Akillisi bizi bulmazki.

Konu sahibi son olarak 4728 gün önce görüldü
Yumurtanın yarısını İpana'yla diğer yarısını da sıradan bir diş macunuyla fırçaladım. Şimdi de ambulansla akıl hastanesine kaldırılıyorum.

Kapı koluyla düzenli bi ilişkim var, ben giderken kazağımdan tutup çekmeler falan.

2(x+y) denklemini açınız.
2 (x+y)
2 ( x+y)
2 ( x +y)
2 ( x + y)
2 ( x + y )
Matematikten anladığım bu.

Ne kadar fizikçi, felsefeci, bilim insanı gelirse gelsin, funda arar'ın "Bana ben olalı sana seninim" sarkı sözünü çözemez!

Evde ayakkabıyla gezen yabancılar, tam çıkarken bir şey unutup, tekrar eve girerken ayakkabıları çıkarmayıp halıda emekleme keyfini bilemez.

Hayat bazen kuaförün fön çekerken kulağını yakması gibidir sesini çıkartamazsın ve acı çekmeye devam edersin. :)

Benim prensimin atını kesin biri sucuk yaptı. Yoksa bu kadar gecikmezdi:D

Orda zebellah gibi pazartesi dururken,
nasıl çarşambayı sel alır anlamıyorum.

"Seviyorum seni, ekmegi tuza banıp yer gibi." ne arkadaş.. Çaya ban.. Ne bilim nutellaya ban.. Ekmek niye tuza banılır? Bu ne rezillik! Muhafızlar!

Dağdan gelip bağdakini kovmak budur arkadaş.

378678_396810033706910_1092657231_n.jpg

Fosforlu kalemle satırları çizince ders çalıştığını sananlar.

-Aşkım beni ne kadar seviyorsun?
+Burdan bizim ev kadar.
-Hiç romantik değilsin.
+Ne lan dört otobüsle geldim.

İki musluk bir havuzu aynı anda doldururken. bir yandan boşaltan 3.musluğu samimi bulmuyorum. işi gücü uyuzluk.

Devletten rica ediyorum, misafirlik saatleri düşsün. 1-2 saat uygun bence. 2 saati geçince polis eve gelip biber gazıyla tarafları dağıtsın.

''Erkek'' milletine en büyük kötülüğü; Kendini çöllere atan Mecnun ve dağları delen Ferhat yapmıştır. Çıtayı kontrolsüzce yükselttiler .

Mesajımı geç cevapladıktan sonra "şimdi gördüm" diyen aşırı güzel kıza verdiğim inanılmaz ayar: "SENİN SUÇUN YOK CANIM BEN ERKEN YAZMIŞIM."

Erkek milletine susuzluktan öldüm bir bardak su ver desen kalkmaz, halısaha maçı var de kıta değiştirir.

Eşeğe altın semer vursalar,eşek yine eşek değildir.Altın kaç para haberin var mı senin? Eşek değil Eşek bey diyeceksin ...

Akıllı Telefon' diyoruz ama bir günde;
-'Şu Abim 5 dakika fazla uyusun' diyip alarmı kendiliğinden ertelemişliği var mı? Yok!
aptal manyak

Annesine "karnım aç" dediğinde “kalk kendin hazırla” cevabını alınca karnı doyan birisinin paylaşımlarını takip ettiğinizi biliyor muydunuz?

Geri