AKP iktidarına lütfen son verelim...

• Kullanıcı AOG
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Toplum ve Gündem
Konu sahibi son olarak 3 gün önce görüldü
Bu da bir itiraf, ilk kullandığım oy akp içindi çünkü çıraklık dönemi aşırı semaptimi kazanmıştı politikası çok hoşuma gitmişti ama 2. Genel seçimlerde vermedim. Hdp yi de buna benzettim ama selo basgan in dün ki açıklaması pek birlik beraberlik mesajı ile doluydu. Samimi olup olmadığıni dediğin gibi zaman gösterir ama o süreçte olan yine ülkemize olmaz umarım.
Demokrasi böyle işliyor... Süreçlerle...
Ne söz verdiler ne yaptılar !!

Süreçler önemli... kısa sürede yaparlarsa bu bizim yararımıza... uzatırlarsa zararımıza...
AKP PKK ile barış süreci tamamlamış olsaydı... HDP bu kadar oy almazdı... Örnek olarak söyledim... Diyarbakırda patlama olmazdı... İnsanlar ölmezdi... Bunlar hepsi etkidir...

HİÇ BİR ŞEKİLDE yORUMLARINA KATILMIYORUM AOG
Geniş bir zamanda tek tek yazarım sana buraya...

AKP elbet dersler çıkaracaktır, Ama BDP bunu asla değerlendiremiyecektir...

Nedenleri üzerinde inşallah Eczanede yoğunluk azalsın duracağım...
Kuzum katılmıyorsun ama katkında olmuyor... Sürekli yazacağını söylüyorsun ama bir tık yok... Boş konuşuyorsun...

şimdi bu partiye bu zihniyete oy veren chp li mhp li her kimse
mustafa kemalciyim deyip bunlara oy verenler bakın bu laf size
ben üstüme alınmıyorum çünkü bu kanı bozuklara oy vermedim
akp gitsin diye bu şerefsizlere oy vermedim oy verirken foto çeken kolunda atatürk ün imzası
oy pusulasında hdp mührü olan emanet oy verdim diye ler bu söylenenleride kabul ediyor demekki
bunu içine sindirenler atatürk çüyüm diye gezinirse de onlarda rezili onlardan namussuzu haysiyetsizi yoktur.
seçim bitmiştir ve süreç neyi gösterecek hep birlikte göreceğiz
kanı bozuklar üstüne alınsız bu yazdığımı mustafa kemalin askeriyiz deyip gidip bu kansızlara oy verenler üzerine alınsın.

6.0 Milyon Oy aldı... Kanı bozuklar demek çok saygısızca buluyorum...
Hakaret etmeden önce sen bu durumu anlamaya çalış bence...

AOG Diyarbakırda ki patlamanın sebebi HDP olduğunu soylememe gerek yok sanırım. Kendi seçmenine bunu yapan taraf samimi mi sence?

AOG Diyarbakırda ki patlamanın sebebi HDP olduğunu soylememe gerek yok sanırım. Kendi seçmenine bunu yapan taraf samimi mi sence?

Neye dayanarak bunu söylüyorsun ?
Bu çok acımasızca dediğin şey...

Bildiğim kadarıyla kolluk güçlerden henüz bir açıklama gelmedi...

Neye dayanarak bunu söylüyorsun ?
Bu çok acımasızca dediğin şey...

Bildiğim kadarıyla kolluk güçlerden henüz bir açıklama gelmedi...

AKP yi mağdur edebiyatı yapmak ile sucluyoruz aynı ihtimal HDP için neden olmasin?

Süreçler önemli... kısa sürede yaparlarsa bu bizim yararımıza... uzatırlarsa zararımıza...
AKP PKK ile barış süreci tamamlamış olsaydı... HDP bu kadar oy almazdı... Örnek olarak söyledim... Diyarbakırda patlama olmazdı... İnsanlar ölmezdi... Bunlar hepsi etkidir...

Kuzum katılmıyorsun ama katkında olmuyor... Sürekli yazacağını söylüyorsun ama bir tık yok... Boş konuşuyorsun...

sen niye üzerine alındın ben demiyorum ki bak hdp li söylüyor it ler diyor
ve bunu diyen bönim gözümde şerefsizdir ağır değil bu yazdığım daha ağırını yazmam gerekirdi emin ol
burada en büyük kabahat akp nin bunlara bukadar yüz vereceğine bunlara bukadar yatırım yapacağına bırakacaktı sürüneceklerdi ve bunlara bukadar yüz verirsen de olacağı buydu.
muhtarları tehtit edip seçmeni tehtit edip oy alan bir parti terörist bir parti ve buna oy veren chp mhp akp seçmeni kim bunu yapmışsa da o hdp li şerefsizin söylediklerini kabul eidyor demektir
burada borazanlık yapma boşuna sen de bunu yaptıysan yazdıklarımı üzerine alına bilirsin sıkıntı yok yani.

