ismail89
Platin Üye
Nişanlı ve efendi bir arkadaşımı iş arkadaşları davet etmişler, sen de gel, kızlardan birine de sen takılırsın demişler. (Belki sayıca fazla oldukları için, sadece takılırsın diye kandırmışlar. bilemiyorum detayını) Arkadaşım yaşadıklarını itiraf etmiş. Nişanlısı da kendisini kapı önüne koymuş. Bir Ay boyunca kapıda yalvarmış, ve sonunda araya giren arkadaşların da vasıtasıyla barışmışlar. (Alışmış kudurmuştan beter miş) Sorduk, artık uslu mu duruyor. Cevabı "o öyle sansın" olmuştu.
Bir sene sonra ayrılmışlardı. Sanırım yakalandı. Kendisini bir dahaki görüşümde beni tanımadı. Yanında bir kaç arkadaşı ve bir kaç, her tarafı sarkmış, güzel bir yönlerini göremediğim bir kaç da kadın vardı. Belki ben göremedim. Allah günah yazmasın. Ama arkadaşım artık benim bildiğim kişi değildi. Çok farklı biri olmuştu. Hayat iyi ve kötü süprizlerle dolu.
Bana da bir kaç kez "sen de gel, arkadaşını oyalarsın. işi bozmasın" teklifleri gelmişti. Her zaman birileri sizi de yoldan çıkarabilir.
Bir sene sonra ayrılmışlardı. Sanırım yakalandı. Kendisini bir dahaki görüşümde beni tanımadı. Yanında bir kaç arkadaşı ve bir kaç, her tarafı sarkmış, güzel bir yönlerini göremediğim bir kaç da kadın vardı. Belki ben göremedim. Allah günah yazmasın. Ama arkadaşım artık benim bildiğim kişi değildi. Çok farklı biri olmuştu. Hayat iyi ve kötü süprizlerle dolu.
Bana da bir kaç kez "sen de gel, arkadaşını oyalarsın. işi bozmasın" teklifleri gelmişti. Her zaman birileri sizi de yoldan çıkarabilir.