AKP iktidarına lütfen son verelim...

• Kullanıcı AOG
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Toplum ve Gündem
Konu sahibi son olarak 32 gün önce görüldü
Akp yi zayıflatmak için stratejik oy kullanmak yerine BOYKOT u tercih etmek daha mantıklı... Benle aynı stratejiyi gütmeyen , endişelerimi taşımayan, Ve Kutsallarıma savaş açan bir partiye vermektense Çürümüş yozlaşmış bir partiye yönelmeyi tercih ederim.

İlla da boykot... Kararım hala değişmedi...

Evdeki sloganim yaşasın selo başgandır.Tabii bu tamamen dalga amaçlı olan birşey.

HDP ve AKP benim gözümde aynı değersizliktedir.İkisine de günahımı dahi vermem.

Stratejiyi filan düşünmem bile..Neyse.

selo nun hayatını bile araştırdım.
Eşi ve kızları ile röportajlarini okudum itiraf ediyorum üzüldüm.
Eğer doğru ise tabi.
Hayatını bilmiyorum ama bir Devlet Bahçeli bi Kemal Kılıçtaroğlu gençlerin önünü açsalar belki partileri daha iyi yerlerde olacak yapışıp kalmanın alemi yok bence. Bende merak ettim bakayım bakalım.

Magazinsel bakmayın... :)
Adamın yakışıklığına bakıyorlar... peh...

Apolitize olmuş yeni nesil... :) :)

Vatan Haini, PKK, falan filan...

Vatan Haini: Dün AKP için kullanılıyordu... Şimdi AKPliler kullanıyor...
Amerika proje : Dün AKP için kullanılıyordu... şimdi AKP diğerler için kullanıyor...
F-Tipi Yapılanma/ Paralel yapı : Dün AKP için kullanılıyordu... Şimdi ise AKP gibi düşünmeyenler için kullanııyor...

Gördüğünüz gibi kelimelerin içi boşaltılmış, ağırlığı ve anlamı taşımıyor artık...

Bence ayıp birşey...insanları ötekileştirmek ve yaftalamak...

PKK uzantısı deniliyor ama yaklaşık %9 kitlesi var... bu büyük bir kitle...
Ayrıca dağdan insinler ovada siyaset yapsınlar yıllarca söylendi onlara...
Şimdi pardon mu diyeceğiz... Lafın erdemliği kalmadı mı ?

Oy kullanmamak en kötü seçimdir... kullanılmayan oy AKPye yarayacaktır...
Çünkü kullanılan oylar sayılacak...

Kararlılara diyeceğim bir şey yok... Bildikleri gibi kullansılar...

AKP yandaşlara bir çift sözüm olacak...
Yolsuzluk ve, rüşvet üzere geniş araştırmalar var ve biliyorum ki ülkemiz insanı bu hususta çok duyarsız olduğunu... Ama suçlananlar uzun vaade de itibar zedelemesi yaşanılacağı biliniyor...

Sistem değişikliği adı ne olursa olsun... Sistemi yürüten yine insanlarımız olduğuna göre değişecek birşey olmayacak...

Sadece Erdoğanın zedelenmiş itibarı bir kaç yıl daha uzayacak...
Herhangi hükümet değişikliği Erdoğanı ve tayfasını mahkemede göreceği aşikardır...

Bunu engellemek için başkanlık sistemi talebi var...
Erdoğan bu şekilde siyasi ömrünü 5-10 yıl daha uzatacağı düşünülüyor...
Ama bu sürede gerilimler artacak...

Bana sorarsanız bir Erdoğan için Ülkeyi gerilim dolu sürece sokmanın ne alimi var...
Vatan haini mi arıyorsunuz ? Bence bu zihniyettir vatan haini...

Saygılarımla...

Başka tek bir parti kalmasa dahi hdp ye vermem oyumu.Açık ve net.

Unutmadık verilen şehitleri.Gözü yaşları anneleri, dul kalan eşleri , yetim kalan çocukları. Akp iktidar olmasın diye hdp ye oy vermek öyle mi? Yok artık. Sanki başka parti yok.

