İnanna
Altın Üye
Hayır ya bişey demezlerşey derler arkamızdan : )
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Hayır ya bişey demezlerşey derler arkamızdan : )
İyi ki oğlanlarım varmış.Verilmek istenen mesajı anlatayım hemcinslerim.
Kredi veya maaş kartının ek kartını kime verilip kime verilmeyeceğini görebilirsiniz![]()
ekstenizde 400 lira eyeliner görüp ne bu diye merak ettiğinizde kalbinize bir daralma bir kriz anı gelir.
Kizlara almaya basladiginda ayni seyleri dusunursunuz umarimİyi ki oğlanlarım varmış.
Buna kalbim dayanmazdı.![]()
O günler de gelecek değil mi?Kizlara almaya basladiginda ayni seyleri dusunursunuz umarim![]()
Göz kalemimin tarihi geçmiş, aman yarebbi!
En son rengini beğendim diye oje aldıydım A101'den 3,5 TL'ye.: ))))
Eger saç çok kuruysa evet tavsiye ederim ama bolca sürmeyin..... Saçı çok yağlı gösteriyor. Ben bir kere aldım bitmeye yakın kadar kullandım ama bıraktım sonra fazla ağırlaştırdi gibi geldi bana. İlk kullandığımda çok hoşuma gitmişti ama sonradan nedense sevemedim kokusu çok hoş. Yüz için olanını da alacaktım bir ara aslinda ama sonra nedense vazgeçtim, belki bir gün alırım da yine bilemedim..... Kesin bir şey diyemiyorum....@Aze Boom Butter saç ürünlerini sen denemiştin sanırım bilgilendirir misin biraz:=)
Çevire çevire altından tekrar çıkıyor kalemtrasla uğraşmiyor insan baya uzun süre kullanılıyor, ben uzun yıllardır göz kalemi artık kullanmıyorum ama bundan almıştım zamanında arasam kesin evde bir yerde hala duruyordur hdksjdAsansörlü göz kalemi ne ya? Kendimden şüpheye düştüm şu an.: ))))
Aaa bende var ondan. İsmini bilmiyormuşum. Çok pratik.Çevire çevire altından tekrar çıkıyor kalemtrasla uğraşmiyor insan baya uzun süre kullanılıyor, ben uzun yıllardır göz kalemi artık kullanmıyorum ama bundan almıştım zamanında arasam kesin evde bir yerde hala duruyordur hdksjd
Mecid efendiden şaşmamNew Essentials'ın kaş kirpik serumunu kullanan var mı? Aldım da iyi mi ettim kötü mü ettim bilmedim skjdfs
Aldıktan sonra soruyor olmam...
o kim kız :pMecid efendiden şaşmam![]()
kullandıktan sonra yorumla bakalım:=)o kim kız :p
Arifoğlunun serumunu kullanıyodum, memnundum da fakat gün içinde akıp gözlerime geliyor yakıyorO yüzden kuruyan, akmayan bir şey olsun istedim aldım bakalım. Umarım işe yarar aman. Dökülüyor devamlı
![]()