- Web sitesi
- www.instagram.com
gratise git vardıyakınımda bir yer olsa hemen gidip koklayacağım inanır mısın jbjbjb kudurttun beni he
ama tester var mı bilmiyorum:p
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
gratise git vardıyakınımda bir yer olsa hemen gidip koklayacağım inanır mısın jbjbjb kudurttun beni he
kesin yoktur... zaten burada gratis de yokgratise git vardı
ama tester var mı bilmiyorum:p
kokusu güzel ama benim tenim baharat sevmiyor:pkesin yoktur... zaten burada gratis de yoköksüz bir noktada çalışıyormuşum onu görmüş oldum.
sen nasıl buluyorsun kokusunu yosunkom:3
Mat seviyorum ama yine de bakabilirim.Ekli dosyayı görüntüle 120017
Flormar ruj hepsi çok güzel hepsi çok kolay sürülüyor renklerine bayıldım yine iyi tercihler yapmışım
Mat rujlardan hoşlanmıyorum. Mat sevmeyenler bakabilir , şans verilmeli...
Dewy olanlar zaten hep kullandığım, çok beğendiğim dudak parlatıcısı, sür çık:p
Canim şampuanım ve ilk defa deneyecegim cilt aydınlatan organik gül kremim )
Ekli dosyayı görüntüle 121497
Evet canim aydınlık veriyor verdi ama çok sürmüyorum haftada iki kez sürüyorum yetiyorserçecim kremden memnun musun, bunu merak ediyorum
Arabayami :dmintax da aydınlık veriyor bu arada.
Yosun hnm şu 004 raspberry nasıl bir renk baksakEkli dosyayı görüntüle 120017
Flormar ruj hepsi çok güzel hepsi çok kolay sürülüyor renklerine bayıldım yine iyi tercihler yapmışım
Mat rujlardan hoşlanmıyorum. Mat sevmeyenler bakabilir , şans verilmeli...
Dewy olanlar zaten hep kullandığım, çok beğendiğim dudak parlatıcısı, sür çık:p
yanımda değil şuan, eve gittiğimde sürülmüş halini size atarımYosun hnm şu 004 raspberry nasıl bir renk baksak
çok merak edip aldım bundan sürekli karşıma çıkıyoduxd güzel hem fiyatı uygun hem sür çık rengi çok tatlı xdEkli dosyayı görüntüle 122734
bugüne kadar kullandığım allıkları solladı resmen.
çok iyi ya bayıldım sıvı ve parlak allık severlere duyurulur...