ÜSözlük Alavarez

🕒 Konu sahibi 16 saat önce aktifti
Hakkında bildiğim tek şey, beni çok sevdiği. Ama belli edemiyor.
Sen de beni çok seviyorsundur eminim.

kfchuqb.jpg

daha iyi ve yerinde bir betimleme yapabilmek için daha yakınen tanımak isterdim şahs-ı harikalarını. ama gıyaben tanış olduğumuz için yüzeysel de olsa bir kaç cümle kurabilirim diye düşünüyorum. zira artık tanışmak için geç ve biz artık yorgun zamanlardayız... ben pek kolay kolay üye sözlük yorumlamam, genelde iadeyi ziyaret eylerim. niye diye soracak olursan, muhtemelen g*tlükten dolayıdır ne bileyim...

herhalde bir insanın başına gelebilecek bütün felaketlerin biriktirilip birden bire ortaya salıverilmesine kader deniyorsa, alaverez kaderin ilk ve orta dereceli okullarda dersini verebilecek ögretmenidir. belki de bir yerlerde o dersi veriyodur kim bilir. etrafınızda küçük çilekeş yavrucaklara denk gelmeniz içten bile değildir bu yüzden...

forum genelinde konulara attığı komigimsi ve derin mesaj içeren görseller ile dikkatimi çekmiştir.(belki de pek derin değildir) olurda arşivini benimle paylaşmak isterse iletişim bilgilerini aşşağa bırakıyorum... zira on yorumundan sekizi öyle gibi ksxjdjj kendini ifade etme ya da toplumsal bir mesaj verme kaygısı yok anladığım kadarıyla, belki de toplum onu anlamayacak kadar sanatsal bir körlük yaşıyordur, umursamıyordur...

tahminen sosyal hayatında kendi ayakları üzerinde durabilen, ekonomik bağımsızlığını kazanmış, karakteriyle ve duygularıyla artık oturmuş bir insan o. ne bizimle uğraşacak kadar boş vakti, ne de yersiz düşmanlıklara harcayacak enerjisi kalmıştır...

bu ortamı, forum hayatımızın son durağı olarak görüyorum, bir gün gelecek ve kimsenin haberi olmadan o son günü yaşayıp, çekileceğiz en azından bir çoğumuz için böyle olacak... muhtemelen senin içinde öyledir. ki aktiflik durumuna göre yorumlayacak olursak bu yolun sonuna doğru serin ve yumuşak adımlarla gidiyorsun... hüzünlü....

hayatında olanlarla ve hayatına girecek olanlarla mutlu ve huzurlu bir yaşam dilerim. kader bazen kötü yazılmıştır ama belki de onu sevmek ve iyileştirmek artık elimizdedir...

yorumuma sad atınca çok mu dramatize ettim acaba olayı diye düşünürken, ve yeniden okuyunca salya sümük ağlıyorum şuan mutlu musun....
neyse neşeni yerine getirecek ve cizre anılarına depreştirecek yöresel ve destansı bir şarkı atıp gidiyorum, keyifli dinlemelerrr...

Psinoza beyin attığı şarkıyı dinleyerek yazıyorum.. müthiş enerjisi var şarkısının bu arada çocuklar.
Eh Alavarez sevgimizi zaten kimse sorgulamayaz, Cizreli Alavarez olarak da bilinir, tam bir çiçektir kendisi.. (le le lelee ah)
Moralim bozuk olduğu zaman kapısını çaldığım ilk kişidir, çünkü beni çok güldürür..
Hayatta hep iyi insanlar karşına çıksın canım, iyilik ve güzellik seninle olsun, selam ederim.

yorumuma sad atınca çok mu dramatize ettim acaba olayı diye düşünürken, ve yeniden okuyunca salya sümük ağlıyorum şuan mutlu musun....
neyse neşeni yerine getirecek ve cizre anılarına depreştirecek yöresel ve destansı bir şarkı atıp gidiyorum, keyifli dinlemelerrr...

Kar tatilinin tadı şimdi çıktı. Akdndkdj

Nedendir bilinmez kendimi sayfada bulunca Psinoza beyin sayfaya attığı Cume Cizire'yi dinlemeye başladım. Şarkının 1 saatlik versiyonu yok mu acaba, tam moda giriyorum ve bitiyor.. aha bitti bile, nerede bu replay tuşu..

Sevgili Alavarez selam ederim canım, Ankara'nın çorak topraklarının içinde açan çiçek :) bu aralar pek görüşemiyoruz. Çok şeyler birikti ve sürprizlerle dolu konular var. Ankara macerası dışında farklı bombalar var.. aman bomba demişken geçen forumda yangın çıkardın.. uzak durayım bomba varken elimde.. şimdi bir İstanbul macerası beni bekliyor ve bu seferde umarım Ankara'da olmazsın :) Cizre, Ankara, İstanbul üçgeni ha, müthiş bir sıralama değil mi, hiç birbiriyle alakası olmayan şehirlere kolay uyum sağlıyor olman ilginç.. ben Adana dışında yaşayamam :) neyse parçayı başa saralım..
23 Nisan çalışmaları nasıl gidiyor, senin okul içi etkinlerini hep çok seviyorum, bakalım bu sefer neler göreceğiz ve video çekmeyi unutma :) neden buralara yazıyoruz ara ara, hepsi birer hatıra çünkü.. yıllar sonra gelip okuyacağız belki de. İyi ve güzel insanlar biriktirmenin böyle güzel yanı var. İyi kal sevgili hocam.
Bir Cem Karaca dinleyelim o zaman.

Nedendir bilinmez kendimi sayfada bulunca Psinoza beyin sayfaya attığı Cume Cizire'yi dinlemeye başladım. Şarkının 1 saatlik versiyonu yok mu acaba, tam moda giriyorum ve bitiyor.. aha bitti bile, nerede bu replay tuşu..

Sevgili Alavarez selam ederim canım, Ankara'nın çorak topraklarının içinde açan çiçek :) bu aralar pek görüşemiyoruz. Çok şeyler birikti ve sürprizlerle dolu konular var. Ankara macerası dışında farklı bombalar var.. aman bomba demişken geçen forumda yangın çıkardın.. uzak durayım bomba varken elimde.. şimdi bir İstanbul macerası beni bekliyor ve bu seferde umarım Ankara'da olmazsın :) Cizre, Ankara, İstanbul üçgeni ha, müthiş bir sıralama değil mi, hiç birbiriyle alakası olmayan şehirlere kolay uyum sağlıyor olman ilginç.. ben Adana dışında yaşayamam :) neyse parçayı başa saralım..
23 Nisan çalışmaları nasıl gidiyor, senin okul içi etkinlerini hep çok seviyorum, bakalım bu sefer neler göreceğiz ve video çekmeyi unutma :) neden buralara yazıyoruz ara ara, hepsi birer hatıra çünkü.. yıllar sonra gelip okuyacağız belki de. İyi ve güzel insanlar biriktirmenin böyle güzel yanı var. İyi kal sevgili hocam.
Bir Cem Karaca dinleyelim o zaman.

Çocukluğumun Diyarbakır /Bağlar'da geçtiğini unutmuşsun. Sjdndjdj Bugün zeytinyağlı barbunya yaptım ve seni andım, Ankara anılarını anlat bi' ara...

Geri