Aldatma Denince Neden Akla İlk Erkekler Gelir ?

M
  • Kullanıcı mahruyan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Genel Tartışma
Erkekler her haltı her ortamda herkese bir kahramanlıkmış gibi anlattıkları için göze batıyorlar.
Kadınlar da belki kendi aralarında anlatıyordur, ama her ortamda anlatmıyorlardır diye düşünüyorum.

Doğru, karakter saklanınca yakalanan elbet tükaka ilan edilir de aynı haltın müsebbibi olanların kötüleyen tarafta duruyor olması onların çok dürüst namuslu olduğunu ispatlamaz. Hatta daha beter olmalarının kanıtı değil mi.

Kadınların da erkekler kadar aldattığını düşünmüyorum. Düşünmek istemiyorum. Ruhum sıkılır. Kadın masumiyeti kavramını zihnimden sökemezsiniz. Birkaç peyniri kadın diye öne çıkarmamalı
Hahaha. Sanırım aldatma opsiyonu için arayış yada kapı aralama cümlesi.

Çok Müslüman biri gibi duruyorsunuz sorasım geldi dinde zina günah değil miydi ya da bu günah sadece erkek erkek ile olursa mı var
Ya hele bi susalım :) Zaten cennetten kovulmamıza sebeb olanlar da sizsiniz, daha fazla bronzlaşmak istemem. Ayrıca o bahsettiğin yaratıklar yani ibn-ul gaylar itlaf edilmesi gereken mahluklardır. (Nokta)

Ya sen gidip risale-i nur falan okusana ihtiyar.
Napican kim kimle yatmis bilmem ne?
Senin olayin siyaset yada din
Sen ne anlarsin kadin erkek iliskisinden yav
Bak şimdi bu yazdıklarından dolayı sana sinyal yakanlar olur değerlendirmeyi bil. Kavgada yumruk mübah da keşke benim üzerimden oynamasaydın.

Bak yine yanildin ihtiyar. Evliyim ben , esimde buraya uye .d
Risale-i nur, bugün fetocu satılmışların okuyup laf söylemek üzere başvurdukları bir eser olduğuna göre ve beni bu zan ile eleştirdiğinden dolayı, seninle ikimizin de, haklı olduğumuz bir konuda bile aynı safta olmayı üzülerek karşılayacağımı bil.!

Risale-i nur, bugün fetocu satılmışların okuyup laf söylemek üzere başvurdukları bir eser olduğuna göre ve beni bu zan ile eleştirdiğinden dolayı, seninle ikimizin de, haklı olduğumuz bir konuda bile aynı safta olmayı üzülerek karşılayacağımı bil.!
Akp'lilerde bir zamanlar fetoylaydi. Simdi akp'den vazmi gecelim?
Akp'nin iyi bir parti oldugu gercegi degisir mi? Yapma allasen ihtiyar.

Erkekler her haltı her ortamda herkese bir kahramanlıkmış gibi anlattıkları için göze batıyorlar.
Kadınlar da belki kendi aralarında anlatıyordur, ama her ortamda anlatmıyorlardır diye düşünüyorum.
İsmail o erkek dediklerinin anlattıklarının %80i yalandır. Erkek dediğin anlatmaz zaten. Anlatan kimse bil-ki bulunduğu ortamda silikleşmiş veya önemsenmediğini düşünen bir zavallıdır.

Kadınların da erkekler kadar aldattığını düşünmüyorum. Düşünmek istemiyorum. Ruhum sıkılır. Kadın masumiyeti kavramını zihnimden sökemezsiniz. Birkaç peyniri kadın diye öne çıkarmamalı
Erkeklerin oranı ile aynıdır çünkü sonuçta erkek de bir kadınla aldatıyor ve o kadınlar da bilerek aldatma eylemine ortak oluyorlar.

Erkeklerin oranı ile aynıdır çünkü sonuçta erkek de bir kadınla aldatıyor ve o kadınlar da bilerek aldatma eylemine ortak oluyorlar.
"bilerek" olduğu kanısına nasıl vardınız ki Lefty hanımcığım...
her erkek gerçekten dürüstlükle evli olduğunu ya da hayatında biri olduğunu söyleyerek mi aldatıyor?
yani öyle yapmaları lazım ki kadınlar da bunu bilerek eyleme ortak olmuş olsun.

aldatan kadın da çok elbette. ama ben de bu oranda maalesef erkeklerin üstün olduğu inancındayım. onlar için sanki bir ihtiyaç gibi, öyle bi alışkanlık haline gelmiş.
o yüzden aklıma ilk erkekler gelir...
aldatan kadın da rezil, aldatan erkek de. keşke bu kavram hiç olmasaydı, öff sabah sabah gelen sövme isteği bjbjs

"bilerek" olduğu kanısına nasıl vardınız ki Lefty hanımcığım...
her erkek gerçekten dürüstlükle evli olduğunu ya da hayatında biri olduğunu söyleyerek mi aldatıyor?
yani öyle yapmaları lazım ki kadınlar da bunu bilerek eyleme ortak olmuş olsun.

aldatan kadın da çok elbette. ama ben de bu oranda maalesef erkeklerin üstün olduğu inancındayım. onlar için sanki bir ihtiyaç gibi, öyle bi alışkanlık haline gelmiş.
o yüzden aklıma ilk erkekler gelir...
aldatan kadın da rezil, aldatan erkek de. keşke bu kavram hiç olmasaydı, öff sabah sabah gelen sövme isteği bjbjs
Maalesef biliyorlar Melisciğim ve ilk baştan kabul ediyorlar. Gizleyen erkek artık günümüz şartlarında çok zor çünkü birkaç görüşme sonrasında evli olduğu zaten anlaşılır. İstisna örnekler de olabilir ancak kadın sayısı ile erkek sayısının kendi adıma eşit olduğunu düşünüyorum.

allah hepsini bildiği gibi yapsın diyelim en iyisi Leftyciğim... boyları possları neyse tamam tamam pazarımız güzel geçsin:3

Gözler gizler niyetleri belkiiii hahaha

Geri