ÜSözlük Alavarez

🕒 Konu sahibi 12 saat önce aktifti
Bir insan ne kadar güzel olabilir, işte Alavarez kadar. Foruma girdim yine yıldız gibi parlıyorsun ve kendimi burada buldum. Forumun bana kazandırdığı en büyük değer, sevgiler sayın hocam.

Son zamanlarda kendisini göremiyorum, forumda duruşunu sevdiğim, kaliteli üyelerden birtanesi ve yakından tanımak istediğim birisi Alavarez. Yokluğu hissediliyor umarım arada uğrar.

Wpde sevisiyoruz.
Catla da patla.pP

Şaka.

kalbimi kırdı farkında değil. en son bıyığıma mor bir guaj boya sürmüştü. geçmiş öğretmenler gününü geçelim. her daim kutsal vazifelerin tapınak şövalyesi olan öğretim bağımlısı. öğrenim kısmını yutub içerikleriyle hallettiğini düşünüyorum. ömer souleyman, selahattin demirtaş, belediye haberler, deephumor - deepturkishweb kazanından her gün bir kaşık aldığını söylerim ama kanıtlayamam. istanbulun çilekeşliği onu da avcunun içine almış olsa gerek, yoğunluktan kederlendiğini düşünüyorum. dönersen kalp bırak..

Her ne kadar Bülent beyin elitligine tav olmus isek de,epifanik bir homeland sezgisi icindeyim sana karsi.
Sanki cok daha önceleri bir yerlerde karsilasmislik,bir bilirgirlik,bir belirgenlik,bir aşinalik.
Evinin yolunu sasirmiscasina,huzurlu oldugum yerin özlemini giderircesine,eve götürürcesine.
Cikilata yiyelim..

Her ne kadar Bülent beyin elitligine tav olmus isek de,epifanik bir homeland sezgisi icindeyim sana karsi.
Sanki cok daha önceleri bir yerlerde karsilasmislik,bir bilirgirlik,bir belirgenlik,bir aşinalik.
Evinin yolunu sasirmiscasina,huzurlu oldugum yerin özlemini giderircesine,eve götürürcesine.
Cikilata yiyelim..

Evet Süreyya hnm, whatsapp sohbetlerimiz hep böyle sonlanıyor nedendir bilinmez... ajdjdj

Öpüyorum çok.<3

images

kalbimi kırdı farkında değil. en son bıyığıma mor bir guaj boya sürmüştü. geçmiş öğretmenler gününü geçelim. her daim kutsal vazifelerin tapınak şövalyesi olan öğretim bağımlısı. öğrenim kısmını yutub içerikleriyle hallettiğini düşünüyorum. ömer souleyman, selahattin demirtaş, belediye haberler, deephumor - deepturkishweb kazanından her gün bir kaşık aldığını söylerim ama kanıtlayamam. istanbulun çilekeşliği onu da avcunun içine almış olsa gerek, yoğunluktan kederlendiğini düşünüyorum. dönersen kalp bırak..
En son belediyelerin bütçesini inceledim, Esenyurt belediyesine ayrılan bütçe dikkatimden kaçmadı Majik.

İstanbul beni çok yordu demek isterdim fakat hayır, ömrümün en güzel yıllarını yaşıyorum... aksndk

k8hNl8.jpg

Kadınların mizahi yönünün zayıflığına dem vururum genelde, bu durum sevgili Alavarez için pek geçerli değil. Bir başkasının uzun uzun anlatmaya çalıştığı şeyi veya vermek istediği mesajı bir görsel ya da kısacık cümleler ile çok net anlatan, soğuk mizaçlı sıcacık kadın..
En sevdiğim arkadaşlarımdan, daha önce de söyledim forumun bana kazandırdığı değer. İnsanın eğlendiği, yeri geldiğinde derdini anlattığı (genelde dinlerim) birilerinin hayatında olması güzel.
Cizre'nin ücra köşesinden İstanbul'un korkutucu atmosferine hemencecik ayak uydurmuş güzel öğretmen. Hâlâ eski öğrencilerinin, velilerin güzel dilekleri ile yâd ettiği saygıdeğer hocam, sevgiler efendim..

Geri