Aldığımız Makyaj Malzemesi Bakım Ürünleri Vs.

• Kullanıcı yoSun
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal - Kızlara Özel
🟢 Konu yazarı şu anda aktif
bu sefer makyaj malzemesi için gelmedim ama bana kartlık gibi cüzdan lazım kızlar ya
stradivariusda şu bordo parlak olanı beğendim ama başka sizin kullandığınız beğendiğiniz bir marka bişeyler var mı ?

https://www.stradivarius.com/tr/bas...tm_medium=shopping&utm_campaign=free_shopping

chima bakın ophelia.
mesela bir tane örnek;

Bir de fabrika’nın dediğiniz tarzda ürünleri var, hem de deri. Mesela benimki böyle, sanıyorum geçen sene almıştım;

IMG_9170.jpeg

Baktım şimdi, benzer şeyler gördüm. Bir göz atın isterseniz.

chima bakın ophelia.
mesela bir tane örnek;

Bir de fabrika’nın dediğiniz tarzda ürünleri var, hem de deri. Mesela benimki böyle, sanıyorum geçen sene almıştım;

Ekli dosyayı görüntüle 124493

dedemin cüzdanı

chima bakın ophelia.
mesela bir tane örnek;

Ekli dosyayı görüntüle 124493

buradakiler de güzel görünüyor ama ben dayanamayıp aldım o beğendiğim linkteki ürünü :(
biraz eskitirsem buraya da bakayım hiç duymamıştım markayı

selam kızlaaarrr, geçen yüklü bir gratis alışverişi yaptım size görsellerini iletiyorum, dün akşam başladım kullanmaya...
yosunun önerdiği güneş kremi gerçekten bebek gibi koreliler bu işi cidden iyi yapıyorlar
makyajdan önce mutlaka uygularım lekelenmeler olmasın diye asla kusma yapmadı.
Dolayısıyla güneş kremi her gün kullandığım için yağ bazlı temizleyiciler kullanmam gerektiğini öğrendim güneş kremini de iyi temizlesin diye
çok önerilenleri derleyip topladım 2. kez sabah kullandım ve tenim bebek gibi hangisinden kaynaklı bilmiyorum ama hepsini sırayla uyguluyorum...
marudermi deneyin deriiimm
ojeler tırnak güçlendirici.... jel tırnaktan sonra çok güçsüzdü tırnaklarım beaulis sertleştiricileri çok iyi geliyor oje öncesinde
bir de ba yine makyaj bazı aldım fondöten kullanmıyorum ben ama göz makyajını sabitliyor beaulisin yine makyaj bazı
WhatsApp Image 2026-01-15 at 11.45.48.jpeg

Her yeni çıkan şeyi deneyen bennnnn :D
Köpüren maske aldım yaa dayanamadım ama çok iyi geldi cildime:p
1_org_zoom.jpg
1_org_zoom.jpg

yeşili denedim çok memnun kaldım önce kolumda denedim alerji filan yok devammmmmmm :=)
Köpürüyor böyleee yeşil yeşil ehdlkfldkjflkf:D

selam kızlaaarrr, geçen yüklü bir gratis alışverişi yaptım size görsellerini iletiyorum, dün akşam başladım kullanmaya...
yosunun önerdiği güneş kremi gerçekten bebek gibi koreliler bu işi cidden iyi yapıyorlar
makyajdan önce mutlaka uygularım lekelenmeler olmasın diye asla kusma yapmadı.
Dolayısıyla güneş kremi her gün kullandığım için yağ bazlı temizleyiciler kullanmam gerektiğini öğrendim güneş kremini de iyi temizlesin diye
çok önerilenleri derleyip topladım 2. kez sabah kullandım ve tenim bebek gibi hangisinden kaynaklı bilmiyorum ama hepsini sırayla uyguluyorum...
marudermi deneyin deriiimm
ojeler tırnak güçlendirici.... jel tırnaktan sonra çok güçsüzdü tırnaklarım beaulis sertleştiricileri çok iyi geliyor oje öncesinde
bir de ba yine makyaj bazı aldım fondöten kullanmıyorum ben ama göz makyajını sabitliyor beaulisin yine makyaj bazı
Ekli dosyayı görüntüle 125415
Maru dermi tercih etmen harika gerçekten çok iyi bir ürün 😊

@ne cim banada bir krem önerdiler ( zoraki )
Kore kremi acaba sana atsam fikirlerini söyler misin

• Kalp Gözler
Tepkiler: ne
@ne cim banada bir krem önerdiler ( zoraki )
Kore kremi acaba sana atsam fikirlerini söyler misin
Sürekli bir Kore kremi bahsediyorlar ve çok iyi diyorlar hep arada kaldim alip almamakta fakat atarsan denemek isterim fark görürsem elbette söylerim hiç kullanmadım daha önce ben 💁

Yarin avmye gidecegim bi alir denerim ilk defa kore kremini deneyecegim bakalim nasılmış görelim :)
İsmide komikmis ahahah dönüş yaparım sana bir hafta sonra 💁
Ben kullanıyorum da bir bronzluk görüyor gibiyim onun dışında bişi yok
Hem gece hem gündüz aynı zamanda makyaj bazı olarakta kullanıyormuş makyajda henüz denemedim
Jel kivami çok yoğun ince tabaka halinde sürersin

Ben kullanıyorum da bir bronzluk görüyor gibiyim onun dışında bişi yok
Hem gece hem gündüz aynı zamanda makyaj bazı olarakta kullanıyormuş makyajda henüz denemedim
Jel kivami çok yoğun ince tabaka halinde sürersin
Koyulastiriyor mu teni ?

kızlar çok uğraşmayın cildinizle farklı şeyler kullandıkca daha çok bozuluyor xd makyaj yaptığınızda temizleyin yeter :/

Koyulastiriyor mu teni ?
Hihim zenci oldum şaka şaka :D
Ben öyle görüyor olabilirim de bu kremi kullanlar tavsiye etti dah 3 gün oldu kullanali

kızlar çok uğraşmayın cildinizle farklı şeyler kullandıkca daha çok bozuluyor xd makyaj yaptığınızda temizleyin yeter :/
Yüzüm çabuk tepki veriyor sadece bu kremde yanma hissetmedim normal makyaj temizliyici de bile minik minik yanmalar oluyor normal mi

• Kahkaha
Tepkiler: ne
Hihim zenci oldum şaka şaka :D
Ben öyle görüyor olabilirim de bu kremi kullanlar tavsiye etti dah 3 gün oldu kullanali

Yüzüm çabuk tepki veriyor sadece bu kremde yanma hissetmedim normal makyaj temizliyici de bile minik minik yanmalar oluyor normal mi
Hassas o zaman cildin dr git ne istiyosan ona söyle...böyle şeyleri kullanma bence kafana göre

Geri