Yarım saat önce yazdım bi mesaj sildiler
yarım saattir tekrar yazıp yazıp siliyorum özenle seçmeye çalışıyorum ama yok olmyor yapamıyorum .

koalisyon olacak akp kan kaybedecek dıye vatan haını olamam :T: etrafımda var mı verecek olan. evet var kendı annem babam oyle yapacak benım oyuma karısmıyorlar

Akıllı ebeviyenler aptal çocuk... :p

Başka tek bir parti kalmasa dahi hdp ye vermem oyumu.Açık ve net.

Unutmadık verilen şehitleri.Gözü yaşları anneleri, dul kalan eşleri , yetim kalan çocukları. Akp iktidar olmasın diye hdp ye oy vermek öyle mi? Yok artık. Sanki başka parti yok.
Varsa, bu şekilde Türkiyenin kaderini değiştirecek başka parti söyle bize...
Burada Türkiye Cumhurriyetin sorumluğu yok mu ?
O gencecik çocukları 3 aylık eğitimden sonra dağa gönderenlerin hiç mi sorumlukları yok..
Ebeviyenlerin hiç mi sorunları yok ?

"Ben çocuğumu göndermiyorum" niye çıkan olmadı ?
O basiretliği göstermiş olsaydılar bu kadar şehit olmazdı...

Şunu da unutmayın... Türkiye Cumhurriyetin, Osmanlıdan bu yana sorunları çözme usulü şiddet kulanmaktan geçiyordu...
Bugün bile Erdoğan, belki o şekilde değil ama yine şiddet dilini, insanları sindirecek üslubu kullanıyor...

,

Vereceğim oy sadece tkp

GT-S5830i cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

This is Sparta diyip tekme atıcaktım konu sahibine sonra Türkiye'de yaşadığımı fark ettim sustum. Yakında Türkiye'nin adı Kurdistan olsun diye de konu açarsınız siz.

Magazinsel bakmayın... :)
Adamın yakışıklığına bakıyorlar... peh...

Apolitize olmuş yeni nesil... :) :)

Vatan Haini, PKK, falan filan...

Vatan Haini: Dün AKP için kullanılıyordu... Şimdi AKPliler kullanıyor...
Amerika proje : Dün AKP için kullanılıyordu... şimdi AKP diğerler için kullanıyor...
F-Tipi Yapılanma/ Paralel yapı : Dün AKP için kullanılıyordu... Şimdi ise AKP gibi düşünmeyenler için kullanııyor...

Gördüğünüz gibi kelimelerin içi boşaltılmış, ağırlığı ve anlamı taşımıyor artık...

Bence ayıp birşey...insanları ötekileştirmek ve yaftalamak...

PKK uzantısı deniliyor ama yaklaşık %9 kitlesi var... bu büyük bir kitle...
Ayrıca dağdan insinler ovada siyaset yapsınlar yıllarca söylendi onlara...
Şimdi pardon mu diyeceğiz... Lafın erdemliği kalmadı mı ?

Oy kullanmamak en kötü seçimdir... kullanılmayan oy AKPye yarayacaktır...
Çünkü kullanılan oylar sayılacak...

Kararlılara diyeceğim bir şey yok... Bildikleri gibi kullansılar...

AKP yandaşlara bir çift sözüm olacak...
Yolsuzluk ve, rüşvet üzere geniş araştırmalar var ve biliyorum ki ülkemiz insanı bu hususta çok duyarsız olduğunu... Ama suçlananlar uzun vaade de itibar zedelemesi yaşanılacağı biliniyor...

Sistem değişikliği adı ne olursa olsun... Sistemi yürüten yine insanlarımız olduğuna göre değişecek birşey olmayacak...

Sadece Erdoğanın zedelenmiş itibarı bir kaç yıl daha uzayacak...
Herhangi hükümet değişikliği Erdoğanı ve tayfasını mahkemede göreceği aşikardır...

Bunu engellemek için başkanlık sistemi talebi var...
Erdoğan bu şekilde siyasi ömrünü 5-10 yıl daha uzatacağı düşünülüyor...
Ama bu sürede gerilimler artacak...

Bana sorarsanız bir Erdoğan için Ülkeyi gerilim dolu sürece sokmanın ne alimi var...
Vatan haini mi arıyorsunuz ? Bence bu zihniyettir vatan haini...

Saygılarımla...

AOG Bu yazının neresinden tutsam benim açımdan sakat...
Diyorsun ya bence bunlar vatan haini... Vatan nedir ihanet nedir bunu da kendi pencerenden açarsan daha iyi anlaşılır. Şimdi sen Erdoğanı Ele almışsında Çağırdığın partinin hatalarını örtüyorsun galiba...

