AOG
Üye
Demokrasi böyle işliyor... Süreçlerle...Bu da bir itiraf, ilk kullandığım oy akp içindi çünkü çıraklık dönemi aşırı semaptimi kazanmıştı politikası çok hoşuma gitmişti ama 2. Genel seçimlerde vermedim. Hdp yi de buna benzettim ama selo basgan in dün ki açıklaması pek birlik beraberlik mesajı ile doluydu. Samimi olup olmadığıni dediğin gibi zaman gösterir ama o süreçte olan yine ülkemize olmaz umarım.
Ne söz verdiler ne yaptılar !!
Süreçler önemli... kısa sürede yaparlarsa bu bizim yararımıza... uzatırlarsa zararımıza...
AKP PKK ile barış süreci tamamlamış olsaydı... HDP bu kadar oy almazdı... Örnek olarak söyledim... Diyarbakırda patlama olmazdı... İnsanlar ölmezdi... Bunlar hepsi etkidir...
Kuzum katılmıyorsun ama katkında olmuyor... Sürekli yazacağını söylüyorsun ama bir tık yok... Boş konuşuyorsun...HİÇ BİR ŞEKİLDE yORUMLARINA KATILMIYORUM AOG
Geniş bir zamanda tek tek yazarım sana buraya...
AKP elbet dersler çıkaracaktır, Ama BDP bunu asla değerlendiremiyecektir...
Nedenleri üzerinde inşallah Eczanede yoğunluk azalsın duracağım...
şimdi bu partiye bu zihniyete oy veren chp li mhp li her kimse
mustafa kemalciyim deyip bunlara oy verenler bakın bu laf size
ben üstüme alınmıyorum çünkü bu kanı bozuklara oy vermedim
akp gitsin diye bu şerefsizlere oy vermedim oy verirken foto çeken kolunda atatürk ün imzası
oy pusulasında hdp mührü olan emanet oy verdim diye ler bu söylenenleride kabul ediyor demekki
bunu içine sindirenler atatürk çüyüm diye gezinirse de onlarda rezili onlardan namussuzu haysiyetsizi yoktur.
seçim bitmiştir ve süreç neyi gösterecek hep birlikte göreceğiz
kanı bozuklar üstüne alınsız bu yazdığımı mustafa kemalin askeriyiz deyip gidip bu kansızlara oy verenler üzerine alınsın.
6.0 Milyon Oy aldı... Kanı bozuklar demek çok saygısızca buluyorum...
Hakaret etmeden önce sen bu durumu anlamaya çalış bence...