Aldığımız Makyaj Malzemesi Bakım Ürünleri Vs.

• Kullanıcı yoSun
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal - Kızlara Özel
🕒 Konu sahibi 3 saat önce aktifti
8810826956850_1711019448669.jpg

mükemmel tek kelimeyle :=)

Onu tam veren markayı arıyorum Aze'cim lash olan tam istediğimi vermedi :)
Kullandığın varsa fikir isterim...
Kahve olana bayılıyorum ama♡
kaç ay önce konuşmuştuk bunu ama ben aldım sonunda mürdüm rengini....
aynı siyah gibi çok bi fark göremedim.....sky high olandan aldım rengi vermiyor tam olarak yani düşündüğüm gibi olmadı.....
Yine de siyaha göre daha hafif... kullanılabilir ama şart değil onun yerine kahverengi daha iyi.

kaç ay önce konuşmuştuk bunu ama ben aldım sonunda mürdüm rengini....
aynı siyah gibi çok bi fark göremedim.....sky high olandan aldım rengi vermiyor tam olarak yani düşündüğüm gibi olmadı.....
Yine de siyaha göre daha hafif... kullanılabilir ama şart değil onun yerine kahverengi daha iyi.
Ay tskler bebito hehehe kimse memnun olamadı su murdumden:)(özellikle bu marka murdum mutlu etmedi kimseyi)
Neyse sen yine iyi gunlerde kullan:*

• Kalp Gözler
Tepkiler: Aze
Geçenlerde neutrogena’nın siyah nokta karşıtı jelini aldım. Bok gibi çıktı. Suratımı pötür pötür kıpkırmızı yaptı. Almayın

daha once bu urunu burada paylastim mi emin degilim. takip ettigim turk influencer'in tavsiyesiyle bir kac aydir kullaniyorum. muthis zararsiz bir peeling. icerigi de temiz. cildi tahris etmeden (ozellikle hassas ciltlere tavsiye ediliyor, bunun disinda her cilt icin kullanilabilir), cok parlak, yumusak, temiz ve puruzsuz birakiyor kullandikca. ciltteki renk esitsizlige de faydali. erkeklerin de kullanabilecegi iyi bir urun. gunde 1 veya 2 kez kullanilabilir. alstuuu:
1749636751919.jpeg

dita von teese'i cok begeniyorum. onun kullandigi urunlerin listesini yoklamistim. birazcik arastirdim ve bana en iyi gidebilecek iki urunu alip kullandim biraz:
-mac mineralize skinfinish powder
-clé de peau concealer (japon yapimi, kalitesi sasirtmadi)

kendimi cok guzel, kusursuz guzel hissettim kendimde gorunce. her gun kullanmam, ama makyaj cantasinda bulunmasi gerekenlerden bence. mutlu ettiiii, yup

Geri