Akillisi bizi bulmazki.

Konu sahibi son olarak 4726 gün önce görüldü
İlginç paylasımların olacağı bir sayfadır. :heyoo:

Türk olmak; Dünya'yı değiştirecek bir buluş yapıyor olsan bile dışarda gürültü duyduğunda "aha kavga var" deyip cama koşmaktır.hey gözünü sevdiğimin türk insanı.

Benim dediğim: Anne ben çıkıyorum. Annemin anladığı: Ceketsiz çıkıyorum, sabaha kadar uyuşturucu alıp içki içeceğiz, eve dönmeye niyetim yok.

"Arkadaki masaya çaktırmadan bak" dediğimde öküz gibi dönüp bakmayan arkadaş bulduğumda herşey çok farklı olacak...

Halil Sezai'ye bak "nerden bulur bu
insanlar ben mutsuzken
gülünecek şeyleri" diyor. Herif
saçının farkında değil galiba.

Hobilerim arasında "Buzdolabının kapısını açıp kapatmak" var.Bir şey bulamayacağımı biliyorum ama yine de kendime engel olamıyorum.

Adam üşenmemiş yatağın soğuk tarafına şarkı yazmış. malzeme sıkıntısı mı yaşıyon. bizim televizyon çok çalışınca arkası ısınıyor, ona da yaz.

bana göre romantik sevgili şömine başında otururken "gözlerin ne kadar güzel sevgilim" yerine "sucuk mu yapsak hacı" diyendir

Bülent Ersoy'un yeni sevgilisi 19 yaşında,kaynanası Bülent Ersoy'dan 20 yaş küçükse Ersoy 60 yaşında olduğuna göre 1 musluk 3 saatte? yok bir şey tamam hadi herkes olaysız şekilde dağılsın.

Sakız çiğnerken yanağını ısırmaktan daha kötü birşey varsa o da aynı yeri iki kez ısırmaktır.

Reklam aralarında kanal değiştirerek aynı anda dört dizi birden izleyebilen canlıya anne denir.

Baba olduğumda her pazar erkenden kalkıp trt1 de kovboy filmi izleyeceğim tüm babalar yaptığına göre muhakkak bir bildikleri vardır.

Cidden merak ediyorum; Büro yönetimi ve sekreterlik bölümünde ne anlatıyorlar arkadaşlar? -bu zımba, bu faks. faks çok önemli..

''İngilizce şarkı dinliyosun da ne anlıyosun?'' diyen arkadaşım ''aşk bu kızıl ötesi yaralı müzesi hareket edemem''sözünden ne anladığını söyleyebilir misin? Çok merak ediyorum da.

Kahvaltıda çatala
bir türlü saplanmayan zeytin, napıyon sen Allah aşkına, hayır
napıyon yani bi söyle ya.
:zuha:

'İti an çomağı hazırla' diyen atayla 'iyi insan lafın üzerine gelir' diyen atayı yüzleştirip "Olum sizin derdınız ne lan" diyesim var.

Çocuğa kaç doğumlusun diyorum 2002 diyor. 2002'de insan mı doğar lan,olsa olsa 2002 model araba olur. Bu doğum olayları 90'lar da bitmeliydi

Evdekiler uyurken; 'şş sessizzzz'
Ben uyurken; 'Hadi evi süpürelim'

"üşüdüysen ceketimi veriyim" cümlesiyle başlayan aşklar sezonu başlamıştır..

Günde 12 saat uyuyan adam, gelmiş bana 'Yıllar ne çabuk geçiyor ya' diyor. O yılların yarısını transit geçmişsin lan sen.

Geri