ala'turka

🕒 Konu sahibi 2 saat önce aktifti
Ya ben hala öğrenemedim o ' gerizekalıyı' bana mı dediniz ? :nee:
(Alıntıladığınız mesaj düşmüş ama silinmişti )

Eğer öyle ise çok kırıldım size bana genelde boş konuşuyorsun diordunuz ? :T:

Larien'in yorumu, mastorun taklidi guldurdu .p cok hossunuz arkadaslar. Alaturka abimiz bence gitmedi bi yerlerde tatil yapiyor olabilir, severim nevi sahsina munhasir bir kisilikti.

Burda gormeyi sevdiklerimdendi, gitmis olmasi uzdu.

küstürdünüz adamı bu kadar karşıt görüşe tahammülü olmayan yönetimden başka ne beklenir

iki yıldan beri en az bana 5 kişi dalıyor . hepsine alaturka gibi cevap versek duramayız

Hiçbir partinin sempatizanı olmadığım halde sadece kendisi ile aynı görüşü paylaşmadığım için "hümanizm damarı kurumuş" demişti.
Aksini ispatlamak için arkasından saymayacağım.

Şunu belirtmekte fayda var, kendisine değer veren kişiler var onların hatrı için kafa dinledikten sonra dönmeli.
Hakkında hayırlısı olsun.

olm lan atayizler adama
neden fazla sayıyla
saldırıyorsunuz
bakın bende de iman pavır yok
fekat
ben saldırıyor muyum?

-yoo.

Aldığım duyumlara göre 30 Agust. Zafer Bayramı'nda aramıza tekrar katılacaktır.​

Forumun Ömer Turan'ı.
Bu değişimi neye borçluyuz?

@ala'turka beyin değişimi ilk günden beri konuşuluyor, herkes bu durumdan dem vuruyor. İnsan değişken canlı zaten, düşüncelerinin değişkenlik göstermesi neden bu kadar abartılı bir hal alıyor bilmiyorum.
Bazı yorumları çok hoşuma gidiyor, bazıları da komik. Mesela bugün Ayasofya camii imamı olacak adamın yüzünde ki nuru nasıl gördü anlamadım :) demek ki imanlı bakınca nur görülüyor.
Keyifle okuyorum yazdıklarını, selam ederim.

Zamanında az uğraşmadım seninle ama değdi be. Keyifle okuyorum şimdi yazdıklarını.

Geri