AKP iktidarına lütfen son verelim...

• Kullanıcı AOG
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Toplum ve Gündem
Konu sahibi son olarak 32 gün önce görüldü
Türk ü yazdıklarından ötürü banlayacağınıza su konuyu kaldırın,bu konunun içeriği de Türkiye cumhuriyetine hakaret resmen.

Konuşmaktan kaçmayın.... her düşünce de saygıyı hak eder bence....
Güçlü argümanların varsa, karşı tezleri betaraf edersin... edemiyorsan bir durup düşünmek lazım...

Buda insana saygı gerektiriyor...

Konuşmaktan kaçmayın.... her düşünce de saygıyı hak eder bence....
Güçlü argümanların varsa, karşı tezleri betaraf edersin... edemiyorsan bir durup düşünmek lazım...

Buda insana saygı gerektiriyor...

Sana saygı duyuyorum ve susuyorum.
Bertaraf edilecek bir tez yok benim için ancak bu kadar saçma bir strateji üretilebilir çünkü.

Tartışılsın diye bu başlıkları açıyorum (Yönetime)

Eğer şahsi hakaretler içermiyorsa insanlar düşüncelerini söylesinler, benim hakaret içeren bir mesajım yok ki silinsin...

Sana saygı duyuyorum ve susuyorum.
Bertaraf edilecek bir tez yok benim için ancak bu kadar saçma bir strateji üretilebilir çünkü.

O kadar saçma değil ki...
AKPnin uygulamalarından rahatsızım ve Davutoğlu güdümlü Başbakan gibi davranmasından şikayetçiyim. Cumhurbaşkanın böyle fevri hareket etmesinden ve yolsuzluklarını örtmesinde rahatsızım...

Açıkcası gitmesini istiyorum yada en azından haddini bildirilmesini istiyorum...

MHPye de oy versem, CHPye de oy versem değişecek birşey olmayacak...
Bu hesabı değiştirecek tek HDPdir düşüncemde...
Eğer yanlışsam bunu söyleyin...
Hatamdan geri dönerim...

Gelen gideni aratırmış .

GT-S5830i cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

KONDA'nın, yüzde 95 güven aralığında hata payını artı-eksi yüzde 1,8 olarak duyurduğu araştırmasına göre, AKP yüzde 41, CHP yüzde 27.8, MHP yüzde 14.8, HDP de yüzde 12.6 oy oranlarında görünüyor.

Konda araştırma şirketi...

AKP tahmin edildiği gibi 41e düştü...
CHP ve MHP yerlerini korudu...
HDP atlama yaptı...

Daha düne kadar tarihi eserler diye bir tarafını yırtıyordun ama senin ülkene toprağına Türk milletine saygın yokmuş ,soğukkanlılığını da alkışlıyorum.

Sende eserlere sahip çıkmıyordun şimdide sözde de toprağa sahip çıkıyorsun... :p

İlişkimize ara verelim /:
(O Arada baska erkekle/kızla haşır neşirler)
Yazmak istedim :)

Sakat diyorsun HDP nin münferit olayları anlatıyorsun...
AKPye kızgınlığını sadece ufak tefek şeylerden ibaret...
Yolsuzluk yaptıklarına kızmıyorsun...
Yargıyı maf ettiklerine sözün yok...
İslamı kirletiğine birşey demiyorsun...

Bütün partiler temizde sadece HDP mi kirli... MHPnin sicili çok mu temiz...
AKPnin geçmişi, Refah parti dönemde çok mu temiz...
CHP çok mu temiz... ?

Yani bu kadar önyargılı olmayalım... daha bu sabah HDP erzurum miting de olaylar çıkmış... Bir insanları ölmüş...

Ben stratejik oy kullanacağımı söyledim...
Bu CHP yada HDP olacaktı... elemeler yaptım ağırlığımı HDPye verdim...

HDP meclise girdiğinde AKPlerin MV sayısı otomatik düşüyor...

