
sesi olduğu bir gerçek bunu inkar edemeyiz. yalnız sesi olduğu gibi bu sektörde kalıcı olmak, daha iyi paralar kazanmak, daha çok konuşulmak için ya bilerek bu işlere giriyor ya da bu sektördekiler bunu bu yola sevk ediyor. giydiği kıyafetler, kliplerinde kullandığı oyuncaklar, sosyal medya paylaşımları, konuşması vs. vs. normal değil. pedofiliye hizmet diye konuşulmuştu zaten.

Kahvehane hiç sevmediğim bir ortam.

sesi olduğu bir gerçek bunu inkar edemeyiz. yalnız sesi olduğu gibi bu sektörde kalıcı olmak, daha iyi paralar kazanmak, daha çok konuşulmak için ya bilerek bu işlere giriyor ya da bu sektördekiler bunu bu yola sevk ediyor. giydiği kıyafetler, kliplerinde kullandığı oyuncaklar, sosyal medya paylaşımları, konuşması vs. vs. normal değil. pedofiliye hizmet diye konuşulmuştu zaten.
konuşuldu konuşulmasına ama kesin bir yargı koyulmadı. pedofili falan yoktu. geek, furry, otaku alt kültürlerinin gayet başarılı bir parodisini sergilemişti.

• Beğenmedim
Geri