W
Elmas Üye
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Bu sanırım..kesinlikle bu ikili, kisisel tercihim ve herkese tavsiye edebilecegim:
Ekli dosyayı görüntüle 110433
Ekli dosyayı görüntüle 110434

Buna da karışmayın erkolarrrr yeterrrr.....Evet makyaj malzemeleri olarak dişlerinize iyi bakın.
Zira bir kadının en güzel makyajı gulumsemesidir.
Oysa ilk defa karışmak istemiştimBuna da karışmayın erkolarrrr yeterrrr.....
offffff diyorum kesinlikleee ya saç çıkarıyor resmen hehehhe:=)![]()
mükemmel tek kelimeyle :=)
kaç ay önce konuşmuştuk bunu ama ben aldım sonunda mürdüm rengini....Onu tam veren markayı arıyorum Aze'cim lash olan tam istediğimi vermedi
Kullandığın varsa fikir isterim...
Kahve olana bayılıyorum ama♡
Ay tskler bebito hehehe kimse memnun olamadı su murdumdenkaç ay önce konuşmuştuk bunu ama ben aldım sonunda mürdüm rengini....
aynı siyah gibi çok bi fark göremedim.....sky high olandan aldım rengi vermiyor tam olarak yani düşündüğüm gibi olmadı.....
Yine de siyaha göre daha hafif... kullanılabilir ama şart değil onun yerine kahverengi daha iyi.
O kotu alinmazGeçenlerde neutrogena’nın siyah nokta karşıtı jelini aldım. Bok gibi çıktı. Suratımı pötür pötür kıpkırmızı yaptı. Almayın

yosun, çok yukarıya gidemedim ya. sen kıvırcık saçların için bir şampuan vs yazmıştın. tekrar yazabilir misin?Ekli dosyayı görüntüle 113498
Bilmem kaç tane tarağım var kiviricik saç için amaaa bunu da öven öveneee bakalım deneyecegim ♡
Harikaymış dayanamadım denedim:♡Ekli dosyayı görüntüle 113498
Bilmem kaç tane tarağım var kiviricik saç için amaaa bunu da öven öveneee bakalım deneyecegim ♡