Belki bu yüzden de Hem CHP hemde MHP HDPyi eleştiremiyorlar...
Hepsi girmesini istiyorlar... Çünkü kendi güçleri buna yetmiyor...

Şimdi olayı münferite dökersek , Karşımıza tertemiz bir erdoğan çıkar... Lütfen... Kirli siyasete münferit hareketler diye yaklaşma... Ozaman Hırsızlığı erdğan mı yaptı... Yoksa bakanların bizzat kendilerimi... Olay şimdi münferitliğe dönerse, Eleştirdiğin Erdoğan tertemize çıkar...

Zaten Oy vermememin nedeni Münferitte olsa olayları parti ler Red etmedikleri ve ceza vermedikleri için oy vermiyorum... Yoksa Erdoğan gibi Dik duran bir siyasetçi şuan malesef yok.. Bu her yönüyle konuşulabilir bişey... Ama ihalelerin peşkeş çekilmesi , söylemler şunlar yada bunlar hiçte münferit değerlendirilemez.

Bunları cidden bana yazmışsan demekki karşındaki adamı hiç tanımamışsın... Kızdığım en büyük nkta bu demiştim ki, Hükümet meydanları PKK ye bırakarak müslümanları silaha yönelmeye itmiş oldu... Ama sabr etmekteler, oda nereye kadar bilmiyoruz. Yasin Börü ve arkadaşlarınıda unutulmadık, Yakılan yıkılan meydanlarıda iftira , asimilasyon , karalamlarıda vs vs
Yolsuzluklara benim çıkardığım kadar ses çıkarmış değilsiniz, hemde hiçbiriniz. Ama sen şimdi münferit deyince bence temize çıkmış oldular :) Haksöz haber e bakarsan yaptığım köklü eleştiriler ve yayınlara elbet raslayacaksın...

Yargıyı maf etmeleri şuan değil Paralel yapıya geçmişte orayı peşkeş çekmeleriyle yapmışlardı. İslami hareket davaları, selam tevhid örgütü davaları ve 28 şubat sanıkları davaları şuan bunu göstermiyormu... Yargı şuan düzelme ve ayrışmaya gidiyor. Bu hangi pencereden baktığınızla alakalı, Sizin beklentileriniz farklı benim farklı dolayısı ile farklı görmemiz normal...

İslamı Kirletmek mi ?
Sen nezaman Müslüman oldunda islami krlşilikten bahsediyorsun. Bahsettiğin şey islami değil Geleneksel algıdır. İslam olduğu yerde duruyor. BU KİRLETİLMİŞLİK ŞUAN DEĞİL Taaa ilk dönem den Emevi saltanatından bu yana sürmektedir. Şuan Hükümet İslami yönleri ağırbasanlar olduğu için Sadece popülerite oluş bu kirlilik. Yoksa Hatipoğluluların dindiye anlattıkları uydurma ve hurafeler ilk dönemden buyana olanlar+ bişey kattıklarını söyleyemeyiz... Şimdi Tereciye tere satma kardeşim... Biz AKP nin Laik ve Seküler bir parti olduğunu biliyoruz.
Bu arada dini siyasete alet ettikleri argümanınıda bana kullanma , Çünkü dediğin gibi kavramlarınızın içi boş ve koftiden. Dini siyasete alet etme, İktidara gelmeden namaz kılmayanların , namazı gösteriş olarak kılması , Dini bir yaşam şekli olmayanların dindar geçinmeleri ile olur. Oysa bu adamlar Dünden buyana böyleler. Hikaye anlatmayın bana. AKP ilk döneminde şeriatçı bu yobazlar diyende yine HDP Değilmiydi... ????

Seçimlerle ilgimiz partilerin İslami olup olmamasıyla ilgili değil; anayasal kuruluşlar olmalarına rağmen içte ve dışta hak’tan ve adaletten yana tutumlarıyla ilgilidir.

Evet bu bölüme katılıyorum hepsi kirli, Bu yüzden BOYKOT tun izzetli bir duruş olduğunu söylüyorum....

