Aldığımız Makyaj Malzemesi Bakım Ürünleri Vs.

• Kullanıcı yoSun
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal - Kızlara Özel
🕒 Konu sahibi 2 saat önce aktifti
New Essentials'ın kaş kirpik serumunu kullanan var mı? Aldım da iyi mi ettim kötü mü ettim bilmedim skjdfs
Aldıktan sonra soruyor olmam...
100-dogal-kas-kirpik-bakim-yagi-1080-3022-1.jpg

muhtemelen bu da yakar gözünü ben akşamları sürüyorum.

bana bi kız kirpik yağı önerdi ama yurt dışında varmış sadece, niye önerdin ki o zaman... @Morfinyus seversen söylesene, kirpiksizim ben çünkü üzülüyorum.
neyse beaulis'ten göz kalemi aldım asansörlü. aşırı iyi, kalıcı, kolay sürülüyor. bedava... özellikle üst kirpik dibine kahve kalem geçenler denesin. bi tık sedefli ama kötü durmuyor. bu arada beaulis'ten göz farı hariç her şeyi alabilirsiniz, tam bir f/p markası.

Ben en son simli gri bi eyeliner aldim. Nerede surecegim ben de bilmiyorum. Yine gozlerinin kenarlarina yapistirdiklari pullardan da bulursam alacagim. Goren de party gorl sanacak. Olsun seviyorum.

Ben en son simli gri bi eyeliner aldim. Nerede surecegim ben de bilmiyorum. Yine gozlerinin kenarlarina yapistirdiklari pullardan da bulursam alacagim. Goren de party gorl sanacak. Olsun seviyorum.
euphoria cassie makyajı yapıp reel çekelim bari... o kadar aldın madem.

gecenlerde bu nemlendirici kremi aldim. icerigi de temiz. teker teker baktim arastirdim :p kullaniyorum bir kac gundur ama sanki cildime iyi gelmedi.

Ekli dosyayı görüntüle 55832

bildiginiz baska iyi nemlendirici kremleri var mi?
ben lyn serisini kullanıyorum. özellikle serumunu çok beğeniyorum. ben kendi cilt bakım ürünlerimi buldum, lyn benlik. içeriği de temiz. internet sitesinden araştırabilirsin. edit kapağı çıkardım, kapaktan kabak gibi görünüyordum çünkü :dScreenshot_20220314-203833_Gallery.jpg

bide su gozalti morluklarima care bilen varsa soylesin :') yeteri kadar gunes yok burada, belki muthis de beslenmiyorum, ama hafifletecek bakim onerileri varsa soyleyin.. kapatici, makyaj filan degil de dogal bakim..
youtube'da naturally serein diye bir kız var, cilt bakımı konusunda herhalde en güvendiğim kanallardan biri. ne sorun yaşadıysam onun videolarını izleyip sonrasında deneye yanıla hangi ürün iyi geliyor anlıyordum. bi de yağmur vardar. ikisine de göz atabilirsin. gözaltıyla ilgili problem olan arkadaşım için geçen gün baktık biraz, tavsiyesi içeriğinde niacinamide olan ürünler. bu içerik beyazlatma ve renk açma özelliğinde olduğu için iyi geliyormuş. rootree - mobitherapy age defy eye cream diye bi krem tavsiye etti, hatta iki kanal var ikisi de tavsiye ediyor. kore markası, içeriği tertemiz. tabii türkiye satış fiyatı biraz uçuk ama oralarda biraz daha uyguna gelebilir...

muthissiniz :emoji_raised_hands: su an vaktim varken hepsini bi arastirip, kanallara da bakacagim. gercekten biktim bu gozalti morluklardan. gozalti cevresindeki cildim o kadar ince ki damarlarim gorunuyo. o bolge daha fazla kalinlasmali. bi deri bi kemik kalmis derler ya? o sekil olmus. agir bi besleyici, nemlendirici tarzinda bisi lazim. renk acma ozelligi bulunmayan bisi de vardir umarim. su videolari bi izleyim bakalim :p
o zaman benton - fermentation eye cream'i önerelim, bu da daha çok gözaltı kurumalarında iyi bir nemlendirici diye tavsiye edilmiş. yağmur vardar dediğim kız senin cildine de daha uygun o zaman. çünkü onun derisi de çok ince damarları çok belirgin ve gözaltı ilk yutuba başladığında bayağı bir koyuydu. videodaki ürünlere bakarak en uygununu bulursun bence... başarılar <3

Ay goz alti morluklari benim de sorunum. Yani bi sey bulamadim da.. ama melomun dedigini denerim. Sonra size geri donus yaparim..
goz altimizi morartacak kadar bizi yoranlar, uykusuz birakanlar, ve aglatarak uzenler utansin..
he bi de mezoterapi iyi geliyomus..

bana bi kız kirpik yağı önerdi ama yurt dışında varmış sadece, niye önerdin ki o zaman... @Morfinyus seversen söylesene, kirpiksizim ben çünkü üzülüyorum.
neyse beaulis'ten göz kalemi aldım asansörlü. aşırı iyi, kalıcı, kolay sürülüyor. bedava... özellikle üst kirpik dibine kahve kalem geçenler denesin. bi tık sedefli ama kötü durmuyor. bu arada beaulis'ten göz farı hariç her şeyi alabilirsiniz, tam bir f/p markası.
Kuzu ben kaşlarım için aldım bu ürünü. Kaşa kullanmışken fırçaya biriken fazlayı kirpiklerime süreyim dedim. Kız anam kirpiklerim uzadı ya benim jdşdjdl ama kaşlarımda beklediğim etkiyi göremedim.
herkeste aynı mıdır bilmem ama bi şans ver derim. Trendyol gene indirim günleri yapıyor. 35 liraya kadar falan düşüyor bu serum. Takip et derim.

Kızlar "KIKO" diye bir markanın lipgloss'larını keşfettim. Dudağı biraz büyük ve dolgun gösteriyor.
Renkleri filan da gayet hoş. Trendyol indirim günleri gelmişken alınır.

kiko'nun rujlarının tamamı efsane.

Ben de severek kullanıyorum.

Geri