-
-
-
-
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Kabadayı bir duruş vermeye çalışmış ancak olmamış ve daha spor giyinip doğal pozlar verse hoş olabilirdi.kız o kadar eğreti duruyor ki, ben bunları şop sanmıştım twitterda görünce.
ne alakası var ya. asıl saygısızlık aleyna baba ortama girerken edebiyle ayağa kalkmayan şu yaşlı başlı tipler.Hiç olmuş mu kotun ön dügmesini falan açmış onca yaşlı insanin içinde tamam konsept yapmak istemiş olabilir bunda bişey yok ama saygısızlık bence o kadar yaşlı insanın içinde hoş değil
Dayıların bunu çok dert edeceğini düşünmüyorum.Hiç olmuş mu kotun ön dügmesini falan açmış onca yaşlı insanin içinde tamam konsept yapmak istemiş olabilir bunda bişey yok ama saygısızlık bence o kadar yaşlı insanın içinde hoş değil
O dayılardan hangisi sensin söyle çabukDayıların bunu çok dert edeceğini düşünmüyorum.
Sesiyle öne çıkması gereken bir müzisyen olabilirdi yazık ediyor kendine
Erken yaşta ünü şöhreti maalesef çoğu insan kaldıramıyor ya
Ben çay almaya giderken çekilmiş...O dayılardan hangisi sensin söyle çabuk
6 yıldır bu muhabbet dönüyor. kız gayet sesiyle sözüyle de gündemin nabzını tutuyor. şimdi bile şarkı çıkarsa trendlerde oluyor yani.Sesiyle öne çıkması gereken bir müzisyen olabilirdi yazık ediyor kendine
Erken yaşta ünü şöhreti maalesef çoğu insan kaldıramıyor ya
Dalga geçmeyi bırak çocuk adam!!!Sizler kadını neden linç ediyorsunuz ?
Ben çay almaya giderken çekilmiş...
Akıllara ilk sesi gelmiyor ne yazık ki6 yıldır bu muhabbet dönüyor. kız gayet sesiyle sözüyle de gündemin nabzını tutuyor. şimdi bile şarkı çıkarsa trendlerde oluyor yani.
o ne demek ya neyi geliyor g.tü başı mıAkıllara ilk sesi gelmiyor ne yazık ki
O sen olsan bari şarkısı ile güne başlardım bi ara...Dalga geçmeyi bırak çocuk adam!!!
Akıllara ilk sesi gelmiyor ne yazık ki
AYNENNSizde ki aleyna tilki profili çok başka.
Aleynada ses yok. Ama magazinde primadonna olabilecek potansiyeli var.6 yıldır bu muhabbet dönüyor. kız gayet sesiyle sözüyle de gündemin nabzını tutuyor. şimdi bile şarkı çıkarsa trendlerde oluyor yani.