Şimdi stratejik oy diyorsun Ama HDP yi temize çıkarma gibi bir çizgi izliyorsun bunu nereye koyalım...

Bu arada Mueddeb bu konuda AOG a katılıyorum. HDP nin ülkeyi bölme diye bir derdi yok çünkü yönetme gibi bir potansiyeli yok, Aynı İslamcılar gibi...

Ve bunun en büyük kanıtı Cellatlarıyla el ele tutuşmuş olmalarıdır. En büyük kanıtıda bu resim olsun diyelim...

hdp-ataturk.jpg

Kürt Kemalizmi ne TÜSİAD sermayesiyle ne Kemalist eğitim sistemiyle ne de Kemalizmin bekası adına seferber edilmiş medya, akademi, bürokrasi sınıflarıyla en küçük bir hesaplaşma emaresi gösteriyor. Zaten Kürt ulusal siyaset sınıflarını Kemalist iktidar sınıfları nezdinde muteber ve müttefik edinilebilir kılan da bu yeni imaj ve tarzı değil mi?

Gün gelir devran döner Horoz .... Tavuk.....
böyle birşeyler vardı.
Bunuda not bırakayım (:
Dünya dönme yönünü değiştirmiş olabilir.

Kusura bakmayın ama tartışacağım en son konudur hdp nin iyi niyeti yahut niyeti.

O yüzden size kolay gelsin diyorum

Şimdi olayı münferite dökersek , Karşımıza tertemiz bir erdoğan çıkar... Lütfen... Kirli siyasete münferit hareketler diye yaklaşma... Ozaman Hırsızlığı erdğan mı yaptı... Yoksa bakanların bizzat kendilerimi... Olay şimdi münferitliğe dönerse, Eleştirdiğin Erdoğan tertemize çıkar...

Zaten Oy vermememin nedeni Münferitte olsa olayları parti ler Red etmedikleri ve ceza vermedikleri için oy vermiyorum... Yoksa Erdoğan gibi Dik duran bir siyasetçi şuan malesef yok.. Bu her yönüyle konuşulabilir bişey... Ama ihalelerin peşkeş çekilmesi , söylemler şunlar yada bunlar hiçte münferit değerlendirilemez.

Bunları cidden bana yazmışsan demekki karşındaki adamı hiç tanımamışsın... Kızdığım en büyük nkta bu demiştim ki, Hükümet meydanları PKK ye bırakarak müslümanları silaha yönelmeye itmiş oldu... Ama sabr etmekteler, oda nereye kadar bilmiyoruz. Yasin Börü ve arkadaşlarınıda unutulmadık, Yakılan yıkılan meydanlarıda iftira , asimilasyon , karalamlarıda vs vs
Yolsuzluklara benim çıkardığım kadar ses çıkarmış değilsiniz, hemde hiçbiriniz. Ama sen şimdi münferit deyince bence temize çıkmış oldular :) Haksöz haber e bakarsan yaptığım köklü eleştiriler ve yayınlara elbet raslayacaksın...

Yargıyı maf etmeleri şuan değil Paralel yapıya geçmişte orayı peşkeş çekmeleriyle yapmışlardı. İslami hareket davaları, selam tevhid örgütü davaları ve 28 şubat sanıkları davaları şuan bunu göstermiyormu... Yargı şuan düzelme ve ayrışmaya gidiyor. Bu hangi pencereden baktığınızla alakalı, Sizin beklentileriniz farklı benim farklı dolayısı ile farklı görmemiz normal...

