Akillisi bizi bulmazki.

Konu sahibi son olarak 4727 gün önce görüldü
Ali Ağaoğlu’nun “insanlar mutlu olsun” diye yaptığı Maslak projesinde 1+0 oda 380bin tl imiş. Duyar duymaz çok mutlu oldum

Sen konuşurken karşındaki sürekli kafasını sallıyorsa, bunun vücut dilindeki karşılığı ; "AGA SEN NE ANLATIYON YA"dır.

"Çok yaşa" diyorum "abi hapşırmadım ki, öksürdüm" diyor. E iyi geber o zaman. Neden bozuyorsun ki beni, adam gibi öksürmeyen sensin . hapsırma gibi öksürme mi olur lan?

Annem veya babam içeriden bana seslenince efendim dediğimde cevap vermemeleri.. Hayır anlamıyorum efendim diyişim hoşunuza falan mı gidiyo?

Sevgili uyku; çocukken senden nefret ettiğim için özür dilerim. Şimdi sana doyamıyorum.

'No Signal' yazan televizyona ben zaten ipana kullanıyorum der geçerim :D

Bir yaşlı teyse atasözü derki : " Hadi hadi vardır senin sevgilin :D

Eti Canga reklamı için biraz gerçekçilik ya. Annem odamı toplayacak ve ben öyle dağıtıcam, yemin ediyorum salonda oturduğu yerden vurur beni

Bulaşıkların Yemekten Sonra Değil de Yemekten Önce Yıkandığı Tek Yer Öğrenci Evidir :D

Elektiriğin gittiğini unutup düğmeye basıp, sonra tekrar basıp ''ulan şimdi bu açık mı kapalı mı'' hissi diye de birşey var :D

Çok beğendim sayfanı takip etcem :p

bu da benden bu arada :p

Kötü şarkılar neden nasıl niçin dile dolaniyor lan? Ateistler ? Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı yetkilileri ?

Radyoda sevdiğim şarkı çıktığında konuşup, şarkıyı
dinletmeyen spiker; Madem konuşacaksın şarkıyı kapat.
Kapatmıcaksan sus da şarkıyı dinleyelim.

Facebook ilişki durumu 3 yıldır nişanlı olan çiftler kusura bakmayın ama düğünü benim yapmamı beklemiyorsunuz dimi

Sanki sen de annenden gizli ayakkabılarla eve girip unuttuğun bir şeyi almadın

Şarkının nakaratını beklersin tam bağıra bağıra söyliyecekken yanlış yerine denk gelirsin ya ; üzülme ne acılar var.

çılgınlar gibi eğlenirken gelen sevgili telefonuyla sessiz bi yer bulup esneme sesi veren,'uyuyom ya,saat kaç?' diyebilen insan, oscar senin.

Romantik filmler başlarken "Bu filmdeki erkekler tamamen hayal ürünüdür. Gerçek hayatla bir ilgisi yoktur." yazılmalı.

Filmlerdeki gibi kafamı cama yaslayıp dışarı karizma bakış atayım dedim. Otobüsün titremesiyle cama attığım kafa darbeleri sonucu bayılmışım.

Dışarı çıkıyorsun değil mi? dur hemen biteyim.
-Telefon'un Şarjı

Bir kızın rastgele yaptığı saçın, 2 saat uğraştığı saçtan daha güzel olması hayatın 'fazla çabalama oluruna bırak' deme şeklidir.

Geri