AOG Şimdi çarptırmanın anlamı yok...
Zaten ben ayrıca konuşacağım dediğim konuları listeledim ve ilkiyle başladım...
ikinciside gün içinde dedim bunada beklemeyerek boş konuşan sensin sanırım...

Şimdi başlayalım senle konuşmaya...

Şimdi AOG bugün daha birinci gün....

CHPye de güçlü mesaj gitmiştir... Kılıçdaroğlu istifa etmeli... Yeni başkanla yola çıkmak Zuhuri oldu...

HDPyi kutluyorum, tek kazananlar onlar oldu...

CHP Zaten üst akılla bir hareket etmedimi, Hedef HDP nin barajı aşıp AKP nin düşmesi için zaten oyları emanet vermek değilmiydi... Bu günlerdir dillendirilmiyormuydu... Bu açıdan baktığımızda zaten CHP de beklenen bundan başka bişey değildi...

Şimdi Bu başarı öykümecilşiğinde ; HDP yi kendi başına bir başarı öyküsü okumak kadar AK Parti’nin tek parti iktidarını yitirmesini de muhalif cephenin başarısı olarak okumak o kadar yanlıştır. HDP’yi stratejik olarak kuvvetlendiren faktör PKK nın silahlı propaganda mekanizmalarından çok daha fazlası olduğunu görmemek için at gözlüğü takmış olmak gerek , Yada asla bir okur yada gündem takipçisi olmamak gerek... TÜSİAD medyasından Gülenci kadrolara, AB ve ABD desteğinden Esed ve İran rejimlerine kadar geniş bir skalada HDP’nin öne çıkan destekçilerini gözden kaçırmamak gerektiğini sanıorım anlamak gerek AOG... Ha bu Akp için mazaret olamaz ama bu gerçeklikte göz ardı edilemez diye düşünüyorum...

Ama temelde Akp kendi içinde yaşayamadığı hesaplaşmanın dışa yansıması ve dışın içle hesaplaşması olarak ortaya çıktı bu tablo...

MHP il HDP oyları birbirine yaklaştı... Bu da MHPye dert olsun... Onlar da ders çıkartsın artık kendilerine..

Kusura bakmada ortada dert edilecek bişey yok...
Mhp oyunu yükseltti... ve Mhp biliyorki o hdp NİN TABAN OYU DEĞİLDİR. HDP nin taban oyu %7 nin üstüne çıkamaz. Dolayısıyla ortada dert edecek bişey yok...
Bana göre...

Not; Benimle konuşacaksan Uslubunu koru... Zamanım olsa zaten bol bol yazarım... Şu kısacık cümleleri bile yazmaya başlayalı 1 saati geçti...

AOG aferim günlerdir sana karşı çıkıyordum,
Ama şimdi helal olsun sana diyorum kuyrukları uzun olanların kuyruğuna fena şekilde basmış oldun

AOG aferim günlerdir sana karşı çıkıyordum,
Ama şimdi helal olsun sana diyorum kuyrukları uzun olanların kuyruğuna fena şekilde basmış oldun

Karşı niye çıkıyordun ki... ??
Hiç kimsenin kuyruğuna basmadım... Yazılarım herzaman bu şekilde... :) :)

Karşı niye çıkıyordun ki... ??
Hiç kimsenin kuyruğuna basmadım... Yazılarım herzaman bu şekilde... :) :)

Sırf akp gitsin diye ülkenin kolaisyon sürecine girmesini istemiyordum birde hdp barajı gececeği zaman burdaki kürtlere direkt olarak hakaret mesajları geleceğini düşünüyordum, kimisi alttan kimisi direkt mesajlar verdi canları sağolsun,
Koalisyon işi bence çok daha kötü hal alabilir .s
Sence ?

Hareketsiz kaldım... :(
Bana veriler cevaplara karşı bir yazı yazamaz oldum...

Durduk yerde siliniyor... Kime ne yazacağım şimdi ?
Siliniyor...

Siyasi görüşümden dolayı bana özel sansür uygulamayın lütfen... Gayet herkese karşı saygılıyım...

Bari yazımın kritik olan kısmını silip diğerleri kalsaydı bari Lydia

Tüzüğünüze HDP sempatizanlar katılamaz yazın olsun bitsin...

Eğer bu yazıda silinecekse... Vay halime...