İslamı Kirletmek mi ?
Sen nezaman Müslüman oldunda islami krlşilikten bahsediyorsun. Bahsettiğin şey islami değil Geleneksel algıdır. İslam olduğu yerde duruyor. BU KİRLETİLMİŞLİK ŞUAN DEĞİL Taaa ilk dönem den Emevi saltanatından bu yana sürmektedir. Şuan Hükümet İslami yönleri ağırbasanlar olduğu için Sadece popülerite oluş bu kirlilik. Yoksa Hatipoğluluların dindiye anlattıkları uydurma ve hurafeler ilk dönemden buyana olanlar+ bişey kattıklarını söyleyemeyiz... Şimdi Tereciye tere satma kardeşim... Biz AKP nin Laik ve Seküler bir parti olduğunu biliyoruz.
Bu arada dini siyasete alet ettikleri argümanınıda bana kullanma , Çünkü dediğin gibi kavramlarınızın içi boş ve koftiden. Dini siyasete alet etme, İktidara gelmeden namaz kılmayanların , namazı gösteriş olarak kılması , Dini bir yaşam şekli olmayanların dindar geçinmeleri ile olur. Oysa bu adamlar Dünden buyana böyleler. Hikaye anlatmayın bana. AKP ilk döneminde şeriatçı bu yobazlar diyende yine HDP Değilmiydi... ????

Seçimlerle ilgimiz partilerin İslami olup olmamasıyla ilgili değil; anayasal kuruluşlar olmalarına rağmen içte ve dışta hak’tan ve adaletten yana tutumlarıyla ilgilidir.

Evet bu bölüme katılıyorum hepsi kirli, Bu yüzden BOYKOT tun izzetli bir duruş olduğunu söylüyorum....

Şimdi stratejik oy diyorsun Ama HDP yi temize çıkarma gibi bir çizgi izliyorsun bunu nereye koyalım...

Bu arada @Mueddeb bu konuda AOG a katılıyorum. HDP nin ülkeyi bölme diye bir derdi yok çünkü yönetme gibi bir potansiyeli yok, Aynı İslamcılar gibi...

Ve bunun en büyük kanıtı Cellatlarıyla el ele tutuşmuş olmalarıdır. En büyük kanıtıda bu resim olsun diyelim...

hdp-ataturk.jpg

Kürt Kemalizmi ne TÜSİAD sermayesiyle ne Kemalist eğitim sistemiyle ne de Kemalizmin bekası adına seferber edilmiş medya, akademi, bürokrasi sınıflarıyla en küçük bir hesaplaşma emaresi gösteriyor. Zaten Kürt ulusal siyaset sınıflarını Kemalist iktidar sınıfları nezdinde muteber ve müttefik edinilebilir kılan da bu yeni imaj ve tarzı değil mi?
Tamam kardeş seni özgürsün...
Gidip istediğini yap... :)

Hadi bir de deyin ki HDP herkesten daha vatansever daha milliyetçi daha Türk daha bilmem ne..
Aklınız başınızda mı bilmiyorum uzun uzun yazınca HDP haklı çıkmıyor bunu bilesiniz..

İnsanların damarına basılıyor bununda sanırım farkındasınız.. Ben mahallemde seçim bilmem nesi koymuşlar diye her gün yolumu değiştiriyorum HDPlileri görmemek adına bazı şeyleri düşünmek gerekir.Akp'yı günahım kadar sevmem bunu hep söyledim fakat kalkıpta hdp pisliğine de oy verecek değilim.Hdp kürtlüğü savunmuyor kürtlerin hakkını savunmuyor terör örgütünün olmayan hakkını bizden istiyor bu kadar açık ortada herşey.

Hayır hakaret yok birsey yok mesajları siliyorsunuz adamın soluksuz yazdığı 4154321211 satırlık mesaj silinmemiş bir sekilde burada. Hayret yani.

Hadi bir de deyin ki HDP herkesten daha vatansever daha milliyetçi daha Türk daha bilmem ne..
Aklınız başınızda mı bilmiyorum uzun uzun yazınca HDP haklı çıkmıyor bunu bilesiniz..

İnsanların damarına basılıyor bununda sanırım farkındasınız.. Ben mahallemde seçim bilmem nesi koymuşlar diye her gün yolumu değiştiriyorum HDPlileri görmemek adına bazı şeyleri düşünmek gerekir.Akp'yı günahım kadar sevmem bunu hep söyledim fakat kalkıpta hdp pisliğine de oy verecek değilim.Hdp kürtlüğü savunmuyor kürtlerin hakkını savunmuyor terör örgütünün olmayan hakkını bizden istiyor bu kadar açık ortada herşey.

