Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Reel olarak olmasa da malum sosyal medyalar sevgilisi olup da hala başkalarıyla konuşmaya devam edenlerle dolu. :ash:
Ya sacmalama sjxkskz cidden boyle düşünüyorum.Kız haklı ama bu tanımlamayla alakalı değil sanki, daha çok laf sokmaya fırsat kolluyormuşsun gibi oldu bu.
Ya sacmalama sjxkskz cidden boyle düşünüyorum.
Yahu mert hem soruyorsun hem de aldığın cevabı laf sokma olarak görüyorsun. Ben sanki senin soracagini hesap ederek yaptım o yorumu sjzjs neyse artik.ya he selo
Yahu mert hem soruyorsun hem de aldığın cevabı laf sokma olarak görüyorsun. Ben sanki senin soracagini hesap ederek yaptım o yorumu sjzjs neyse artik.
Yapma o zaman madem aliniyorsun yaaapmaaMükemmel bir öngörüye sahipsin o halde, yemi atmış aptal avını beklemişsin resmen :gamer:
Bunu yazdım bi kenara.

Yapma o zaman madem aliniyorsun yaaapmaa![]()
Alınmadım ki ? alındığımı nereden çıkarttın, alınacak olsam bunu ulu orta yapmam zaten bu konuda sanırım yüzsüzüm.
Ama güldüm yani, teşekkürler selo.
Gereksiz bi alınganlık seziyorum ben nedense. Yaptığım yorumu irdeledin ve ben sebep diye sordukran sonra cevap verdim kalkıp şahsi algiliyorsun. Sen de o sinifa giriyorsan ben napayim yani.
Hayır, ben sadece neden bütün erkeklerin aldattığını düşündüğünü merak ettim sadece. Hala alınganlık diyorsun :gamer:
Şahsi algılama muhabbetine gelirsek, bana o cümleyi daha önce kurup pis pis sırıttığın için imada bulunuyorsun sandım, bence bulunuyordun da.![]()
Aldatmaktan anladigimi merak ettin ben de bir ornek verdim. Evet pis pis siritmistim ama su an senin sorman sadece denk geldi yoksa bir başkası da olsa ayni cevabi verirdim, düşüncem öyle çünkü o yüzden o zaman da sana sinir olup öyle demiştim yoksa bana ne di mi :cici: