Alavarez
Gümüş Üye
Sen de beni çok seviyorsundur eminim.Hakkında bildiğim tek şey, beni çok sevdiği. Ama belli edemiyor.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Sen de beni çok seviyorsundur eminim.Hakkında bildiğim tek şey, beni çok sevdiği. Ama belli edemiyor.
Evet Yosun hanım çok pratik bir saç.Küt saçın yakıştığı en tatlı bayanlardan...
Seviyorum uzaktan uzağa kendisini enerjisi çok hoş.
A ve s, hayırlı günler.Kars'tan selamlar..
yorumuma sad atınca çok mu dramatize ettim acaba olayı diye düşünürken, ve yeniden okuyunca salya sümük ağlıyorum şuan mutlu musun....
neyse neşeni yerine getirecek ve cizre anılarına depreştirecek yöresel ve destansı bir şarkı atıp gidiyorum, keyifli dinlemelerrr...
Nedendir bilinmez kendimi sayfada bulunca Psinoza beyin sayfaya attığı Cume Cizire'yi dinlemeye başladım. Şarkının 1 saatlik versiyonu yok mu acaba, tam moda giriyorum ve bitiyor.. aha bitti bile, nerede bu replay tuşu..
Sevgili Alavarez selam ederim canım, Ankara'nın çorak topraklarının içinde açan çiçekbu aralar pek görüşemiyoruz. Çok şeyler birikti ve sürprizlerle dolu konular var. Ankara macerası dışında farklı bombalar var.. aman bomba demişken geçen forumda yangın çıkardın.. uzak durayım bomba varken elimde.. şimdi bir İstanbul macerası beni bekliyor ve bu seferde umarım Ankara'da olmazsın
Cizre, Ankara, İstanbul üçgeni ha, müthiş bir sıralama değil mi, hiç birbiriyle alakası olmayan şehirlere kolay uyum sağlıyor olman ilginç.. ben Adana dışında yaşayamam
neyse parçayı başa saralım..
23 Nisan çalışmaları nasıl gidiyor, senin okul içi etkinlerini hep çok seviyorum, bakalım bu sefer neler göreceğiz ve video çekmeyi unutmaneden buralara yazıyoruz ara ara, hepsi birer hatıra çünkü.. yıllar sonra gelip okuyacağız belki de. İyi ve güzel insanlar biriktirmenin böyle güzel yanı var. İyi kal sevgili hocam.
Bir Cem Karaca dinleyelim o zaman.