Bu nasıl kin ve nefret bazen hayret ediyorum...
Bu kutuplaşma nereye kadar sürecek...?

Yeni bir sayfa açamayacağız mı ?

İstiklal savaşında en büyük düşmanımız İnglizlerdi... Onlarla bile barıştık tek hamlede...
Hepimizin Kürt komşularımız vardır... Onlara ayıp olmuyor mu bu nefret...

Hayır hakaret yok birsey yok mesajları siliyorsunuz adamın soluksuz yazdığı 4154321211 satırlık mesaj silinmemiş bir sekilde burada. Hayret yani.

Forumun yapısını walla bende anlamaya çalışıyorum...
Siliniyor, kilitleniyor anlamadım Walla...

İncelenecek denildi ?
sıradan sohbet neresini incelenir... ?

Sansür güdülerimiz bizleri bir türlü terk etmiyor...
Muhakkak birşeyleri sansürleyeceğiz...

Türkiye ne çektiyse sansürden ve konuşmamaktan çekti...
hakaret içermedikçe silmenin, kilitmenin ne haceti var... Analmıyorum walla...

Bu nasıl kin ve nefret bazen hayret ediyorum...
Bu kutuplaşma nereye kadar sürecek...?

Yeni bir sayfa açamayacağız mı ?

İstiklal savaşında en büyük düşmanımız İnglizlerdi... Onlarla bile barıştık tek hamlede...
Hepimizin Kürt komşularımız vardır... Onlara ayıp olmuyor mu bu nefret...

Cümlemin sonunu iyi oku abi.
Kürtlere değil nefretim ki benim bir yanım Kürt..
Yeni bir sayfa adı altında kaç tane şehit verdik bunu nasıl unutursunuz?Barış süreci silah bırakma dendi ama hiç biri olmadı.
Osmanlı zamanına geri dönersek işin içinden hiç çıkamayız.Kürtlük adı altında ülke içinde ikilik çıkaran,buna göz yuman ve her seferinde kürt-türk kardeşliği ile olayları örtbas etmeye çalışanlar ortada..
HDP kürtleri savunmuyor.Tamamen ortalık bulandırmaya ve insanları birbirine düşürmeye çalışıyor..

Cümlemin sonunu iyi oku abi.
Kürtlere değil nefretim ki benim bir yanım Kürt..
Yeni bir sayfa adı altında kaç tane şehit verdik bunu nasıl unutursunuz?Barış süreci silah bırakma dendi ama hiç biri olmadı.
Osmanlı zamanına geri dönersek işin içinden hiç çıkamayız.Kürtlük adı altında ülke içinde ikilik çıkaran,buna göz yuman ve her seferinde kürt-türk kardeşliği ile olayları örtbas etmeye çalışanlar ortada..
HDP kürtleri savunmuyor.Tamamen ortalık bulandırmaya ve insanları birbirine düşürmeye çalışıyor..

Seninkisi bir varsayımdır...
Bir kısım kürtler diyebiliriz... Bir kısım Türklerde bu sefer oy verecektir. Bunu da diyebiliriz...

Oylama da doğuda kaçı AKPye ve kaçı HDPye vereceğini göreceğiz... Bu veriler sabit olacak sevgili kardeşim... :)

Eğer HDP Türkiyeleşmek istiyorsa buyrun... ama buna sırtını çevirirse, bizlerde onlara sırtımızı çevirmeyi biliriz...
Bir fırsat istiyorlar... buyrun diyorum... silaha sarılmadıkça bence ovada siyaset yapmalarına imkan tanılmalı... yoksa bu sokaklarda çözülmeye çalışılır... Bu da hiç iyi olmaz memleketimize...

50.000 yakın şehit verdik... bunların çoğu PKKlı ve kürttür yaklaşık 45.000'ni...

250.000 şehit Çanakale de verdik... bir yıl sürmedi İnglizlere barış imzaladık...

Geri