Akillisi bizi bulmazki.

Konu sahibi son olarak 4726 gün önce görüldü
406802_494990730541354_1836526621_n.jpg

biride çıkıp demiyo ki ulan bu kırmızı mercimek aslında turuncu ne ayak ?

akillisi-beni-bulmaz-ki_170377.jpg

Deli olmak ayrıcalıktır.Fıttırıp bu sözü söyleyen değil söyleten olmakta.

durmadan "psst naber, psst napıyosun, psst nasıl gidiyo?" diyen bir arkadaşım var. arkadaş arkadaş değil, bildiğin oda spreyi lan. psst ne psst. mal.

Sevgili aile bireyi; Ben tam bir şey yaparken sen aynı şeyi yapmam gerektiğini söylüyorsun ya hani. Mesela ben camı açmak üzereyken camı aç diyosun. ha işte o saatten sonra gram o işi yapasım gelmiyor benim. Haberin olsun yani.

Beynimin sayısal için çalışan kısmında ya tümör var, ya oksijen gitmiyor yada öyle bir kısım yok.

"Dandini dandini dastana, danalar girmiş bostana, kov bostancı danayı, yemesin lahanayı." Yok ya, böyle saçma bir şeyle uyumuş olamam ben.

Ali Ağaoğlu'nun hiç üniversiteye gitmeden bu kadar zengin olması tüm çalışma istegimi kırıyor.

Bazı insanlar ne kadar çok trip atıyor arkadaş, bunlar kesin doğarken de "yaa ilk ayaklarım çıksın yoksa doğmam hıhh" falan demişlerdir.

Çok beğendim sayfayı.:)

Bazı aşklar çok Markafoni: "Bu sevgili başkasının sepetinde" :p

bu da benden olsun.:)

Allah kimseyi "ulan ben bir şey yapacaktım ama ne yapacaktım?" durumunda bırakmasın

Selam ben minibüste senden sonra binip, kalan son koltuğa da senden önce oturup, o da yetmezmiş gibi parayı da sana uzattıran uyuz. öptüm.

evi Ali Ağaoğlu gibi bu değil,bu da değil,bu hiç değil diye dağıttım. sonra bütün evi kendim toplamak zorunda kalınca içimdeki zengin öldü!

Hepinizin evde misafir varken içinizden; " şunlar gitse de rahat rahat rahat otursak." dediğini biliyorum.

-Hi
+Hi
-How are you?
+Fine, you?
-Good tnx, where are you from?
+Turkey
-Nice.
+Gideyim ben ingilizcem bitti.
-What?
+Bitti diyom bitti.

Geri