Aldığımız Makyaj Malzemesi Bakım Ürünleri Vs.

• Kullanıcı yoSun
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal - Kızlara Özel
🕒 Konu sahibi 1 saat önce aktifti
Bu aralar fena kokulara sardım
Yok mu öneri parfüm
Chloe kullanmadım ama herkesin şu sıralar dilinde…
Not kullanılmayacak parfüm tom ford -vanilya… kek gibi geziyorsunuz

nelere sardın....
herkesin dilinde olmayan öneriler varsa ben de almak isterim, daha kıymetli...
selam kızlar koku delisi geldiiiiii :d
ben kullandıklarım ve bitirdiklerim arasından beğendiklerimi size söyleyeyim ben biraz baharatlı ama yoğun olmayan alt koku çiçeksileri seviyorum ona göre yazayım
Paradoxe Intense - Prada bu böyle çiçeksi ama dip notalarında baharat olduğu için şekerimsi kokusu yoktur
My Way - Armani klasiktir ama vanilya kokusudur yaren sen sevmeyebilirsin ama dip notada çiçeksilik olduğu için yoğun vanilya kokusu kalmıyor sonrasında
Crystal Noir - Versace bu herkesin diline düştü ama kesinlikle doldurma parfümüyle kendisi arasında inanılmaz fark var zevkli olan biri bunu çok rahat ayırabilir
Scandal Intense For Her - JPG üfff bu seksi kokunun tam karşılığı alın aldırınn çantanızda hep olsun bence benim bitmeye yakın kıyamıyorum sıkmaya
good girl ve baccarat da dillerde... onlara da bir bakın
narciso rodriguez kokuları da size olabilir kızlar for her , intense onlar da bir dönem kullandığım kokular oud da olabilir ama o baya bir ağır kokuyor bir fıs da bütün gece kokuyorsun....

selam kızlar koku delisi geldiiiiii :d
ben kullandıklarım ve bitirdiklerim arasından beğendiklerimi size söyleyeyim ben biraz baharatlı ama yoğun olmayan alt koku çiçeksileri seviyorum ona göre yazayım
Paradoxe Intense - Prada bu böyle çiçeksi ama dip notalarında baharat olduğu için şekerimsi kokusu yoktur
My Way - Armani klasiktir ama vanilya kokusudur yaren sen sevmeyebilirsin ama dip notada çiçeksilik olduğu için yoğun vanilya kokusu kalmıyor sonrasında
Crystal Noir - Versace bu herkesin diline düştü ama kesinlikle doldurma parfümüyle kendisi arasında inanılmaz fark var zevkli olan biri bunu çok rahat ayırabilir
Scandal Intense For Her - JPG üfff bu seksi kokunun tam karşılığı alın aldırınn çantanızda hep olsun bence benim bitmeye yakın kıyamıyorum sıkmaya
good girl ve baccarat da dillerde... onlara da bir bakın
narciso rodriguez kokuları da size olabilir kızlar for her , intense onlar da bir dönem kullandığım kokular oud da olabilir ama o baya bir ağır kokuyor bir fıs da bütün gece kokuyorsun....
crystal noir ve my way kokularını seven biri olarak diğerlerine de hemmen bir bakacağım. kalıcılık da benim için çok önemli ve narciso bu beklentimi hiç ama hiç karşılamadı, kendisine sitemlerimi iletmek isterim jbjbjb
scandal intense beni heyecanlandırdı, öneriler için teşkür ederiimm<33

Galiba bunu denicemmmm

Geçen gün Sephora da sıktım ama gittim Chloe love da sıktım sonra Alien de sıktım biri aşırı aşırı güzel kokuyordu ama hangisi dmdkcckxdldlddödörööflf

Galiba bunu denicemmmm
Geçen gün Sephora da sıktım ama gittim Chloe love da sıktım sonra Alien de sıktım biri aşırı aşırı güzel kokuyordu ama hangisi dmdkcckxdldlddödörööflf
yani şu üçünden muhtemelen versace nin kokusudur alien da güzel aslında ama ben aşırı aşırı yorumunu versaceye yapardım sldkjfşalsdjfş

he tmm.... şimdi çok daha merak ettim, bakmaya üşendim ne kadar pahalı:f
1 k oynuyo aralarında sephorada
Edit ama watsonsda kampanya var 4999 a düşüyo gidip otdan alıcam sonra sephoradan almış gibi düşünüp kalan paraylada bir kaç bişi alıcam nxcmcöcöcöcöcöf
Matematik diyince de Bne xd

1 k oynuyo aralarında sephorada
Edit ama watsonsda kampanya var 4999 a düşüyo gidip otdan alıcam sonra sephoradan almış gibi düşünüp kalan paraylada bir kaç bişi alıcam nxcmcöcöcöcöcöf
Matematik diyince de Bne xd
neee, watsonsta hangisi vaarmış

Geri