Aldatmanın bir gerekçesi olabilir mi kabul eder misiniz aldatılmayı?

Konu sahibi son olarak 2614 gün önce görüldü

Aldatmanın bir gerekçesi olabilir mi kabul eder misiniz aldatılmayı?

• Hayır asla hiç bir neden geçerli olamaz

Kullanılan: 51 89.5%
  • Evet belkide vardır geçerli bir sebebi

Kullanılan: 3 5.3%
  • Diger

Kullanılan: 3 5.3%

• Kullanılan toplam oy
    57
Konuyu açan futbolcu değilmiş. Konu eskiymiş, belki yorum yapmışımdır. Ben çıkayım en iyisi konudan...

Yahu mert hem soruyorsun hem de aldığın cevabı laf sokma olarak görüyorsun. Ben sanki senin soracagini hesap ederek yaptım o yorumu sjzjs neyse artik.

Mükemmel bir öngörüye sahipsin o halde, yemi atmış aptal avını beklemişsin resmen :gamer:

Bunu yazdım bi kenara.

Alınmadım ki ? alındığımı nereden çıkarttın, alınacak olsam bunu ulu orta yapmam zaten bu konuda sanırım yüzsüzüm.

Ama güldüm yani, teşekkürler selo.

Gereksiz bi alınganlık seziyorum ben nedense. Yaptığım yorumu irdeledin ve ben sebep diye sordukran sonra cevap verdim kalkıp şahsi algiliyorsun. Sen de o sinifa giriyorsan ben napayim yani.

Gereksiz bi alınganlık seziyorum ben nedense. Yaptığım yorumu irdeledin ve ben sebep diye sordukran sonra cevap verdim kalkıp şahsi algiliyorsun. Sen de o sinifa giriyorsan ben napayim yani.

Hayır, ben sadece neden bütün erkeklerin aldattığını düşündüğünü merak ettim sadece. Hala alınganlık diyorsun :gamer:

Şahsi algılama muhabbetine gelirsek, bana o cümleyi daha önce kurup pis pis sırıttığın için imada bulunuyorsun sandım, bence bulunuyordun da. :D

Hayır, ben sadece neden bütün erkeklerin aldattığını düşündüğünü merak ettim sadece. Hala alınganlık diyorsun :gamer:

Şahsi algılama muhabbetine gelirsek, bana o cümleyi daha önce kurup pis pis sırıttığın için imada bulunuyorsun sandım, bence bulunuyordun da. :D

Aldatmaktan anladigimi merak ettin ben de bir ornek verdim. Evet pis pis siritmistim ama su an senin sorman sadece denk geldi yoksa bir başkası da olsa ayni cevabi verirdim, düşüncem öyle çünkü o yüzden o zaman da sana sinir olup öyle demiştim yoksa bana ne di mi :cici:

Aldatmaktan anladigimi merak ettin ben de bir ornek verdim. Evet pis pis siritmistim ama su an senin sorman sadece denk geldi yoksa bir başkası da olsa ayni cevabi verirdim, düşüncem öyle çünkü o yüzden o zaman da sana sinir olup öyle demiştim yoksa bana ne di mi :cici:

Karmaşık ilişki durumundan kurtulmanı kutlayalım bi arada.

Ya sevgilim kusura bakma bu pisligi yapmasaydim asiri adamliktan zehirlenip olecektim. Evet mantikli ajsgdkfjs

Herkes ikinci bir şansı hak eder düşüncesini, her zaman savunan biri olarak, maalesef yanıldığımı gördüm.
Bu sebeple aldatma'nın, bir karakter meselesi olduğunun şuuruna vardım.
Bir yapan, bir daha yaparmış bunu yaşayarak öğrendim.
Ben affetmiştim, hata etmişim.
Siz bu hataya düşmeyin.

İhanetin hiç bir zaman bir gerekçesi olamaz arkadaşlar :rolleyes:

Sevmiyordur, saygı duymuyordur.Yoksa niye aldatsın.Açıklama yapılması bile saçma bu durumda.

Hiçbir gerekçesi olamaz.
Hadi oldu diyelim, kısa vadede hatadan dönüldü mü? Yoksa aylarca, yıllarca devam mı edildi? Bu süreç niyeti ifade eder.
Aldatma bana göre iki bencil kişinin işbirliği yapıp üçüncünün hakkını gaspetmesi.
Ne hoş görürüm ne de yapıp yapıp bahane üretenlerin vicdanına inanırım.

nasıl bir gerekçe olabilir ya? sjzjzjsj düşündüm düşündüm ama bulamadım... gerekçesi olmadığı gibi affı da olmamalı diye düşünüyorum. devamına sebebiyet gibi.

Geri