AKP iktidarına lütfen son verelim...

• Kullanıcı AOG
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Toplum ve Gündem
Konu sahibi son olarak 30 gün önce görüldü
Bu yüzden oylarımızı HDPye vermek zorundayız...
Çünkü CHP ve MHPye 1-2 oy artışı çok şey değiştirmeyecek ama

HDP barajı aşarsa AKPden 70 Milletvekili almış olacak.

Mecliste AKP mutlak çoğunluğu kaybedecektir...

AKPnin şımarık davranışına sonunu getirmiş oluruz...

Bu pazar seçimler var giderken lütfen bir daha düşününün...

Denize düşen yılana sarılır /:
Ummadık taş baş yarar.
.....
Aklınıza gelen başka sözler varsa yazın (:
Komedi filminde figüranları oynuyor bu millet sanki ya :D

Birde böyle düşünsenize ya Hdp yerine diğer eli ayağı düzgün partilere oy versenizde ?
Bu pasif olduğunu düşündüğünüz partiler yerine daha aktif daha mantıklı muhalefetler gelse olmazmı ?
Yok olmaz tabi demi

Bu yüzde 10 barajı ve adil olmayan partiler yasası ve kurumlar YSK gibi özgür olmaması bir çok dengeyi bozuyor... zaten demokratik olmadığını söylemek bile gerek yok... Ama partiler değiştirmiyor...

Bizde maalesef stratejik oy kullanmak zorundayız... doğru dürüst parti gelene dek...

Şaşırıyorum gerçekten şaşırıyorum.
Hdp'ye böyle destekler gelmesi beni fazlasıyla şaşırtıyor.
Ben kürt halimle, ideoloji deyip strateji deyip tamamen dağ kadrosunun köpekliğini yapan partiye oy veremiyorum elim tutmuyor.
Sizin Hdp için adeta kampanya yapmanız geçmişteki serzenişlerinizde ,söylemlerinizde pekte samimiyet bulundurmadığını gösteriyor.
Neyse saygı duyarım.

arkadaşın dediği gibi hırsız akp nin gücünü törpülemenin tek yolu pkk gudumlu hdp nin barajı asmasıdır. ben vermicem ama verene mani olmam :T:

Şaşırıyorum gerçekten şaşırıyorum.
Hdp'ye böyle destekler gelmesi beni fazlasıyla şaşırtıyor.
Ben kürt halimle, ideoloji deyip strateji deyip tamamen dağ kadrosunun köpekliğini yapan partiye oy veremiyorum elim tutmuyor.
Sizin Hdp için adeta kampanya yapmanız geçmişteki serzenişlerinizde ,söylemlerinizde pekte samimiyet bulundurmadığını gösteriyor.
Neyse saygı duyarım.

"...geçmişteki serzenişlerinizde..." ???
Geçmiş de noluyor ?. Daha dün diyeceğimiz sürede buraya üye oldum...
Eskiden tanışıyorsak bilemem elbette bunu... Bunu siz söylemeniz lazım...

HDPye çok bayıldığımı söyleyemem ama stratejik oy kullanacağımı söyledim...
HDP parlamentoya girmesi AKP iktidarın sonu demek yanlış olacak ama bir ayar, bir mesaj verilmiş olacağız... Önemlide bence bu dur...

HDP içinde bir mesaj olacak... Eğer sen Türkiye partisi olmak istiyorsan buyrun... ama bunu kötü kullanacaksan sonunda AKP gibi olabilir...

Ayrıca diğer partilere nazaran HDP de daha çok demokratik sözcüğü var...
Bnece bir inat için geri tepmemiz lazım ve her insan ikinci şansı hak eder diye düşünüyorum...

koalisyon olacak akp kan kaybedecek dıye vatan haını olamam :T: etrafımda var mı verecek olan. evet var kendı annem babam oyle yapacak benım oyuma karısmıyorlar

"...geçmişteki serzenişlerinizde..." ???
Geçmiş de noluyor ?. Daha dün diyeceğimiz sürede buraya üye oldum...
Eskiden tanışıyorsak bilemem elbette bunu... Bunu siz söylemeniz lazım...

HDPye çok bayıldığımı söyleyemem ama stratejik oy kullanacağımı söyledim...
HDP parlamentoya girmesi AKP iktidarın sonu demek yanlış olacak ama bir ayar, bir mesaj verilmiş olacağız... Önemlide bence bu dur...

HDP içinde bir mesaj olacak... Eğer sen Türkiye partisi olmak istiyorsan buyrun... ama bunu kötü kullanacaksan sonunda AKP gibi olabilir...

Ayrıca diğer partilere nazaran HDP de daha çok demokratik sözcüğü var...
Bnece bir inat için geri tepmemiz lazım ve her insan ikinci şansı hak eder diye düşünüyorum...

Siz derken bizzat seni kast etmedim kardeşim anlatış tarzım onu ifade ediyorsa kusura bakma.
Fakat Hdp'nin Türkiye partisi olmasını beklemek hata olur.
Hdp Kürt milliyetçiliğinden öteye gitmez.. Batıdaki barışçıl söylemlerine bakmayın..
Akp' iktidarına oy veriyorsam çok iyi olduğundan değil kötülerin içindeki iyi olduğundan veriyorum bunuda belirteyim.
Benim gönlüm bütün Türkiye'yi kucaklıcak bir partinin siyasi kişiliğin olması /: Ama şuan akp'den başka o birinde göremiyorum.
Atatürkçü,Türkçü,Kürtçü,Dinci...
Böyle olmasını istemem.

11112998_856523497762814_6927713454930953428_n.jpg

Pkk yazıyor.
Çok sempatik buluyorum selo yu ama hiç samimi değil.

Başka partiden girseydi sempatik adam aslında :D

Bağımsız olsaydı bence.
Benim oyum metin Şentürk e :D
Cehape nin bir gidim ilerlemeyecek oy oranı olduğunu kabullenen ulusalcı Atatürkcu liboslar HDP ye verecek sanirim babam da dahil jfkdkdks:D

Geri