W
Elmas Üye
Ben de oyle dusunuyordum stock dene ve gor
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Bi yıldır kullanıyorum çok iyiCok memnun kaldim az bir dokunus wuuuu etkisi yapiyor kendinize asik oluyorsunuz...
Ekli dosyayı görüntüle 106011
bende bayadır kullanıyorum ama panorama dene o daha da güzelBi yıldır kullanıyorum çok iyi
Kızlar alın xd
Onu da gördüm sen den balım..kirpiklerim düzz böyle ince fırçalar daha iyi ayırıyor sanki...bende bayadır kullanıyorum ama panorama dene o daha da güzel![]()
onun fırcada hemen hemen aynı kahvesiii oyşşşOnu da gördüm sen den balım..kirpiklerim düzz böyle ince fırçalar daha iyi ayırıyor sanki...
Deneyeceğim![]()
YESYESYES. bu mascara'yi 1 yildir kullaniyorum ve ben de cok seviyorum^Cok memnun kaldim az bir dokunus wuuuu etkisi yapiyor kendinize asik oluyorsunuz...
Şimdi benim kirpiklerim az ve kısa wuuu etkisi görür müyüm?Cok memnun kaldim az bir dokunus wuuuu etkisi yapiyor kendinize asik oluyorsunuz...
evetŞimdi benim kirpiklerim az ve kısa wuuu etkisi görür müyüm?
Kesin görürsün uzun uzun kiprklerin olacak xdŞimdi benim kirpiklerim az ve kısa wuuu etkisi görür müyüm?
EvetttŞimdi benim kirpiklerim az ve kısa wuuu etkisi görür müyüm?