Anna Karenina
Elmas Üye
Aklıma "belli belirsiz şeftali tonu" geldi.. ona güldüm skj@Anna Karenina gülme vicdansız o missha'ydı kfkfk hafif bi şeftali tonu dkdj
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Aklıma "belli belirsiz şeftali tonu" geldi.. ona güldüm skj@Anna Karenina gülme vicdansız o missha'ydı kfkfk hafif bi şeftali tonu dkdj
evet ben bugün sürdüm sana da çok yakışır bebek tenin ile mukteşem:=)lip glosslar o kadar uçmuş ki nivea vişneli lip balm üstüne zeytinyağı gezdiririz artık... çok tatlı ton bu, bebeksiliğime yakışır.

bu nemlendirici hakikaten iyi geldi bana.gercekten cogu bakim urunlerinden memnun degilim. icerigi temiz degil. cildime iyi gelmiyo. meger yanlis yerlerde aramisim. aslinda en iyi urunlerin reklami dahi olmuyo, biliyor musunuz? hani o kimsenin bakmadigi ucuz urunler var ya? asil onlar iyimis baya. icerigi de temiz. cildime de cok iyi geldi. ben ''o'' nemlendiriciyi buldum:
Ekli dosyayı görüntüle 58927

Mükemmel görünüyor cildin salyangoz kremini çok duymuştum kullanmak nasip olmamıştı hemen alıyorum:=)Ekli dosyayı görüntüle 72879
yukarıda, paylaşmış olduğum storyi takipçilerim hatırlayacaklar.dlfgk (adeta influencer olma yolunda ilerliyorum.şflgk) efendim, goy goyu bir kenara bırakacak olur isem; görseldeki fotoğrafta herhangi bir müdahale ya da bir makyaj malzemesi yoktur. tamamen güneş ve emeğimin ışığı........ TŞK.
1,5 aya yakın olacaktır; düzenli olarak retinol ve salyangoz kremi kullanıyorum. retinol serumu bilindik bir markadan tercih ettim, salyangozu da araştırmalarım sonucu aşağıda paylaşacağım markadan tedarik ettim. kefil olamam elbette ama yorumları vs. çok iyidi, kullanan herkes memnun ben de memnunum. cildim hassas olmasına rağmen hiçbir olumsuz reaksiyon göstermedi. karma bir cildim olduğu için ikisini aynı anda kullanmak biraz yağlanma yaptı. ben de birer gece aralıkla yatmadan önce temizleme jeli, tonik sonrası kullandım. gözeneklerim sıkılaştı, cilt tonum eşitlendi, çok kırışık sahibi bir yüze sahip olmasam da mimikten kaynaklı oluşan ufak çizgilerim dolu.
bilmem, bence denenebilir.
p.s.: ben aynı zamanda kinesio bant kullanıyor ve yüz yogası yapmaya devam ediyorum.
Ekli dosyayı görüntüle 72881
Ekli dosyayı görüntüle 72882
Krem mi kapatici miKızlar gözaltı için bişi önerin xd