ala'turka

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
özellikle siyasi tartışmalarda hardcore tarzını benimsemiştir. rakibiyle mücadele esnasında küçümseyici tavırlar sergilemekle birlikte argoyu lap diye saplayabilitesi vardır. yer yer tam bir ala'turka olduğuna şahit olabileceğinizi belirterek, kendisini ve orijinal yorumlarını içten içe sempatik bulduğunuzu inkar edemeyeceğiniz konusunda da uyarmak isterim.

Gözüne gözüne sokuyor ee birde satır atlatarak estetik bir dokunuş katıyor yorumlarına, kelimeleri evirip çevirip düğüm yaptıktan sonra nereye sokacağını bilmeyen tiplerden ziyade lafı en ham haliyle sokmasıda ayrı bir özelliği.

artı :)) tam bir kazanova:P

insanların akp'ye oy vermemeleri&dinden imandan çıkmaları için oluşturulmuş bir proje olduğuna inandığım üye.

Fuat avni tarzı bişi. Kesinlikle tek kişi değil. Gizli servislerin adamı

avatarina bakinca gencligimi goruyorum. gelecekte dayi koltuğuna goz dikebilir. bu bir tehlikedir. yegenlerime haber saldim, derhal ortadan kaldiracaklar.

Keşke bu forumda herkes ala'turka gibi olsadır, kızlar avatarına hastadır.

Ben bu konuya yorum yapmıştım sanki :e3:

abartısız 10 sene öncede aynı platformda yazmışlığımız var bir kaç yerde daha denk geldik son yer burası sevdiğim bir abimdir. Genelde siyasette tartışır :D

Bazen seviyor bazen gıcık oluyorum ama karşı görüşlü olup bu kadar saygı duyduğum 2. Biri Daha yok bu forumda.

Yorumlarken başkalarından etkileniyor muyum diye kendime sorduğum üye:)
Duygu katmadan, düşüncelerini sabitleyip, hayata kök salmış ve köklerinden beslenen çiçeksiz böceksiz bir ağaç:)

içten içe bir sempati duymuyor değilim, ama şıracı ile bir araya gelmemesi lazım yoksa manipüle oluyor. :cici:

birebir tanımıyorum, tanımayı isterim.
bence güzel bir kişiliği var, siyasi görüşlerin farklı olmasının birini sevemeyeceğin anlamına gelmediğinin bir ististnası. karşıdakini kırmadan kendini çok iyi ifade eden birisi.

güzel kızlar bu reisi eklesin :p

ala'turka düşüncelerinin bir cogu AKP yanlısı :) güzel bir arkadas olduguna inanıyorum

Leavemealon emegine saglık

Siyasetin bu denli yoğun olduğu forumda yönetime kızarak bu kadar büyük tepki göstermemesi lazımdı öyle yada böyle her şekilde zaman zaman tatsızlıklar oluyor önemli olan meseleleri tatlıya bağlamayı bilmek umarım en kısa zamanda sorunlar çözülür

Geri