ala'turka

🕒 Konu sahibi 6 saat önce aktifti
Geri dönmeyi o hak ediyor olabilir. Olmayabilir de. Bahse duruma dahil olmuş herkesin hak etmesi zor.

Dönme. Cezalandır bizleri.

İsraf da hoş değil, zaman kıymetli.

Kavun değil ki dibini koklayım. Birkaç entryde aynı şeylere aynı yerden bakıyoruz. Son derece zeki ve hazır cevap, forum için faydalı bir üye diye düşünüyorum.

Benim kadar banlanan olmasın. Her banlandığımız da küsüp gideceksek :)
Kendi kararı saygı duyarım. Giden gitmiştir kalan sağlar bizimdir.

Dik duruşu ve kendini savunuşu takdire şayan,
Onun gibi tanımadım bu forumda.
Kendisine yapılanlara karşı iyi dayandı.
Ban olayı son damlaydı.

Sırtını dönüp gitmesi bence burası için büyük bir eksiklik.
Kim olsa bunca cepheye karşı yorulur.
E.. kör ölünce de badem gözlü olur.

adam iyi dayandı . 15 yada 20 kişiye karşı cevap veriyor . adama ban değil kupa vermek lazım.

Küstün mü abi yahu? Ne olduğunu tam olarak bilmiyorum ama bence, böyle olmaz. Çok sinirliysen ve kırıldıysan, forum oyunlarına dal ala turka abi. Trolle :liv: Mesela 1 ipucu 1 üye oyununa gir, olumlu bir ipucu mu gördün-mesela zeki- yapıştır RTE'yi. Forumdan 5 kişiye çay ısmarla konusuna RTE yaz. Ayrılmaz ikililere reis -millet yapıştır. :sırıt: Bunu yapalım. İçinizde Bir Şey Kalmasın bilmem ne oyununa "Durmak Yok Yola Devam" yazalım. Bunu yapabiliriz :liv: Her yere yazalım. Bence isyağnımıza katılacak çok kişi olacaktır. :anna:

Ala turka abi şaka bir yana, burada olmak ya da olmamak çok önemli bir mesele değil. Burası o kadar önemli bir yer değil. Tavrını koydun, iyi de yaptın, yerine ulaşmış demek ki, nick altın dolmuş taşmış :D Bence geri dönsen daha iyi, haber bölümü çok ıssız. :hıı: Bence Xerath'ın canı çok sıkılıyor.

Biri şey yazmıştı ala turka için, "fikirlerimiz farklı olsa da racon bilir"
Racon bilen kaç kişi kaldı reyiz :liv:

Genel olarak tanımıyorum denebilir, sadece bir konuda denk geldik ve tartışma şansımız oldu.. Farklı görüşlere sahip olduğum ama tartışabileceğim sayılı insanlardan birisi olduğunu düşünüyorum.. Üslup benim için her şeyden önemli ve kendisi tartışmak eylemini saldırmadan, hakaretsiz yapabilen bir insan benim gözümde.. Saygı duyduğum biri.. Sanırım bir şeyler olmuş ve gitmiş.. Gitmeseymiş iyiymiş..

Ağır yobaz. Sevilecek yanı yok. Uzlasamazsiniz. Yorumlarını ve tarzını entelektüel beyefendi ve saygılı olarak tanımlamış bazı üyeler. Ama alakası yok. Karşısına testisli bi vatansever muhalif çıktığında deliriyor ve bildiğin cirkeflesiyor. Kripto bile olabilir.

forumsalda yüz yüze tanıştığım en son kişidir. bir düğün gecesi çılgınlar gibi dans eden bir grubu aynı masadan beraber izlemiş, aynı masada birlikte çay içmişliğimiz vardır. ortama ilk girdiğinde herkesle tokalaşıp tanışırken sıra bana geldiğinde "bunu zaten tanıyom, levo bu!" demiştir. bense nickimin kısaltmasını liv. olarak duymaya alışmışken levo şeklinde duyunca kısa süreli beyin ölümü yaşamış, akabinde sarsılarak kendime gelebilmiştim. siyasi fikirleri bir yana bırakalım, insan olarak forumda böyle bir üyenin bulunması zenginlik, olmaması eksikliktir.

• Beğen
Tepkiler: Sux
Forumda ateist mi ararsın dine küfür eden mi ararsın yani hersey var ken bu adam kendini siper edip herkezi karsına alıp kendi fikirlerini soyledi tek bir kişi bile olsa gene soyledi.Dürüst hic birşeyden korkmadı sadece efendi bir şekilde fikirlerini soyledi sonra banlandı en son care olması lazımdı ban tabiki ban atan arkadasada bakmak lazım acaba kim attı.Sormak lazım niye nicin attın simdi biri gitti birazdan biri daha gidecek desem üzülecek mi acaba ? Fikirlere saygı duymak da bir düşünce bicimi oldugunu sanıyorum insallah geri doner ...

Ne demek lan ateist mi ararsın?

ateist bir kücük düşürme yada kotüleme gibi algı olusturmak icin soylemedim.Lan diyen güzel insan sanada tsk ederim azından bal damlıyor.

Övüşmeleriniz bir kenara dursun, sevmem bende darısı diğerlerine.

Tamam biraz fanatikti, yorumlari da pek objektif sayilmazdi lakin hangimiz bu konuda dort dortluguz? Bu adama laf edenler kendileri bir kere olsun kendilerine ayrikiri bir olayin dogrulugunu savunmus mu? Yalan yanlis haberler dahi servis edilip uzerinden karalamalar gerceklestirmiyor mu bu cok marjinal arkadaslar? Sol gorus olunca kufur de etse, uslubu da bozuk olsa marji oluyor da sag olunca niye yobaz oluyor yahu. :D Bi siz mi akillisiniz. Ayrica peygamber sabri olduğunu düşündüğüm bu adama ne yaptiniz acaba da banlandi, kizdigina göre pek hak etmemiş olsa gerek.

Dipnot: Bence inadina geri dönmelisin.

Forumdan gittiğimde üye sözlüğüme bu ve kankası ilteber kusmuşlardı adeta .. Şimdi aynısını bende mi yapsam diye düşünmedim değil ama farkım olmalı bu ve bunun gibilerle .. Haybeye şişirip durmayın şunu ..

Birader neden gidiyorsun?
Keşke herkes
ala'turka gibi
gidebilse.

Geri