Aldatmanın bir gerekçesi olabilir mi kabul eder misiniz aldatılmayı?

Konu sahibi son olarak 2614 gün önce görüldü

Aldatmanın bir gerekçesi olabilir mi kabul eder misiniz aldatılmayı?

• Hayır asla hiç bir neden geçerli olamaz

Kullanılan: 51 89.5%
  • Evet belkide vardır geçerli bir sebebi

Kullanılan: 3 5.3%
  • Diger

Kullanılan: 3 5.3%

• Kullanılan toplam oy
    57
Hepsi birbirini aldatıyormuş meğer! Aldatırlar ve aldatılmak istemezler. Olay bu...

Hayır asla hiç bir neden geçerli olamaz.

Aldatılan gadınlar üzülmesin. Eğer okuyorsanız, size sesleniyorum; siz de aldatırsınız ve ödeşirsiniz. Güzel gadınlara yardım amaçlı kendimi feda edebilirim. Bu konuda çok yardımseverimdir.

Her olayın gerekçesi olduğu gibi sonucu da vardır. Aldatmanında gerekçesi vardır ancak bazı gerekçeler kabul edilemez. Bu gerekçede bunlardan biridir :)

"insan" olmak bence gecerli bir gerekce :)
Kabul eder miyim sorusuna gelirsek hic sevmem oyle beylik laflari.
Her iliskinin kendi icinde bir dinamigi vardir o kadar ongorulu degilim cevaplayamam simdiden.

ah ah ne çok aldatıldım ne bahaneler duydum :p sanki kimsekimseye ikinci bir şans vermiyor anında siliyor ,çıkarıyor hayatından hıhım inandım :p

Aldatırken kimse size sormuyor ki kabul veya reddedebilesiniz.

Aldatılmak değil de başkasına aşık olduğunu açıkça söylerse kabul edebilirim, ben inanmıyorum ama karşı taraf gerçek aşka sevgiye inanıyorsa ve başka birinde bu duyguları bulabildiyse daha güzel ne olabilir onun adına.

affedilemeyecek şeyler var bu da onlardan biri, hiç de affedemem valla.

Diyelim çok fena baglanmisim ve gurur onur dinlemedim ayrilamadim. Kendisine azıcık saygısı olan insan tekrar eskisi gibi nasıl olur ki? Mutlu olamazsin, aklindan cikmaz. Söyledikleri, yaptıkları samimi gelmez. Her an ya tekrar yaparsa dusuncesi akıldan çıkmaz.
Ha benim aldatma tanımıma göre aldatmayan erkek yok gibi bir şey, o yüzden ya toptan uzak durmak lazim ya da yakalayincaya kadar mutlu olmak. :aeg:

Geri