Akillisi bizi bulmazki.

Konu sahibi son olarak 4727 gün önce görüldü
Gece korktuğumda yorganı üstüme iyice çekerim. Çünkü katil gelecek ve ”Olamaz üzerinde yorgan var hiçbir şey yapamam” diyip gidicek.

Bu gece hava ne güzel.Yağmur yağıyor. Tam sevgiliyle yağmur altında gezip tinerciler tarafından bıçaklanma havası.

Türk kızı, özür dileyecekken olayı öyle bir hale getirir ki bi bakmışsın özür dileyen sen olmuşsun.

Sevgilime pes oynamayı öğrettim okuldan kaçıp playstation cafeye gitmeye başladı mesajlarıma geç cevap verip arkadaşlarla pes oynuyoruz bitince ben sana döncem diyor , kısacası kızları playstation dan uzak tutun . Tutun elinden yemege cıkartın ne pes i canım halla halla :)

Bir soruyu çözdükten sonra sonuç 25 çıkar, şıklarda "23, 28, 29, 46, 51" vardır ve hiç bir Türk insanı onu tekrardan çözmez, "23 en yakın olan " deyip 23'ü işaretler aynı senın gıbı sen sen hıc saklanma ordasın işte

Saçını kurutmaktansa 5 saat kafasında havluyla evde gezen sadrazam gibi kızlar var aramızda biliyorum , saklanmayın artık yakalandınız köşeye sıkıştınız inkar etmeyin

Sonraki üç albümünü sana laf sokmak için çıkaracağını bile bile Demet Akalın’ı aldatmak… İşte asıl risk budur.

Uzun süreli bir ilişkinin sırrı: Üç maviden uzak durun; facebook, twitter ve skype. Ben hala devam eden ilişkimi bu kurala borçluyum.

Tayland dilinde 5 sayısı "ha" olarak söyleniyormuş, düşünsenize "5555" rakamını söylediğini dalgamı geçiyo napıyo belli değil

Klavyeye bakarak uzun bir yazı yazdıktan sonra kafamı kaldırıp yazdığım şeyin yazılmamış olduğunu görmek beni hayattan soğutuyor.

"Şimdi anlıyorun Mona Lisa tablosunun neden bu kadar sevildiğini;
'Kadın Konuşmuyor abi.

Onun da arkadaşları var, benim dışımda bi hayatı var. Hep benle ilgilenmesini istemem haksızlık olur. Biraz rahat bırakmalıyım.

-Hiçbir erkek

Geçen Can Yücel diye bir adamın kitabını aldım.Kitabın içeriği hep facebook'tan twitter'dan alıntı..Ben böyle bir şey görmedim arkadaş...

Sınavda benden kopya alan arkadaşımın benden yüksek aldığını öğrendiğim zaman ben:

nw445mg:iphone

Eski sevgilimi 1 senedir susarak cezalandırıyorum. inşallah o da bunun farkındadır.. nişanlanmış diyolar gerçi.

Kolum gibi soru yazıyorsunuz çözüyorsun çözüyorsun sonuç 1 çıkıyor. Ayıp değil mi lan 2-1=? yazmak çok mu zor.

Karşı tarafla mesajlaşırken, sürekli her mesajın sonuna ":D" koyuyorsun ve karşındaki bir anda ":D" koymaktan vazgeçiyor ya. O anda gelen "naptım ki lan acaba" düşüncesi.

Bir bardak meyve suyunu icmesi 5 dakikadan uzun suren insanlara hep ozenmisimdir. Ben onu hic basaramiyorum.

Geri