Sadece bir kaç başlık...

Önce şu pankarta bakalım...

66099.jpg

Siirt'te köy muhtarının, Şırnak'ta HÜDA PAR üyesi iki kişinin öldürülmesi...

Van'da billboardlarda "kan akan musluk" görseli ve "önleminizi alın, korkmuyor musunuz?" yazılı ilanların kullanılması...

Erciş'te "HDP dışında başka partinin girmesi tehlikeli ve yasaktır"söylemi ve bildiri...

Bunar 1000/3 başlık...

Benim Akp ye kızdığım en büyük nokta , Doğuyu bu insanlıktan nasibini almamış kirli yapıya bırakmalarıdır...

neyse ben susmaya devam edyim 3 gün sonra Meclise girememelerini izleriz...

Kaderi hdp mi değiştirecek? Benim ülkemi bölmeye çalışan bir topluluk öyle mi? Kalsın kardeşim istemez

Benim yorumum budur oy vermem bu kadar basit.Verecek olan varsa da kendisi bilir.

This is Sparta diyip tekme atıcaktım konu sahibine sonra Türkiye'de yaşadığımı fark ettim sustum. Yakında Türkiye'nin adı Kurdistan olsun diye de konu açarsınız siz.

Bu da konuşulur... Konuşmasının neresi zararlı... ?

AOG Bu yazının neresinden tutsam benim açımdan sakat...
Diyorsun ya bence bunlar vatan haini... Vatan nedir ihanet nedir bunu da kendi pencerenden açarsan daha iyi anlaşılır. Şimdi sen Erdoğanı Ele almışsında Çağırdığın partinin hatalarını örtüyorsun galiba...

Sadece bir kaç başlık...

Önce şu pankarta bakalım...

66099.jpg

Siirt'te köy muhtarının, Şırnak'ta HÜDA PAR üyesi iki kişinin öldürülmesi...

Van'da billboardlarda "kan akan musluk" görseli ve "önleminizi alın, korkmuyor musunuz?" yazılı ilanların kullanılması...

Erciş'te "HDP dışında başka partinin girmesi tehlikeli ve yasaktır"söylemi ve bildiri...

Bunar 1000/3 başlık...

Benim Akp ye kızdığım en büyük nokta , Doğuyu bu insanlıktan nasibini almamış kirli yapıya bırakmalarıdır...

neyse ben susmaya devam edyim 3 gün sonra Meclise girememelerini izleriz...

Sakat diyorsun HDP nin münferit olayları anlatıyorsun...
AKPye kızgınlığını sadece ufak tefek şeylerden ibaret...
Yolsuzluk yaptıklarına kızmıyorsun...
Yargıyı maf ettiklerine sözün yok...
İslamı kirletiğine birşey demiyorsun...

Bütün partiler temizde sadece HDP mi kirli... MHPnin sicili çok mu temiz...
AKPnin geçmişi, Refah parti dönemde çok mu temiz...
CHP çok mu temiz... ?

Yani bu kadar önyargılı olmayalım... daha bu sabah HDP erzurum miting de olaylar çıkmış... Bir insanları ölmüş...

Ben stratejik oy kullanacağımı söyledim...
Bu CHP yada HDP olacaktı... elemeler yaptım ağırlığımı HDPye verdim...

HDP meclise girdiğinde AKPlerin MV sayısı otomatik düşüyor...

Belki bu yüzden de Hem CHP hemde MHP HDPyi eleştiremiyorlar...
Hepsi girmesini istiyorlar... Çünkü kendi güçleri buna yetmiyor...

Kaderi hdp mi değiştirecek? Benim ülkemi bölmeye çalışan bir topluluk öyle mi? Kalsın kardeşim istemez

Benim yorumum budur oy vermem bu kadar basit.Verecek olan varsa da kendisi bilir.

Ülken bölünmeyecek... Bunlar yanlış algılardan ibarettendir...

Gelin vatan hainlerine oy verelim dicektin sanırım. Hdpymiş çıldırttın milleti resmen.

Türk ü yazdıklarından ötürü banlayacağınıza su konuyu kaldırın,bu konunun içeriği de Türkiye cumhuriyetine hakaret resmen.

Geri