Hareketsiz kaldım... :(
Bana veriler cevaplara karşı bir yazı yazamaz oldum...

Durduk yerde siliniyor... Kime ne yazacağım şimdi ?
Siliniyor...

Siyasi görüşümden dolayı bana özel sansür uygulamayın lütfen... Gayet herkese karşı saygılıyım...

Bari yazımın kritik olan kısmını silip diğerleri kalsaydı bari Lydia

Tüzüğünüze HDP sempatizanlar katılamaz yazın olsun bitsin...

Eğer bu yazıda silinecekse... Vay halime...
tartısma yaratacak turde olanlar sılındı
bu konuda baska yorum yapmayacagım

11390121_1592861971003051_314548628965130436_n.jpg

tartısma yaratacak turde olanlar sılındı
bu konuda baska yorum yapmayacagım

Zaten düşüncelerimiz tartışılsın diye bağlanıyoruz buraya sevgili Lydia...
Sen yinede yorum yapma...
Allahın sevgisi üzerinde olsun...

Sırf akp gitsin diye ülkenin kolaisyon sürecine girmesini istemiyordum birde hdp barajı gececeği zaman burdaki kürtlere direkt olarak hakaret mesajları geleceğini düşünüyordum, kimisi alttan kimisi direkt mesajlar verdi canları sağolsun,
Koalisyon işi bence çok daha kötü hal alabilir .s
Sence ?

Koalisyonlar bütün dünyada var...
Orada yürüyor da bizde niye yürümezsin... ?

Bi düşünmek lazım bu hususu...

Hakaret edenler zaten kendi kültürünü gösteriyor...
Burada sana bana küfür ederler... Evlerinde çocuklarını eşlerini döverler...

Bidon kafalı olurlar, göbeğini kaşırlar...
Sözüm meclisten dışarı...

yok anlamadınız bırbırınızı kıracak nıtelıkte oluyor tartısmalar..
yoksa sevgı saygı cercevesınde olanları neden sılelım
umarım anlasılmısımdır.keyıflı forumlar dılerım..

Yeni kurulacak meclis AKPsiz hükümet çabası içinde olmalı bence...

Yeni kurulacak meclis AKPsiz hükümet çabası içinde olmalı bence...

Sezarin hakkı sezera.
13 yılda bir hayli güçlendirler Türk siyasetin de su an icin bu sartlarda hükümeti kuracak uzlaşma yapacak bilince sahip bir parti göremiyorum. Bence akp açısından bakarsak bunu yapması davasına ihanet olur.

Tarışma bölümü ise burası fikrimi saygı çerçevesinde belirterek tartışalım istiyorum.
Benim fikrim herhangi bir partiye son vermek adına ülkemi riske atamam.
Ben bu ülkede katiller olsun istemiyorum.
Ayrıca ben bu adamların mecliste olmasına karşıda değilim dağda olmaktansa mecliste olsunlar
Kan dökülmesin ama ben şuna karşıyım bir partiyi indirmek adına
Şehit ailelerinin yüreğini sızlatmanın anlamı yok
Herhangi bir partiyede oy atılacaksa mantıklı kararlar olaun

Tarışma bölümü ise burası fikrimi saygı çerçevesinde belirterek tartışalım istiyorum.
Benim fikrim herhangi bir partiye son vermek adına ülkemi riske atamam.
Ben bu ülkede katiller olsun istemiyorum.
Ayrıca ben bu adamların mecliste olmasına karşıda değilim dağda olmaktansa mecliste olsunlar
Kan dökülmesin ama ben şuna karşıyım bir partiyi indirmek adına
Şehit ailelerinin yüreğini sızlatmanın anlamı yok
Herhangi bir partiyede oy atılacaksa mantıklı kararlar olaun

şu konuya bence bir açıklık getirelim sayın hocam
herkes diyor ki oy verdiniz teröristleri meclise soktunuz.
yahu sevgili arkadaşlar bu adamlar zaten mecliste değil miydi?
ikinci bir diğer konu; şimdi bakıyorum da AKP'li arkadaşlarımız milliyetçi olmuşlar.
sorarım sizlere aziz dostlarım; sınır kapısında davul zurna ile pkk'lıları karşılayan kimdi?
bizzat devletin kanalı trt kürtçe yayına başlamadı mı? doğuda vs sokaklara kürtçe isimleri verildiğinde iktidar kimdi? kürtçe milleti selamlayıp hepimiz kardeşiyiz diye naralara atan kimdi?

Ne zaman ki kürt denince aklınıza pkk gelmeyecek, işte o zaman barış olmuş demektir.

Geri