Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Teknoloji çağında ortaya çıkmayacağını zanneden kişiler de saf olabilir.Çünkü erkekler daha çok yakalanıyor.
Aha şuna benzer bir şey yazmaya geliyordum.Çünkü erkekler daha çok yakalanıyor.
Kamil efendi ictiginiz seyin ismini verir misiniz ? Iyi kafa yapiyor belli su siralar ihtiyacim varYa biliyorum Kesinlikle bana kızacaksınız ama söylemeden de edemeyeceğim kusura bakmayın.
Bir erkek kadını aldatıyor öyle mi sordunuz mu, kiminle aldatıyor. Eğer bir erkek bir kadını başka bir erkek ile aldatıyorsa ona ağzınıza gelebilecek her türlü hakarete etmekte serbestsiniz. Ancak;
Bir erkek bir kadını başka bir kadın ile aldatıyor ise lütfen hakaretlerinizi kadına saklayın. Çünkü bu pozisyonda kadına kazık atan başka bir kadın Maalesef öyle değil mi. Kadının şerrinden korkulur acaba Kadınlar da mı diğer kadının şerrinden korkuyor da erkeklere saldırıyor bunu düşünmek gerekli Bence. Arkadaş kazık atılan başka bir kadın ise suçlu Neden biz oluyoruz yahu?
Bence bu işin Çözümü ne zaman kadınlar birbirine kazık atmayı bıraktı o zaman düzelir...!
Çok Müslüman biri gibi duruyorsunuz sorasım geldi dinde zina günah değil miydi ya da bu günah sadece erkek erkek ile olursa mı varYa biliyorum Kesinlikle bana kızacaksınız ama söylemeden de edemeyeceğim kusura bakmayın.
Bir erkek kadını aldatıyor öyle mi sordunuz mu, kiminle aldatıyor. Eğer bir erkek bir kadını başka bir erkek ile aldatıyorsa ona ağzınıza gelebilecek her türlü hakarete etmekte serbestsiniz. Ancak;
Bir erkek bir kadını başka bir kadın ile aldatıyor ise lütfen hakaretlerinizi kadına saklayın. Çünkü bu pozisyonda kadına kazık atan başka bir kadın Maalesef öyle değil mi. Kadının şerrinden korkulur acaba Kadınlar da mı diğer kadının şerrinden korkuyor da erkeklere saldırıyor bunu düşünmek gerekli Bence. Arkadaş kazık atılan başka bir kadın ise suçlu Neden biz oluyoruz yahu?
Bence bu işin Çözümü ne zaman kadınlar birbirine kazık atmayı bıraktı o zaman düzelir...!
Ya sen gidip risale-i nur falan okusana ihtiyar.Ya biliyorum Kesinlikle bana kızacaksınız ama söylemeden de edemeyeceğim kusura bakmayın.